Kladno – Mountfield HK 7:5 (kon.) | Slavia – Zlín 1:2 (kon.) | K. Vary – Pardubice 3:2 (po pr.)
Chomutov – Jihlava 3:4 (1:2 po s.n.) | Sparta – Olomouc 3:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 8:2 (kon.)
Liberec – Třinec 1:3 (kon.) | HC Litvínov – Kometa Brno 3:4 (kon.)
konec
HC Litvínov
3:4 (0:2, 1:1, 2:1)
HC Kometa Brno
Sobota 09.09.2017, 16:00 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • DHL Extraliga juniorů • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:59
    To budou velmi horké chvíle pro Kometu. Süus podrazil zbytečně v útočném pásmu obránce Litvínova, zároveň hrála Kometa v šesti a Litvínov si tak zahraje dvojnásobnou přesilovou hru!
     
    55:06
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Urbánek – 2 min., podražení).
     
    50:39
    Kometa špatně vystřídala a přesilovka pro domácí. Trest za svou střídačku odsedí Svoboda.
     
    48:57
    Ve středním pásmu do sebe lehce pustili Vopat s Jurnečkou, a nakonec z toho bude přesilová hra pro Kometu. Lukáš Vopat vyfasoval 2+2 za hrubost, Jurnečka dvě minuty za stejné provinění.
     
    34:21
    Tvrdý hit také na druhé straně a vrátka na trestné lavici se opět otevírají. Jan Bárdoš si odsedí dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    32:52
    V pořadí již třetí přesilovka pro domácí Litvínov. Daniel Kowalczyk měl ruce v souboji příliš vysoko a rozhodčí ho posílá na trestnou lavici za hrubost.
     
    30:23
    Uvidíme další přesilovku pro Litvínov! Jurnečka podrazil stínícího hráče před Dostálem a rozhodčí ho vykazuje na trestnou lavici – podražení.
     
    28:17
    Přesilová hra také pro domácí Chemiky! Roman Jeřábek podrazil útočníka Litvínova u mantinelu, za což si odpyká dvě minuty.
     
    22:07
    Brno si ale může vzít své dvoubrankové vedení velmi rychle zpět. Martin Kučera se dopustil podražení v útočné třetině a míří na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    06:23
    Hosté si zahrají první přesilovou hru dnešního utkání! Štěpán Urbánek si počínal před vlastní bránou agresivně a hlavní rozhodčí mu udělil dvě minuty za hrubost.
    Marken.cz

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 22. Drašar (Kučera, Havlík), 45. Jícha (Kučera, Havlík), 58. Jícha (Kordule) – 6. Čejka (Jeřábek, Plášek), 13. Svoboda (Krejčí, Čejka), 28. Süss (Kowalczyk, Gajarský), 50. Mlynář (Ferda, Kučera)


    HC Litvínov: Havlík (Orct) – Urbánek, Macháč, Havlík D., Březák, Havlík M., Starý – Kučera, Leitner, Kordule, Drašar, Vopat, Bárdoš, Pecka, Ineman, Krsek, Jícha.
    HC Kometa Brno: Dostál (Holík) – Trnka, Mlčák, Jurnečka, Krejčí, Kučera, Rafaj, Jeřábek, Kowalczyk, Süss, Svoboda, Hasoň, Gajarský, Čejka, Matula, Mlynář, Ferda, Frydrych, Krejčí, Plášek, Nejedlý.

    Rozhodčí: Velčovský – Svoboda, Ovsík.
    thejrc.org