Salzburg – Olomouc 6:1 (kon.) | Vsetín – Vítkovice 1:10 (kon.) | Třinec – Zlín 3:4 (kon.)
HC Litvínov – K. Vary 0:2 (kon.) | Pardubice – Mountfield HK 1:2 (po pr.) | Žďár n/S – Č. Budějovice 1:7 (kon.)
Jihlava – Warriors Brno 6:0 (kon.) | HC Plzeň – Chomutov 10:1 (kon.) | Liberec – Sparta 7:2 (kon.)
Letňany – Slavia 1:3 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
10:1 (2:0, 6:1, 2:0)
Piráti Chomutov
Sobota 09.09.2017, 15:30 • Home Monitoring Aréna • Extraliga staršího dorostu • Skupina A
Partner:
     
    50:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jubilejní gól byl se vší parádou! MATĚJ KOLDA nechal puk jet proti bráně a naznačil tělem pohyb do strany, na který Skokan zareagoval a touš mezitím v klidu přejel čáru. Bez asistence.
     
    41:19
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Já být Ondřejem Skokanem, tak už jsem v autobusu. Hosté opět propadli v obraně, FILIP PŘIKRYL uháněl do samostatného úniku, který proměnil po rychlé kličce střelou mezi betony. Asistence: Martin Lang.
     
    38:27
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jenže zapomněli na zadní vrátka a hlavně KAMILA HAJŠMANA, který zůstal před brankou zcela sám a měl dostatek času nadvakrát rozvlnit síť. Asistence: Filip Přikryl, Martin Lang.
     
    35:41
    Piráti právě vstřelili branku!
    Navrátil z trestné lavice JAKUB VESELÝ se dostal za obranu domácích a bravurním bekhendovým blafákem nedal Altrichterovi šanci. Asistence: Kryštof Ouřada.
     
    29:44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Procházka oslovil v rychlém protiútoku MATĚJE HAJŽMANA a gólů je již jako trpaslíků! Asistence: Jakub Procházka.
     
    28:39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Lang z první netrefil puk ideálně, ovšem touš se odrazil přímo na hůl FILIP PŘIKRYL, který již doklepával prakticky do prázdné. Asistence: Martin Lang, Radek Mužík.
     
    27:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    JAKUB NOVÁK stál na konci rychlého ťukesu na jeden dotek a prosadil se svižnou střelou po ledě. Asistence: Jan Matiášek, Martin Lokajíček.
     
    26:06
    Plzeň právě vstřelila branku!
    KAMIL HAJŠMAN táhl akci tři na jednoho a nakonec to vzal na sebe a udělal dobře. Měl spoustu času zamířit přesně ke vzdálenější tyči z pravé strany. Bez asistence.
     
    21:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Akce ale pokračovala, indiáni dostali černý nesmysl zpět do ohně, odkud zakončil RADEK MUŽÍK. Asistence: Albert Šiller, Filip Přikryl.
     
    12:03
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Skokan špatně vyjel pro domácí nahození, před inkasovaným gólem ho nejprve zachránil Seemann na brankové čáře, dorážku již ale ve druhý gól Západočechů proměnil MARTIN LANG. Asistence: Filip Přikryl.
     
    05:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ta přišla až nyní a byl nechytatelná, když se z mezikruží trefil přesně do pravého horního růžku MARTIN LANG. Asistence: Filip Přikryl, Radek Mužík.

    Vojtěch Honzík

    Branky a nahrávky: 6. Lang (Přikryl, Mužík), 13. Lang (Přikryl), 22. Mužík (Šiller, Přikryl), 27. Hajšman, 28. Novák (Matiášek, Lokajíček), 29. Přikryl (Lang, Mužík), 30. Hajžman (Procházka), 39. Hajšman (Přikryl, Lang), 42. Přikryl (Lang), 51. Kolda – 36. Veselý (Ouřada)


    HC Plzeň 1929: Altrichter (Pilc) – Houdek, Kaňák, Novák, Váchal, Lokajíček, Šilhán, Šiller – Hajžman, Přikryl, Kolda, Matiášek, Krýner, Princl, Hajšman, Procházka, Lang, Hasman, Šeba, Mužík.
    Piráti Chomutov: Skokan (Kufa) – Štochl, Vícha, Ferbas, Seemann, Zeman, Viktorin – Veselý, Černý, Harkabus, Benda, Šafránek, Prokop, Jaroš, Mežnar, Lobodowski, Pech, Ouřada, Brandner.

    Rozhodčí: Pražák – Jindra, Šperl

    Diváci: 44
    thejrc.org