Freiburg – Dortmund 0:0 (kon.) | Mönchengladbach – Frankfurt 0:1 (kon.) | Augsburg – Kolín nad Rýnem 3:0 (kon.)
Mohuč – Leverkusen 3:1 (kon.) | Wolfsburg – Hannover 1:1 (kon.) | Hoffenheim – Bayern 2:0 (kon.)
konec
TSG 1899 Hoffenheim
2:0 (1:0)
Bayern Mnichov
Sobota 09.09.2017, 18:30 • WIRSOL Rhein-Neckar Arena, Sinsheim • Německá Bundesliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Po reprezentační přestávce se nám vrátila Bundesliga a nás dnes čeká peprný souboj. Každopádně vás vítám u zápasu 3. kola nejvyšší německé soutěže mezi Hoffenheimem a Bayernem Mnichov. Tímto zápasem vás provede Karel Janeba.
     
    TSG 1899 HOFFENHEIM

    Domácí celek se momentálně trápí. Po vyřazení Liverpoolem ze 4. předkola Ligy mistrů domácí remizovali s Leverkusenem 2:2 a drží se momentálně na páté příčce, nicméně se ztrátou dvou bodů na vedoucí Dortmund. Kdy jindy se ovšem pořádně předvést, než když vás doma čeká Bayern Mnichov? V posledním vzájemném střetnutí navíc byli šťastnější domácí, kteří porazili Bayern 1:0. Hoffenheim posílil v létě o Passlacka z Borussie Dortmund, Nico Schulze z Mönchengladbachu a Håvarda Nordtveita z West Hamu. Pryč naopak odešel Fabian Schär a Jeremy Toljan.
     
    BAYERN MNICHOV

    Hlavní favorit na titul se aktuálně nachází na druhém místě hned za Borussií Dortmund. Bodů sice mají shodně 6, nicméně Bayern má skóre 5:1, kdežto vestfálský celek 5:0. Bayern inkasoval v úvodním zápase sezóny s Leverkusenem, když však zamířil do Brém vyzkoušet Jiřího Pavlenku v jeho novém působišti, tak vyhrál 2:0. Bayern v létě vskutku posílil, do bavorského klubu zamířil z Realu Madrid na hostování James Rodríguez, z Brém Serge Gnabry, z Lyonu Corentin Tolisso a z Juventusu Kingsley Coman. Do Juventusu naopak zamířil Medhi Benatia s Douglasem Costou a překvapivou cestu do Swansea si vybral i Renato Sanches, na kterého by nezbylo místo v základní sestavě.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první červenou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Bičakčić, Nordtveit, Hübner – Kadeřábek, Demirbay, Geiger, Amiri, Zuber – Uth, Kramarić.
    Náhradníci: Kobel – Grillitsch, Ph. Ochs, Polanski, Rupp, N. Schulz, Passlack.

    Bayern Mnichov: Neuer – Kimmich, Javi Martínez, Hummels, Rafinha – Tolisso, Rudy – T. Müller, Th. Alcântara, Coman – Lewandowski.
    Náhradníci: Ulreich – Friedl, Pantovič, Ribéry, Robben, James Rodríguez, Süle.

    Rozhodčí: Daniel Siebert – Lasse Koslowski, Sascha Thielert, Markus Sinn.
     
    Hráči se zatím sdružují v tunelu. Za chvíli vstoupí na hřiště a utkání pak bude moci začít.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Zápas rozehráli fotbalisté Bayernu Mnichov. Konkrténě se míč dostal na Thiaga Alcântaru, který pasem na Thomase Müllera rozjíždí první útok zápasu.
     
    2
    Ve WIRSOL Rhein-Neckar Aréně zatím zažíváme pořádný randál, atmosféra je na začátku duelu výborná, jak je v Německu zvykem. Všichni fanoušci však momentálně sledují počínání Bayernu na polovině soupeře.
     
    3
    Mats Hummels zkoušel z dálky centrovat do pokutového území Hoffenheimu, jenže Ermin Bičakčić dokázal jeho balón zastavit. Následně fauloval Mark Uth Rafinhu, kartu však neviděl.
     
