Jekatěrinburg – Chabarovsk 8:1 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Kazaň 2:4 (kon.) | Toljatti – Magnitogorsk 3:5 (kon.)
Čerepovec – Petrohrad 2:7 (kon.) | N.Novgorod – Minsk 2:1 (kon.) | CSKA Moskva – Dynamo Moskva 3:1 (kon.)
Riga – Barys 0:6 (kon.) | Viťaz – Ufa 2:4 (kon.) | HC Slovan – Nižněkamsk 3:4 (po pr.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
HC Dinamo Minsk
Pátek 08.09.2017, 18:00 • Nagorny Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    34:06 Vladimir GALUZIN - 2:1
     
    34:06
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Novgorod si bere vedení zpět! Autorem druhého gólu domácího celku je VLADIMIR GALUZIN, který v mezikruží převzal přihrávku od Paršina a bleskurychlou střelou zápěstím uklidil kotouč k tyči. Enroth byl proti této pumelici naprosto bez šance. Asistence: Denis Paršin.
    22:57 Jevgenij KOVYRŠIN - 1:1
     
    22:57
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Běloruský celek se vrátil do útočné třetiny a vyrovnal na 1:1! Do volného puku na ose hřiště se ze všech sil opřel Lisovec. Jeho nepřesný pokus se od zadního mantinelu odrazil na hokejku JEVGENIJE KORVYŠINA, jenž pohodlně zakončil za záda dezorientovaného gólmana. Asistence: Jevgenij Lisovec.
    18:45 Renat MAMAŠEV - 1:0
     
    18:45
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a v závěru úvodní části jdou do vedení! Jejich přesilovková kombinace u modré čáry vypadala hodně staticky, všechno ale změnila Grigorevova přihrávka k pravému mantinelu, odkud rychlým švihem vystřelil RENAT MAMAŠEV a trochu překvapil Enrotha, jenž nevypadal úplně připravený. Asistence: Michajl Grigorev.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 19. Mamašev (Grigorev), 35. Galuzin (Paršin) – 23. Kovyršin (Lisovec)


    Torpedo Nižnij Novgorod: S. Galimov (Lisutin) – Kundrátek, Barancev, Grigorev, Mamašev, Šulenin, Kurbatov, Fatkullin, A. Potapov – Daugavinš, Dugin, Jeglič – Paršin (A), Galuzin (C), Stoljarov – V. Kuljomin (A), Gračov, Mozer – Urakov, Verjajev, M. Lazarev.
    HC Dinamo Minsk: Enroth (M. Karnauchov) – Ďukov, Korobov (A), Lisovec, Šinkevič, Znacharenko, Chenkel, Gragnani, Bujnickij – Fontaine, Howden, Šarangovič – Matěruchin, Kovyršin, Pavlovič (C) – An. Stěpanov, Kitarov, Kulakov – Drozd, A. Volkov, Gavrus.

    Rozhodčí: Cyplakov, Vasiljev – Ivanov, Ponomarjov
    thejrc.org