Kometa Brno – Třinec 5:4 (2:1 po s.n.) | Jihlava – Mladá Boleslav 4:3 (po pr.) | Vítkovice – Zlín 1:2 (po pr.)
Chomutov – Olomouc 4:2 (kon.) | Plzeň – Litvínov 5:1 (kon.) | Pardubice – Sparta 2:3 (kon.)
Liberec – Mountfield HK 3:0 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
5:1 (0:0, 3:1, 2:0)
HC VERVA Litvínov
Pátek 08.09.2017, 17:30 • Home Monitoring Aréna • Tipsport extraliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:51 Petr STRAKA - 5:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    50:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Na západě Čech to vypadá na debakl! Při akci tři na jednoho předložil na levou stranu PETROVI STRAKOVI Gulaš a rána z první z levé strany prošla Petráskovi mezi betony. Asistence: Milan Gulaš.
    47:42 Dominik KUBALÍK - 4:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    47:42
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to byla hokejová paráda! DOMINIK KUBALÍK si s Indrákem vyměnil před bezmocným Petráskem kotouč a následná střela mířila prakticky do prázdné. Asistence: Miroslav Indrák.
    35:18 David STACH - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    35:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    DAVID STACH to vzal na sebe, vybruslil si mezi kruhy až od půlící čáry a střelou přes Dietze zamířil přesně k levé tyči. Asistence: Miroslav Indrák a Dominik Kubalík.
    34:35 Petr STRAKA - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    34:35
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Navrátilec ze zámoří PETR STRAKA se řítil sám na Petráska z pravé strany a uspěl svižnou střelou ke vzdálenější tyči. Asistence: Tomáš Mertl a Milan Gulaš.
    29:49 Jakub ČERNÝ - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    29:49
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Povedenou přihrávku zpoza brány Hanzla, který zachytil domácí rozehrávku, přetavil ve vyrovnání ranou z první do pravého horního růžku JAKUB ČERNÝ. Asistence: Martin Hanzl.
    26:41 Jan SCHLEISS - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    26:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Stalo se, co stát se muselo, gól byl ve vzduchu dlouhé minuty. Hollweg skvělým napadáním vybojoval touš pro Preisingera, který si všiml před brankou neobsazeného JANA SCHLEISSE. Mladý forvard po rychlé kličce odšpuntoval vlnu radosti na západě Čech. Asistence: Miroslav Preisinger, Ryan Hollweg.
    Marken.cz

    Vojtěch Honzík

    Branky a nahrávky: 27. Schleiss (Preisinger, Hollweg), 35. Straka (Mertl, Gulaš), 36. Stach (Indrák, D. Kubalík), 48. D. Kubalík (Indrák), 51. Straka (Gulaš) – 30. J. Černý (M. Hanzl)


    HC Škoda Plzeň: M. Svoboda (Hylák) – Kvasnička, P. Kadlec (C), D. Sklenička, Čerešňák, Moravčík, Jones – Straka, Mertl, Gulaš (A) – D. Kubalík, Stach, Indrák (A) – Kindl, Kracík, Kratěna – Schleiss, Preisinger, Hollweg – Kodýtek.
    HC VERVA Litvínov: Petrásek (Kantor) – Dietz, Sörvik, Kubát (A), Gula, Baránek, K. Pilař, L. Doudera – F. Lukeš, V. Hübl (A), Jánský – J. Černý, M. Hanzl, Nicholls – Trávníček (C), Gerhát, M. Hořava – J. Doležal, Válek, Jurčík.

    Rozhodčí: Horák, Šír – Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 7059
    thejrc.org