    4
    Javi Martínez si přiťukl s Matsem Hummelsem, který ihned rozehrál dopředu přes Rudyho. Na konci celé akce stál Thomas Müller, který však žádného spoluhráče nenašel.
     
    5
    Joshua Kimmich vybojoval u postranní čáry balón a delším pasem zkoušel hledat Lewandowského. Ten ovšem po souboji s Hübnerem zůstal ležet na zemi a drží se za břicho.
     
    6
    Robert Lewandowski však v zápase pokračuje a nyní si znovu nabíhal na hypotetický pas od Kingsleyho Comana. Ten však míč nezískal přes Nordtveita.
     
    7
    Joshua Kimmich využil Amiriho chyby a autovým vhazováním vrátil míč zpátky do držení Bayernu.
     
    8
    První větší šanci zápasu si připsal, překvapivě, Robert Lewandowski! Ten však z bezprostřední blízkosti tečoval balón mimo tři tyče Baumannovy branky.
     
    9
    Kingsley Coman stylově prošel přes Zubera a svým centrem našel Thiaga, který však ranou z voleje střelil pouze do Nordtveita. Oliver Baumann tak zasahovat nemusel.
     
    10
    Stále sledujeme dominanci Bayernu, který si drží balón na polovině soupeře a aktuálně pouze vyčkává na chybu.
     
    11
    Amiri s Geigerem rozehráli nadějně vypadající útok Hoffenheimu, jenže adresát jejich přihrávky Andrej Kramarić si míč nedokázal zpracovat. Balónu se tak ujal Mats Hummels.
     
    12
    Po tomto záblesku na straně domácích se dostal dopředu Kingsley Coman. Ten svým centrem hledal Roberta Lewandowského, jenže polský hrotový útočník nevyskočil potřebně vysoko.
     
    13
    Do samostatného úniku se málem dostal po dlouhém centru Mark Uth! Míč si však nedokázal zpracovat a Manuel Neuer měl tak jednoduchou práci.
     
    14
    Mark Uth se opětovně pokoušel dostat do samostatného úniku, jenže opět mu to Manuel Neuer překazil. Ten si, už klasicky, vyběhl a zapojil se do pozemní kombinační hry s beky před sebou.
     
    15
    Tolisso přišel o míč, nicméně díkybohu pro něj se míč ocitl mimo vyznačené hřiště zásluhou Demirbayeho. Balón tak zůstává v držení Bayernu.
     
    16
    Po pasu od Pavla Kadeřábka se dral dopředu Steven Zuber, jenže byl čistým skluzem od Tolissa zastaven.
     
    17
    Steven Zuber vyslal dlouhý pas dopředu na Marka Utha, ten jej však nestihl. Místo toho si míč vzal opět do parády Manuel Neuer.
     
    18
    Kingsley Coman nádherně prošel kolem několika obránců a hledal osamoceného Roberta Lewandowského! Tento míč však na poslední chvíli stihl odvrátit pryč Bičakčić.
     
    19
    S míčem před šestnáctkou Bayernu Mnichov se ocitl Andrej Kramarić, jenže na jeho centr si nedokázal nikdo naběhnout. Od své svatyně tak bude odkopávat Manuel Neuer.
     
    20
    Thiagovi se povedlo rozehrát další atak bavorského giganta, jenže ten tentokrát skončil v zámezí. Hosté si ovšem vzali urychleně nazpět.
     
    21
    Pavel Kadeřábek tentokrát zamezil průchodu Bayernu k brance Olivera Baumanna tím, že odkopl míč do zámezí.
     
    23
    Joshua Kimmich rychlým pasem našel Thiaga, který to zkoušel z velké dálky. Oliver Baumann byl ovšem připraven.
     
    24
    Stále sledujeme dominanci Bayernu na hřišti. Hosté si aktuálně pouze přihrávají a roztahují hru více na křídla.
     
    25
    Hoffenheim se sice na chvíli přesunul dopředu, jenže zde Geiger fauloval Tolissa a hra se tak opět přerušuje s tím, že míč jde k Bayernu Mnichov.
     
