Kunlun – Jokerit 1:4 (kon.)
konec
Red Star Kunlun
1:4 (0:0, 0:1, 1:3)
Jokerit Helsinky
Sobota 09.09.2017, 11:30 • Fej-jang Ice Skating Center, Šanghaj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:22 Antti PIHLSTRÖM - 1:4
     
    58:22
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Rudá hvězda první domácí utkání sezóny prohraje, finský celek si ze Šanghaje odveze tři body. Ve vlastním pásmu pro sebe u mantinelu vybojoval kotouč ANTTI PIHLSTRÖM, který jej obratem poslal do prázdné svatyně Kunlunu a zpečetil tak jeho osud. Bez asistence.
    49:36 Antti PIHLSTRÖM - 1:3
     
    49:36
    Jokerit právě vstřelil branku!
    S brankami se v posledních minutách roztrhl pytel! ANTII PIHLSTRÖM se chopil kotouče za brankou Kunlunu, vyjel si na kruh a střelou zápěstím znovu posílá svůj celek do dvoubrankového vedení. Hellberg v dnešním zápase pravděpodobně končí. Bez asistence.
    47:04 Pavel VOROBEJ - 1:2
     
    47:04
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Dvoubrankový náskok hostům moc dlouho nevydržel, Kunlun bleskově využívá přesilovku! První branka domácích až podezřele připomíná úvodní trefu Jokeritu – Wolski našel na kruhu připraveného PAVLA VOROBEJE, který snížil prudkou střelou z voleje. Asistence: Wojtek Wolski, Andrej Kosticyn.
    46:11 Marko ANTTILA - 0:2
     
    46:11
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté vedou už o dvě branky! Po vyhraném vhazování před Hellbergem se ke kotouči nejrychleji dostal MARKO ANTILLA, jenž nic neřešil a okamžitě vymetl horní roh svatyně čínského celku. Asistence: Mika Niemi.
    32:51 Nicklas JENSEN - 0:1
     
    32:51
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté bleskově využívají přesilovku a ve třiatřicáté minutě jdou do vedení! Peter Regin našel v mezikruží připravného NIKLASE JENSENA, který po převzetí přihrávky neváhal a obratem kotouč pohřbil za záda gólmana domácího Kunlunu. Asistence: Peter Regin, Matthew Gilroy.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 48. Vorobej (Wolski, A. Kosticyn) – 33. Jensen (Regin, Gilroy), 47. Anttila (Niemi), 50. Pihlström, 59. Pihlström


    Red Star Kunlun: Hellberg (50. Karhunen) – Kinrade, Järvinen, Blacker, A. Kulda, Vorobej, Ďaloga, Ibragimov – Wolski, A. Kosticyn, Kane – Brulé, Yip, DeFazio – Thuresson, Ponikarovskij, Chipchura – Lockhart, Jaw, Jüe.
    Jokerit Helsinky: Zapolski (Rämö) – Lepistö, Lundin, Kivistö, Gilroy, O. Lauridsen, J. Jensen, Rissanen, Rautanen – Huhtala, Jensen, Regin – Tolvanen, O'Neill, Palola – Joensuu, Jormakka, Norman – Anttila, Niemi, Pihlström.

    Rozhodčí: Naumov, Gašilov – Šalagin, Šišlo.
    ocianews.com