Real Madrid – Levante 1:1 (kon.) | Valencia – Atlético 0:0 (kon.) | Sevilla – Eibar 3:0 (kon.)
Barcelona – Espanyol 5:0 (kon.)
konec
FC Barcelona
5:0 (2:0)
Espanyol Barcelona
Sobota 09.09.2017, 20:45 • Camp Nou (Barcelona) • Španělská LaLiga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
    90. Luis SUÁREZ - 5:0
     
    90
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Rozklad hostů na prvočinitele nebere konce! Další ukázkový brejk rozjel Gomes, který rozběhl na pravé straně Dembélého. Miliónový hoch domácích barev z první naservíroval míč na zlatém podnose LUISI SUÁREZOVI a ten z jedničky zamířil levačkou po zemi přesně do protipohybu brankáře Lópeze – 5:0!
    87. Gerard PIQUÉ - 4:0
     
    87
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Ještě jedna branka v síti hostujícího celku! K rozehrávce rohového kopu se postavil Rakitič, který posadil naprosto přesný centr na hlavu GERARDA PIQUÉHO, ten se vyšrouboval do vzduchu a pohodlně zamířil mimo dosah brankáře k tyči – 4:0!
    67. Lionel MESSI - 3:0
     
    67
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto a hattrick je na světě! LIONEL MESSI nejprve začal celou akci začal, když si dvakrát narazil se spoluhráčem, ale jeho spoluhráč z útoku se ke střele nedostal. Zvládl však míč podržet poslat jej na Albu, který vrátil balón přesně na střed vápna, kde stál úplně sám právě Messi a to se, jak je známo, nevyplácí. Argentinský kouzelník zamířil přesnou střelou z první ke vzdálenější tyči a přidal třetí gól večera – 3:0!
    35. Lionel MESSI - 2:0
     
    35
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Nepovedená rozehrávka znamenala smrtící brejk! Po nepřesné přihrávce vyrazila Barcelona dopředu, Messi nejprve přes soupeře na hranici vápna nepřišel, ale balón se odrazil přesně do běhu Jordiho Alby. Ten nacentroval z otočky na přední tyč, kam si opět naběhl LIONEL MESSI a ve skluzu špičkou kopačky protečoval míč do sítě – 2:0!
    26. Lionel MESSI - 1:0
     
    26
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Domácí jdou nakonec do vedení! Míč doputoval z pravé strany na Rakitiče, který kolem čtyř protihráčů narýsoval naprosto přesnou kolmici do jemného ofsajdu na LIONELA MESSIHO. Pětinásobný nejlepší hráč světa si poté pohrál s ležícím obráncem, několika doteky si potáhl míč doleva a v pádu prudkou ranou pověsil míč nekompromisně do levé šibenice – 1:0!

    Daniel Kinc

    Branky: 26. Messi (Rakitić), 35. Messi (Alba), 67. Messi (Alba), 87. Piqué (Rakitić), 90. L. Suárez (O. Dembèlé)

    Karty:   21. Busquets (BAR) – 29. David López (ESB), 60. V. Sánchez (ESB), 74. Caricol (ESB), 84. Diop (ESB)


    Držení míče: 76 % : 24 %.
    Střely na branku: 9:1. Střely mimo: 6:5. Rohy: 8:7. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 11:18.
    FC Barcelona: ter Stegen – Semedo, Piqué, Umtiti, Alba – Rakitić, Busquets (73. Paulinho), Iniesta (C) (78. A. Gomes) – Messi, L. Suárez, Deulofeu (68. O. Dembèlé).
    Náhradníci: Cillessen – Mascherano, Digne, A. Gomes, Paulinho, Alcácer, O. Dembèlé.

    Espanyol Barcelona: Pau López – V. Sánchez (C) (68. Navarro), David López, Hermoso, Caricol – Diop, Fuego, Darder (75. Vilà) – Baptistão, G. Moreno, Piatti (57. Sergio García).
    Náhradníci: Diego López – Naldo, Roca, Navarro, Sergio García, Jurado, Vilà.

    Rozhodčí: Jesus Gil Manzano
    thejrc.org