    27
    Joshua Kimmich dlouhým centrem těsně před malé vápno dostal do šance Lewandowského, jenže ten selhal. Následně zkoušel to samé Thomas Müller, nicméně ten ztratil balón.
     
    28
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Hoffenheim se dostal do útoku a jde rázem do vedení! Poté, co Mats Hummels odkopl míč dopředu ze zámezí rozehrál Andrej Kramarić bleskurychle aut, čímž se dostal do šance MARK UTH, který prostřelil Manuela Neuera – 1:0!
    28. Mark UTH - 1:0
     
    29
    U míče je však ihned poté Bayern, který se nyní trochu rychleji přesouvá k brance Baumanna.
     
    30
    Za faul a následné protesty dostává žlutou kartu Benjamin Hübner.
     
    31
    Bayern Mnichov se snažil dostat do další šance, jenže přihrávku Thomase Müllera do prázdna zastavil rozhodčí, který viděl nabíhající si hráče v ofsajdu.
     
    33
    Pavel Kadeřábek zkoušel svým centrem poslat do akce Marka Utha. To se mu sice povedlo, jenže střelci prvního gólu se posléze nepovedlo přihrát před Manuela Neuera.
     
    34
    Kingsley Coman si nabíhal na pas od Kimmicha, jenže byl v ofsajdu. To neuniklo pozornosti pomeznímu sudímu, který tento ofsajd odpískal.
     
    35
    Hra se stále odehrává spíše před vápnem Hoffenheimu, nicméně domácí aktuálně spolehlivě brání a až na pár drobných výjimek neposkytují Bayernu moc prostoru pro zakončení.
     
    37
    Mark Uth vybojoval balón po přihrávce od Pavla Kadeřábka a dokázal jej dostat až na druhou polovinu hřiště. Zde se však TSG Hoffenheimu nedaří usadit u svatyně Mnichova.
     
    38
    Bayern se bleskurychle dostal dopředu, jenže Benjamin Hübner dokázal zastavit rozjíždějící se útok a následným autem vrátit míč do držení domácích.
     
    39
    Hoffenheim donutil Bayern k ztrátě míče na své vlastní polovině a po autovém vhazování se, byť na chvíli nejspíše, usazuje u šestnáctky Bayernu Mnichov.
     
    40
    Proroctví, že to nebude trvat dlouho, se vyplnilo. Po pár vteřinách Bayern odkopl balón až k Oliveru Baumannovi, který pomalu rozjíždí nový atak Hoffenheimu.
     
    42
    A mohlo to být 2:0! Aktivní Mark Uth se dostal znovu do šance a Manuel Neuer vytěsnil jeho střelu jen tak tak na rohový kop!
    42. Šance Marka Utha.
     
    43
    I po této gólové šanci domácích se drží u míče Bayern. Kingsley Coman zkoušel najít Roberta Lewandowského, jenže ten byl dobře bráněn Nordtveitem.
     
    44
    Opětovně přihrával Kingsley Coman. Tentokrát však jeho zpětná přihrávka v malém vápně vedla pouze k protihráčům.
     
    45
    Následně u postranní čáry domácí faulovali a Bayern Mnichov tak čeká volný přímý kop metr půl metru před postranní čárou.
     
    45
    Oliver Baumann si skvěle počkal na hlavu Tolissa a míč chytil do rukavic, aniž by mu z nich vypadl!
     
    45
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Je za námi první poločas, který skončil asi trochu jinak, než většina lidí očekávala. Kadeřábkův Hoffenheim vede po poločase 1:0 nad Bayernem Mnichov díky brance Marka Utha z 28. minuty. Tentýž hráč měl na nohou druhý gól ve 42. minutě, nicméně byl vychytán Manuelem Neuerem. Bayern měl však na kopačkách míč častěji a pár šancí si taktéž vytvořil. Uvidíme, jak se vyvine druhý poločas.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Hoffenheim vlétl do druhého poločasu ve snaze podniknout rychlý protiútok, jenže skákavý míč dokázal zpracovat Manuel Neuer.
     
