Jekatěrinburg – Chabarovsk 8:1 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Kazaň 2:4 (kon.) | Toljatti – Magnitogorsk 3:5 (kon.)
Čerepovec – Petrohrad 2:7 (kon.) | N.Novgorod – Minsk 2:1 (kon.) | CSKA Moskva – Dynamo Moskva 3:1 (kon.)
Riga – Barys 0:6 (kon.) | Viťaz – Ufa 2:4 (kon.) | HC Slovan – Nižněkamsk 3:4 (po pr.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
8:1 (1:1, 4:0, 3:0)
Amur Chabarovsk
Pátek 08.09.2017, 16:00 • Uralec Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:39 Dmitrij PESTUNOV - 8:1
     
    58:39
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Krásná rána DMITRIJE PESTUNOVA pod horní tyčku znamená osmou domácí branku. Hostujícímu týmu v tomto zápase nevychází vůbec nic. Asistence: Jevgenij Česalin a Dmitrij Megalinskij.
    54:38 Anatolij GOLYŠEV - 7:1
     
    54:38
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Krásná přesilovková akce domácího celku znamená další gól. Alexandr Kučerjavenko skvěle přihrál před branku, kde byl ANATOLIJ GOLYŠEV. Jeho rána bez přípravy prošla hostujícího brankář mezi betony. Asistence: Alexandr Kučerjavenko.
    48:50 Alexej VASILEVSKIJ - 6:1
     
    48:50
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí kanonáda pokračuje dál. Tentokrát Ilja Krikunov výborně přihrál na kruhy, kde byl ALEXEJ VASILEVSKIJ. Jeho tvrdý pokud končí pod horní tyčkou. Asistence: Ilja Krikunov a Alexandr Kučerjavenko.
    39:55 Francis PARÉ - 5:1
     
    39:55
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí FRANCIS PARÉ využil zaváhání brankáře, počkal si na jeho pohyb a kotouč poslal zkušeně k první tyčce.
    39:00 Jevgenij ČESALIN - 4:1
     
    39:00
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí celek dává další gól. Po pěkné akci si do lepší střelecké pozice dostal JEVGENIJ ČESALIN, jehož pokus zapadl přesně pod horní tyčku. Asistence: Stanislav Jegoršev a Georgij Mišarin.
    38:14 Anatolij GOLYŠEV - 3:1
     
    38:14
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté využívají přesilovou hru a navyšují vedení. Ilja Krikunov výborně přihrával před branku, kde byl zcela volný ANATOLIJ GOLYŠEV. Jeho rána mezi betony byla úspěšná. Asistence: Ilja Krikunov a Nikita Trjamkin.
    31:22 Arťom GAREJEV - 2:1
     
    31:22
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se probojovali do střelecké pozice. Následně se kotouč dostal na hůl obránce, který ovšem nedokázal puk vyhodit. Ten se dostal do míst, kde byl ARŤOM GAREJEV. Ten se protlačil do předbrankového prostoru a překonal brankáře.
    18:18 Francis PARÉ - 1:1
     
    18:18
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Výborně to udělal Dmitrij Megalinskij, který se probojoval do předbrankového prostoru. Jeho střelecký pokus se odrazil ke zcela volnému spoluhráči. Tím byl FRANCIS PARÉ, který celkem snadno zakončoval. Asistence: Dmitrij Megalinskij.
    03:12 Alexej BYVALCEV - 0:1
     
    03:12
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hostující celek se dostává d vedení. Oleg Li se po krásné samostatné akci dostal do střelecké pozice, jeho pokus před brankou tečoval ALEXEJ BYVALCEV. Domácí brankář nedokázal kotouč zastavit. Asistence: Oleg Li a Vjačeslav Litovčenko.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 19. Paré (Megalinskij), 32. A. Garejev, 39. Golyšev (Krikunov, Trjamkin), 39. Česalin (Jegoršev, Mišarin), 40. Paré, 49. Alexej Vasilevskij (Krikunov, Kučerjavenko), 55. Golyšev (Kučerjavenko), 59. Pestunov (Česalin, Megalinskij) – 4. Byvalcev (O. Li, Litovčenko)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (51. Ustinskij) – Ljamin, Megalinskij, Jegoršev, Mišarin, Trjamkin, Alexej Vasilevskij, Ščemerov – King, Paré, Beck – A. Garejev, Michnov, Torčeňuk – Kučerjavenko, Golyšev, Krikunov – Tičar, Česalin, Pestunov – Rasseikin.
    Amur Chabarovsk: Alikin (Kiselev) – Jordán, Šviděnko, Turbin, J. Kolář, Berďukov, Kondratěv, Kalinin – Litovčenko, Byvalcev, O. Li – Gubin, Frolov, M. Kvapil – Vj. Ušenin, Vl. Ušenin, Potěchin – Zaseda, Veličkin, Klopov – Dědunov.

    Rozhodčí: Spirin, Komarov – Golovjov, Michel

    Diváci: 4300
    thejrc.org