Mouscron – Club Brugge 2:1 (kon.) | Antverpy – Sint-Truiden 1:1 (kon.) | Waasland-Beveren – Eupen 5:1 (kon.)
Waregem – Kortrijk 2:2 (kon.)
konec
Waasland-Beveren
5:1 (3:0)
KAS Eupen
Sobota 09.09.2017, 20:00 • Freethiel Stadion, Beveren • Belgická liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
    90+1. Ryan MMAEE - 5:1
     
    90+1
    Waasland právě vstřelil branku!
    RYAN MMAEE si naběhl do šestnáctky na krásný centr Isaaca Kieseho Thelina a téměř přesně ze značky pokutového kopu nádhernou hlavičkou do protipohybu hostujícího brankáře Hendrika Van Crombruggeho zamířil k pravé tyči brány!
    88. Isaac Kiese THELIN - 4:1
     
    88
    Waasland právě vstřelil branku!
    Jeden z fotbalistů domácího týmu po levé straně vtrhl do pokutového území a v blízkosti tyče byl poté stažen k zemi. Následoval pokutový kop, který přízemní střelou k levé tyči bezpečně proměnil ISAAC KIESE THELIN – 4:1.
    85. Mbaye LEYE - 3:1
     
    85
    Eupen právě vstřelil branku!
    Eupen tak dlouho hrozil útoky po pravém křídle, až se nakonec dočkal. Po kolmé přihrávce za obranu přišel z pravé strany pokutového území z úhlu před bránu parádní pas, na který si naběhl MBAYE LEYE a levou nohou ho neortodoxním obloučkem o břevno poslal přes hlavu vybíhajícího Davyho Roefa do brány!
    45+1. Rjōta MORIOKA - 3:0
     
    45+1
    Waasland právě vstřelil branku!
    Isaac Kiese Thelin si na levé straně naběhl na kolmou přihrávku za obranu a poté míč poslal do středu hřiště, kde si ho nabíhající RJŌTA MORIOKA prvním dotykem hodil do pohybu a poté napřáhl k přízemní střele, která mezi nohama jednoho z hostujících obránců zamířila přesně k levé tyči! Domácí vedou rozdílem třídy.
    19. Rjōta MORIOKA - 2:0
     
    19
    Waasland právě vstřelil branku!
    Akce jako přes kopírák. Do šestnáctky Eupenu přilétl z pravé strany další krásný centr, který opět vrátil před bránu na vzdálenější levé tyči hlavou Nana Opoku Ampomah, a ze druhé vlny nabíhající RJŌTA MORIOKA poté přízemní střelou propálil vybíhajícího brankáře Hendrika Van Crombruggeho! Waasland- Beveren vstřelil dva slepené góly a vede rychle o dva góly 2:0!
    18. Ibrahima SECK - 1:0
     
    18
    Waasland právě vstřelil branku!
    Laurent Jans poslal do šestnáctky z pravé strany hřiště nádherný centr a na vzdálenější levé tyči vrátil míč hlavou před bránu Nana Opoku Ampomah, čehož nádhernými bočními nůžkami zády k bráně využil IBRAHIMA SECK, jehož střela se od levé tyče odrazila do sítě!

    Tomáš Reiner

    Branky: 18. Seck, 19. Morioka, 45+1. Morioka, 88. Kiese Thelin (pen.), 90+1. Mmaee – 85. Leye

    Karty:   28. Lotiès (EUP)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 10:7. Střely mimo: 7:0. Rohy: 4:4.
    Waasland-Beveren: Roef – Demir, Moren, Boljević (72. Dierckx), Seck (C) – Angban, Jans, Opoku Ampomah (62. Mmaee) – Morioka (87. J. Cools), Camacho, Kiese Thelin.
    Náhradníci: Goblet – Buatu Mananga, J. Cools, Myny, Schryvers, Dierckx, Mmaee.

    KAS Eupen: Van Crombrugge – Lotiès, Diagné, Lazare Amani (46. Wagué), Leye – García (C), Afif, Schouterden – Blondelle, Tirpan, Ocansey (37. Verdier).
    Náhradníci: Niasse Mbaye – Castro-Montes, Gnaka, Odeni, Mouchamps, Verdier, Wagué.

    Rozhodčí: Jonathan Lardot. Asistenti: F. Godelaine, Q. Blaise. Čtvrtý rozhodčí: K. Vermeiren
    thejrc.org