    47
    K míči se však dostal rychle Bayern Mnichov. Konkrétně Kingsley Coman si přeběhl dopředu a zkoušel centrovat před malé vápno. Oliver Baumann si ovšem na míč vyskočil a lapil jej do rukavic.
     
    48
    Další rozjíždějící se ofenzívu domácích zastavil Joshua Kimmich, který svým pasem na Thomase Müllera posílá hru opačným směrem.
     
    49
    Přihrávku Thomase Müllera na Roberta Lewandowského dokázal vytěsnit na aut pro hosty Čech Pavel Kadeřábek. Po následném auto se dostal do šance Robert Lewandowski, jenže mířil mimo a k tomu všemu byl i v jasném ofsajdu.
     
    50
    Do další šance si sám od postranní čáry naběhl Kingsley Coman! Nicméně jeho rána letěla taktéž nad břevno Baumannovy branky.
     
    51
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Neskutečná euforie právě propukla na straně domácích. Hoffenheim nádherně vyšachoval obranu Bayernu Mnichov, když se v pokutovém území dostal k míči Steven Zuber, který přesnou přihrávkou našel skvěle uvolněného MARKA UTHA. Autor první branky poté prostřelil Manuela Neuera i podruhé – 2:0!
    51. Mark UTH - 2:0
     
    53
    Do protiakce se dral Kingsley Coman, jenže byl faulován Pavlem Kadeřábkem. Český reprezentant však žlutou kartu nedostal.
     
    54
    Thomas Müller se snažil protlačit balón na Roberta Lewandowského seč mu síly stačily, jenže ani to ve finále nebylo dostačující. Nicméně po odkopu Hoffenheimu se k míči vrací bavorský celek.
     
    55
    Bayern hrál v blízkosti pokutového území Hoffenheimu, chvíli vlastně i v něm. Jenže Robert Lewandowski se dopustil útočného faulu a míč tak získává TSG Hoffenheim.
     
    57
    Po ofenzivní chvilce Hoffenheimu se k míči opětovně vrátil Bayern. Bavorský celek se však ne a ne usadit u šestnáctky domácích.
     
    58
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Sebastian Rudy, přichází Arjen Robben.
     
    59
    Ermin Bičakčić následně v klidu odehrál hlavičkou pryč balón od nabíhajícího si Roberta Lewandowského na rohový kop pro Bayern. Onen rohový kop se bavorskému klubu moc nepovedl. Bayern sice zůstal s míčem u Olivera Baumanna, ten však nemusel nijak vážněji zasahovat.
     
    60
    Touhou po snížení se prezentoval Thomas Müller svou ostrou ranou, jenže balón letěl akorát do boční sítě.
     
    61
    Další útok hostů zastavil i za cenu faulu Demirbay. Kopal se tak volný přímý kop kousek od branky Baumanna, jenže Bayern tuto výhodu nevyužil. Ani následný kop se hostům nepovedl.
     
    62
    Kingsley Coman opět zkoušel přízemní centr do šestnáctky, jenže na něj nikdo neodpověděl. Míč se k aktivnímu záložníkovi posléze vrátil a ten tak pálil. Ani tato střela se však neujala.
     
    63
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Dennis Geiger, přichází Eugen Polanski.
     
    64
    Za svůj ostrý faul na Thiaga vidí Steven Zuber žluté napomenutí.
     
    65
    Roberta Lewandowského tentokrát poslal k zemi Pavel Kadeřábek, který taktéž vidí žlutou kartu. Zároveň má Bayern Mnichov možnost volného přímého kopu z dobré pozice.
     
    66
    Ani tuto standardní situaci nedokázali hosté využít, jelikož se hned po rozehrání prezentovali útočným faulem. Rozehráním standardní situace Hoffenheimu byl pak pověřen Oliver Baumann.
     
    67
    Gólovou šanci se snažil vytvořit Thiago, jehož centr byl však odehrán pryč Benjaminem Hübnerem. Posléze byl však Thiago faulován a z poměrně delší vzdálenosti od brány má Bayern další volný přímý kop.
     
