Juventus – Chievo 3:0 (kon.) | Sampdoria – AS Řím 0:0 (odl.)
odloženo
UC Sampdoria
0:0 (-:-)
AS Řím
Sobota 09.09.2017, 20:45Italská Serie A • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Videopřenos
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.
     
    3. kolo italské Serie A nabídna souboj mezi Sampdorií a AS Řím. Zajímavé to tak bude hlavně pro Patrika Schicka, který nedávno přestoupil z Janova do AS. Objeví se na hřišti?
     
    UC Sampdoria

    Tým z přístavního města zachytil dobře start nového ročníku, když si připsal dvě shodné výhry 2:1. Nejprve doma porazil Benevento, poté zaskočil Fiorentinu. Ve velmi dobré formě je pak útočník Quagliarella, který vstřelil tři branky ze čtyř. Prosadí se také v sobotu večer proti AS Řím? Domácí trenér Giampaolo bude mít k dispozici kompletní kádr a díky dobrému posílení přes léto s ním chce mířit do pohárové Evropy. Start soutěže těmto ambicím napovídá, ale potvrdí to taky proti silnému soupeři?
     
    AS Řím

    Družina trenéra Di Francesca vstoupila do nového ročníku napůl úspěšně. Prvně vydřela výhru 1:0 na půdě nebezpečné Atalanty, jenže poté padla doma s Interem 1:3. Přitom vedla rychle 1:0 a v následujících minutách dominovala a nastřelila dokonce 3x brankovou konstrukci. Jenže pak stačily tři střely Interu a byla z toho prohra. AS má navíc před sebou i úvodní duel Ligy mistrů v úterý, nicméně své hvězdy šetřit nesmí, pokud chce uspět na půdě Sampdorie.
     
    Vzájemné zápasy

    Vzájemné zápasy z loňské sezóny se rovnaly gólovým přestřelkám. Nejprve doma vyhrál AS 3:2, poté na jaře Samporia 3:2. No a aby toho nebylo málo, setkaly se týmy ještě v rámci domácího poháru, kde vyhrál AS 4:0! Dočkáme se další gólové nadílky?
     
    Utkání bylo kvůli počasí odloženo. Náhradní termín zatím není znám.
     
    Náhradní termín by měl být 13. prosince. Vše je zatím v jednání. (13:44:41)

    Petr Král

    Branky:


    UC Sampdoria:
    AS Řím:
    bahis siteleri