Kometa Brno – Třinec 5:4 (2:1 po s.n.) | Jihlava – Mladá Boleslav 4:3 (po pr.) | Vítkovice – Zlín 1:2 (po pr.)
Chomutov – Olomouc 4:2 (kon.) | Plzeň – Litvínov 5:1 (kon.) | Pardubice – Sparta 2:3 (kon.)
Liberec – Mountfield HK 3:0 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
4:2 (2:1, 2:0, 0:1)
HC Olomouc
Pátek 08.09.2017, 17:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:04 Vilém BURIAN - 4:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    53:04
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Pouze dvacet sekund stačilo Olomouci na snížení stavu a využití přesilové hry! VILÉM BURIAN zůstal zapomenut na modré čáře a unikal proti Lacovi – střelou do šibenice jej překonal a vstřelil branku na 2:4 z olomouckého pohledu! Asistence: Kevin Sundher a František Skladaný.
    36:34 Roman CHLOUBA - 4:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    36:34
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nicolas Hlava a Michal Poletín nevyužili šanci, následně ale branka i tak padla. ROMAN CHLOUBA dostal parádní přihrávku na levý kruh, odkud se milimetrovou střelou prosadil a zvýšil vedení domácích již na 4:1! Asistence: Ondřej Dlapa a Nicolas Hlava.
    32:25 Vladimír RŮŽIČKA - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    32:25
    Piráti právě vstřelili branku!
    Parádní práce druhé formace, domácí jdou již do dvoubrankového vedení! Jakub Sklenář ujížděl po levé straně a i přes problémy dokázal posunout kotouč na VLADIMÍRA RŮŽIČKU. Chomutovský útočník nezpanikařil a technickou střelou do protipohybu brankáře skóroval. Asistence: Jakub Sklenář a Dávid Skokan.
    12:50 Roman CHLOUBA - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    12:50
    Piráti právě vstřelili branku!
    Vyrovnaný stav ovšem moc dlouho netrval! Jaroslav Mrázek dostal přihrávku na modrou čáru a hned nahazoval kotouč do brankoviště, kde se úspěšnou tečí prezentoval chomutovský odchovanec ROMAN CHLOUBA. Puk propadl mezi betony Konráda a doklouzal se do branky. Asistence: Jaroslav Mrázek.
    11:53 Petr STRAPÁČ - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    11:53
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A na konci přesilové hry přichází také úspěšný zásah! TOMÁŠ HOUDEK se od modré čáry odhodlal ke tvrdé střele, která dost možná i po teči domácích obránců skončila v šibenice Jána Laca. Asistence: Jan Knotek.
    01:46 Michal POLETÍN - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    01:46
    Piráti právě vstřelili branku!
    A je tu první branka v utkání, Piráti rychle využívají přesilovou hru! Michal Vondrka nahrál od pravého mantinelu mezi kruhy, kde stál MICHAL POLETÍN. Chomutovský útočník si puk zpracoval a následně jej poslal za záda Branislava Konráda! Asistence: Michal Vondrka a Jaroslav Mrázek.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 2. Poletín (Vondrka, Mrázek), 13. Chlouba (Mrázek), 33. V. Růžička (Sklenář, Skokan), 37. Chlouba (Dlapa, Hlava) – 12. Houdek (J. Knotek), 54. Burian (Sundher, Skladaný)


    Piráti Chomutov: J. Laco (Š. Lukeš) – Rašner, Flemming, Mrázek, Valach, Dlapa, Slovák, Grman – Tomica, Huml, Vondrka – Sklenář, V. Růžička, Skokan – Koblasa, Lauko, V. Tomeček – Poletín, Chlouba, Hlava.
    HC Olomouc: Konrád (Falter) – Vyrůbalík, Škůrek, Houdek, Ondrušek, Dujsík, L. Galvas, J. Galvas – Eberle, Sundher, Burian – Buc, J. Knotek, Strapáč – Skladaný, Herman, Laš – R. Vlach, Řípa, Holec.

    Rozhodčí: Bejček, Pešina – Jindra, Zíka.

    Diváci: 4115
    bahis siteleri