    68
    Na tento volný přímý kop, který byl zahrán centrem do vápna, si vyskočil Robert Lewandowski. Ten však byl v těžké pozici a tak hlavičkou zahrál míč pouze před Baumanna. Jenže zde na onen balón žádný spoluhráč nečekal.
     
    69
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Steven Zuber, přichází Nico Schulz.
     
    70
    Eugen Polanski si rychle nabíhal do šance po boční hranici vápna Bayernu, jenže přes Javiho Martíneze nedokázal nacentrovat, či přihrát míč na žádného ze svých spoluhráčů.
     
    71
    Přihrávka Kingsleyho Comana vyslal do šance Roberta Lewandowského, ten ovšem z poněkud většího úhlu a z bezprostřední blízkosti nedokázal prostřelit dnes skvěle chytajícího Olivera Baumanna.
     
    72
    Nico Schulz si všiml Eugena Polanského, který prudkou ranou chtěl prověřit Manuela Neuera. Možná by z toho i byla zajímavá situace v brankovišti, kdyby ta střela neletěla mimo.
     
    73
    Thiago dlouhým centrem nalezl Thomase Müllera, který chtěl svou následnou hlavičkou poslat míč před Baumanna. Místo toho jej však poslal vysoko nad Baumannovu svatyni a gólman Hoffenheimu tak může vykopávat.
     
    75
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Mark Uth, přichází Philipp Ochs.
     
    76
    Thomas Müller se snažil zpracovat si dlouhý centr od Tolissa, jenže se mu to nepovedlo. Míč se tak vrací do držení Hoffenheimu.
     
    78
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Thomas Müller, přichází James Rodríguez.
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Rafinha, přichází Franck Ribéry.
     
    79
    Arjen Robben si s míčem naběhl do dobré pozice a následně jej vyslal na Jamese Rodrígueze. Nicméně ten o balón přišel kousek před vápnem Hoffenheimu.
     
    80
    Joshua Kimmich spolu s Matsem Hummelsem založili další útok Bayernu Mnichov. Ten končil centrem na Roberta Lewandowského, který však stihl odrazit Benjamin Hübner.
     
    80
    Franck Ribéry našel Kingsleyho Comana, kterému ovšem tentokrát centr nesedl. K míči se tak vrací TSG Hoffenheim.
     
    81
    Po centru Jamese Rodrígueze z volného přímého kopu hlavičkoval Javi Martínez, nicméně Oliver Baumann proti této hlavičce vytáhl fantasticky zákrok!
    81. Šance Javiho Martíneze a výborný zákrok Olivera Baumanna.
     
    81
    Mezitím musí být ošetřován jeden z domácích hráčů, který se ve vápně srazil s Hübnerem.
     
    82
    V zápase se aktuálně pokračuje a vepředu je po delší době Hoffenheim. Konkrétně Demirbay vybojoval autové vhazování kousek od pokutového území Bayernu Mnichov.
     
    83
    Hoffenheim mohl zkusit zvýšit na 3:0, jenže mu byl odpískán ofsajd. Míč tak jde Bayernu Mnichov.
     
    84
    A právě hosté kombinují ve snaze alespoň snížit. Konkrétně Arjen Robben vyslal dopředu Kingsleyho Comana, kterému se ovšem nepodařilo odcentrovat.
     
    85
    Mats Hummels našel Thiaga, který však v ne úplně špatné pozici poslal míč na křídlo ke Kimmichovi. Tomu se pak centr moc nepovedl.
     
    86
    Robert Lewandowski si nedokázal vzít míč v šestnáctce Hoffenheimu a následně pálit. To chtěl napravit Arjen Robben, jenže jeho střelu z blízka vychytal Oliver Baumann.
     
    87
    Franck Ribéry zachytil rozjíždějící se akci Hoffenheimu a přes Jamese Rodrígueze posílal hosty do akce. Nicméně Bayern se momentálně, nejspíše jen na chvíli, zasekl u středové čáry.
     
