K. Vary – Kladno 6:1 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 3:4 (po pr.) | Mountfield HK – Žďár n/S 8:2 (kon.)
Jihlava – Warriors Brno 11:2 (kon.) | Zlín – Vsetín 7:1 (kon.) | Č. Budějovice – Havlíčkův Brod 9:2 (kon.)
Salzburg – Olomouc 7:1 (kon.) | Vítkovice – Havířov 1:2 (po pr.) | Sparta – Letňany 7:1 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
9:2 (2:1, 3:0, 4:1)
BK Havlíčkův Brod
Pátek 08.09.2017, 16:00Extraliga staršího dorostu • Skupina C
Partner:
     
    54:42
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Další nádherná akce a devátý gól v podání českobudějovického Motoru! Aleš Řezáč poslal puk na Vojtěcha Krcha, který se tak ocitl v přečíslení dva na jednoho. Ujížděl společně s Ondřejem Vaculíkem, který od něj dostal skvělou přihrávku a prakticky uklízel puk do odkryté branky. Asistence: Vojtěch Krcho, Aleš Řezáč.
     
    53:33
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    I druhou dvojnásobnou početní výhodu Motor využívá! Tentokrát je autorem branky PAVEL NOVÁK! Nnedvěd si na sebe nyní hodně zlobí. Asistence: Matěj Šafář.
     
    51:24
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    V Budvar aréně to nyní zavání debaklem. ONDŘEJ VACULÍK prokázal dobrou pohotovost, když dorazil střelu, kterou Nedvěd napoprvé nestačil ztlumit. Bez asistence.
     
    45:09
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor odpovídá na gól hostů vcelku rychle! Michal Silný poslal přihrávku na ŠIMONA MASOPUSTA, který ze zblízka branky nemýlil a opět tak navýšil náskok svého týmu. Asistence: Michal Silný.
     
    40:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tohle byla také parádní branka v podání TOMÁŠE KŘEHLÍKA! Hostující útočník vystihl přihrávku na modré čáře, načež se dostal do samostatného úniku, párkrát zamíchal s kotoučem a poslal ho do míst, kde Svoboda nebyl. Bez asistence.
     
    36:16
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Pátý gól v hostující kleci přichází právě nyní! ALEŠ ŘEZÁČ nachytal nepřipraveného Nedvěda! Asistence: Ondřej Vaculík.
     
    24:45
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Opět to máme o čtyři góly, Motor totiž využívá přesilovou hru! Domácí zamkli hosty v obranném pásmu a po přihrávce Šafáře se do střely opřel ŠIMON KUBÍČEK, který nasměroval puk nekompromisně pod horní tyč. Dobrou práci před brankou odvedl také Aleš Řezáč, jenž zakryl Arbelovskému výhled. Asistence: Matěj Šafář, Jakub Čížek.
     
    22:35
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Rychlá akce po vhazování končí třetí brankou v hostující svatyni! Po přihrávce Matouše Hrubce se dostal ke střele JAN VÁVRA! Jeho krásná střela zapadla až do branky, odkud Arbelovský loví dnes již třetí kotouč. Parádní trefa domácího beka! Asistence: Matouš Hrubec.
     
    17:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Máme sníženo! Jeden z hostujících útočníku poslal šikovně puk do brankoviště, odkud dorážel Tomáš Křehlík. Ten ještě neuspěl, prvním střelcem hostů se stává RICHARD CACHNÍN, který se ve skrumáži před Svobodou zorientoval ze všech nejlépe a nějakým způsobem dotlačil puk za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Křehlík.
     
    07:15
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Teď to Budějovicím vyšlo a vedou již o dva góly! Vojtěch Krcho vyslal střelu, která se od zadního mantinelu odrazila příhodně pro ALEŠE ŘEZÁČE, který doklepl kotouč za brankovou čáru. Asistence: Vojtěch Krcho.
     
    03:00
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor je týmem, který jde jako první do vedení! Na brankovišti se objevil dorážející MATYÁŠ GROSSMAN a bez obtíží zasunul kotouč za bezmocného Arbelovského. Asistence: Jan Vávra, Jakub Čížek.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 3. Grossman (Vávra, J. Čížek), 8. Řezáč (Krcho), 23. Vávra (Hrubec), 25. Kubíček. (Šafář, Čížek), 37. Řezáč (Vaculík), 46. Masopust (Silný), 52. Vaculík, 54. Novák (Šafář), 55. Vaculík (Krcho, Řezáč) – 18. Chachnín (Křehlík), 41. Křehlík


    HC Motor České Budějovice: Svoboda (Dvořák) – Pánek, Vávra, Kubíček, Škola, A. Čížek, Šafář (A), Hubata – Silný (C), Novák, Krcho, Řezáč (A), Tisoň, Petřík, Egert, Hrubec, Vaculík, J. Čížek, Masopust, Grossman
    BK Havlíčkův Brod: Arbelovský (31.Nedvěd) – Brdičko, Adam, Škareda, Horák, Krejčí, Dudycha – Vaňous, Pejchal (C), Petržílka, Kohout, Tecl (A), Kyncl, Rybáček, Křehlík, Pokorný, Kulhánek, Cachnín (A), Košťál

    Rozhodčí: Ondráček – Samuel
    thejrc.org