Banská Bystrica – Nitra 2:3 (po pr.) | Žilina – Poprad 1:2 (po pr.) | Trenčín – Lipt. Mikuláš 4:1 (kon.)
Košice – Detva 1:0 (kon.) | Nové Zámky – Zvolen 5:1 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
4:1 (3:1, 0:0, 1:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Pátek 08.09.2017, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:31
    Trenčín dal gól!
    Trenčania dnes pred bránkou nešpekulujú a sú dôrazní. Teraz prišla prvá strela Sojčíka z uhla, ktorú ešte dokázal brankár pokryť, dokonca betónom udržal aj následnú dorážku Cebáka, ale potom už MICHAL HLINKA dopravil puk do prázdnej brány.
    Asistencie: Juraj Cebák, Peter Sojčík
     
    17:37
    Trenčín dal gól!
    Dukla sa po vedúcom góle udržala v tlaku, usadila sa v tretine súpera, od modrej nastrelil obranca Pač puk na bránu a videli sme ďaľší úspešný teč tesne spred brány. Tentoraz bol úspešný TIBOR VARGA.
    Asistencie: Marek Pač, Michal Hlinka
     
    16:44
    Trenčín dal gól!
    Dukla rýchlo využila svoju druhú presilovku. Radivojevič poslal na modrú Starostovi a ten pohotovo pálil na bránu. Medzi kruhmi vložil hokejku do dráhy puku PETER ÖLVECKÝ, čím puk stečoval nechytateľne pre brankára.
    Asistencie: Tomáš Starosta, Branko Radivojevič.
     
    15:16
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Presilovku využívajú aj hostia, Langhammer so Suchým šikovnou výmenou pukov odstavili dvoch brániacich útočníkov, prišla strela od modrej a nechytateľný teč BRANISLAVA RAPÁČA tesne spred brány.
    Asistencie: Radoslav Suchý, Jakub Langhammer
     
    12:12
    Trenčín dal gól!
    Trenčania mali chvíľu problém s rozostavením v presilovke, ale potom dostali puk na modrú k Starostovi, ten poslal naľavo na Radivojeviča, kapitán našiel medzi kruhmi Ölveckého, ktorého strelu ešte dokázal brankár vyraziť, ale rovno pred JURAJA BEZÚCHA, ktorý puk upratal do odkrytej brány.
    Asistencie: Peter Ölvecký, Branko Radivojevič

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 13. Bezúch (Ölvecký, Radivojevič), 17. Ölvecký (Starosta, Radivojevič), 18. Varga (Pač, Hlinka), 50. Hlinka (Cebák, Sojčík) – 16. B.Rapáč (Suchý, Langhammer)


    HK DUKLA Trenčín: Valent (Hiadlovský) – Starosta, Romančík, Cebák, Frühauf, Holenda, Bohunický, Pač – Mikula, Ölvecký, Radivojevič – Varga, Hlinka, Hossa – Gašparovič, Dlouhý, Bezúch – Hudec, Bulík, Sojčík – J.Švec
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Košarišťan (Hollý) – Pacalaj, Tabaček, Suchý, Kurali, Mezovský, Nádašdi, Matej Bača, D. Devečka – J.Sukeľ, M.Sukeľ, Uram – B.Rapáč, Paukovček, Kriška – Piatka, Langhammer, Števuliak – Uhrík, Kabáč, Laco

    Rozhodčí: Jonák, Štefík – Kacej, J.Tvrdoň
    thejrc.org