    88
    Mats Hummels ztratil míč, jenže to nemělo vadit, neboť onen balón došel stejně k Jamesi Rodríguezovi. Nicméně jeho centr opravdu nebyl povedený.
     
    89
    Další ránu zkoušel usměrnit mezi tři tyče Robert Lewandowski, jenže branku minul. Vykopávat tak bude Oliver Baumann, který se logicky k rozehrávce moc nežene.
     
    90
    Hoffenheim si nejspíše chtěl pojistit výhru svým dlouhým výpadem dopředu. Jenže mu byl odpískán ofsajd.
     
    90
    James Rodríguez na druhé straně vyslal další centr, jenže i tentokrát přestřelil veškeré spoluhráče a de facto tak odevzdal míč soupeři.
     
    90+1
    Nastavovat se bude 5 minut nad rámec řádné hrací doby.
     
    90+2
    Franck Ribéry přenechal Corentinu Tolissovi, který se tak do míče opřel z pořádné dálky. Tento balón však letěl vysoko nad branku Olivera Baumanna.
     
    90+3
    Joshua Kimmich centroval na Roberta Lewandowského, který byl však opět v ostrém úhlu. To by ovšem ani tolik nevadilo. Horší byl pro Bayern fakt, že jeho hrotový útočník se nacházel v ofsajdu.
     
    90+4
    Thiago fauloval ve vzdušném souboji Andreje Kramariće, nicméně rozhodčí mu kartu neudělil. Záložník pak svého protihráče přátelsky zvedl z trávníku.
     
    90+5
    Nicméně tentokrát už to na kartu bude. Mats Hummels zastavil Amiriho v dobré šanci nečistým skluzem.
     
    90+6
    Hoffenheim ještě v závěru kopal volný přímý kop, jenže ten se mu moc nepovedl. To však domácí moc mrzet nebude.
     
    90+6
    Konec zápasu.
    Jeden z dalších dnešních zápasů, který dopadl úplně jinak, než bylo očekáváno.

     
    Máme dobojováno! Tak toto čekal málokdo. Bayern Mnichov předvedl opravdu bezzubý výkon a padl na půdě Hoffenheimu 2:0, který mu udělil lekci z produktivity, když oba góly vstřelil Mark Uth. První Borussia Dortmund dnes na půdě Freiburgu remizovala a hosté tak měli jedinečnou šanci vestfálskému celku odskočit, místo toho však Dortmund bodem za remízu odskočil Bayernu Mnichov. Hoffenheim i po vyřazení z Ligy mistrů však podal parádní výkon a dnes se zde bude ještě hodně dlouho slavit. Porazit Bayern Mnichov doma se přeci jen nestává každý den.
     
    Dnešní utkání sledovalo 30 150 diváků!
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Já se s vámi tímto loučím a přeji vám příjemný zbytek dne. (20:30:02)

    Karel Janeba

    Branky: 28. Uth (Kramarić), 51. Uth (Zuber)

    Karty:   30. Hübner (HOF), 64. Zuber (HOF), 65. Kadeřábek (HOF) – 90+5. Hummels (BAY)


    Držení míče: 33 % : 67 %.
    Střely na branku: 6:23. Střely mimo: 3:6. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 15:9.
    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Bičakčić, Nordtveit, Hübner – Kadeřábek, Demirbay, Geiger (63. Polanski), Amiri, Zuber (69. N. Schulz) – Uth (75. Ph. Ochs), Kramarić.
    Náhradníci: Kobel – Grillitsch, Ph. Ochs, Polanski, Rupp, N. Schulz, Passlack.

    Bayern Mnichov: Neuer – Kimmich, Javi Martínez, Hummels, Rafinha (78. Ribéry) – Tolisso, Rudy (58. Robben) – T. Müller (78. James Rodríguez), Th. Alcântara, Coman – Lewandowski.
    Náhradníci: Ulreich – Friedl, Pantovič, Ribéry, Robben, James Rodríguez, Süle.

    Rozhodčí: Daniel Siebert – Lasse Koslowski, Sascha Thielert, Markus Sinn

    Diváci: 30 150
    thejrc.org