Salzburg – Olomouc 6:1 (kon.) | Vsetín – Vítkovice 1:10 (kon.) | Třinec – Zlín 3:4 (kon.)
HC Litvínov – K. Vary 0:2 (kon.) | Pardubice – Mountfield HK 1:2 (po pr.) | Žďár n/S – Č. Budějovice 1:7 (kon.)
Jihlava – Warriors Brno 6:0 (kon.) | HC Plzeň – Chomutov 10:1 (kon.) | Liberec – Sparta 7:2 (kon.)
Letňany – Slavia 1:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
1:10 (0:5, 0:4, 1:1)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 09.09.2017, 11:00 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga staršího dorostu • Skupina E
Partner:
     
    52:24
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Souhra Matiaška a DANIELA KLÍMKA končí prvním gólem Vsetína. Klímek si po Matiaškově nahrávce v přečíslení nejprve kotouč zpracoval, a poté jej poslal nad Pitákovu lapačku. Asistence: Michal Matiaško, Roman Půček.
     
    46:55
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nakonec se hosté do pásma přeci jen dostali a přidávají desátou branku. ADAM BERÁNEK si nabruslil z pravého křídle do mezikruží, zamíchal s pukem a poslal jej do pravého horního rohu. Proti této střele neměl domácí gólman šanci zakročit. Asistence: Vojtěch Lednický, Jan Vojtovič.
     
    33:11
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Chromý si poradil se střelou Lewandowského, Bernovského, Konečného a také s prvním pokusem PETRA FRIDRICHA. Ten však nakonec dokázal za pomocí svých spoluhráčů vytáhnout gólmana více z brány a poslat kotouč za nechráněnou brankovou čáru. Asistence: Viktor Konečný, Jan Bernovský.
     
    29:07
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    DOMINIK VĚNTUS si najel z levého kruhu k pravé tyčce, od níž vyslal ukázkovou střelu do pravého horního rohu. Asistence: Jakub Kylnár, Jakub Lewandowski.
     
    23:31
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice přidávají již sedmou branku! Hosté jsou na ledě výrazně lepší a vesměs neopouští útočnou třetinu. VIKTOR KONEČNÝ se prosadil z pravého kruhu a vstřelil tak svou třetí branku v dnešním utkání. Asistence: Jan Bernovský.
     
    20:57
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Bernovský našel zpoza branky připraveného VIKTORA KONEČNÉHO, jenž poslal puk pod levý beton přemísťujícího se Chromého. Asistence: Jan Bernovský, Petr Fridrich.
     
    18:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Z přečíslení dva na jednoho se prosazuje střelou nad lapačku PETR FRIDRICH. Asistence: Marcel Kunc, Viktor Konečný.
     
    17:23
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vacula si dobře všiml JANA VOJTOVIČE, kterému právě skončil dvouminutový trest a čekal nikým nehlídán ve středním pásmu. Vojtovič dobře zpracoval dlouhou přihrávku a vydal se sám na gólmana, kterého překonal střelou k pravé tyčce. Asistence: Jakub Vacula, Adam Beránek.
     
    14:16
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Třetí samostatný nájezd, který si hosté vytvořili už brankou skončil. Po pravém křídle se prosmýkl VIKTOR KONEČNÝ, nenechal se rozhodit dvěma vsetínskými obránci, kteří se jej snažili dobruslit a poslal puk do pravého horního rohu. Chromý se chystal na zákrok levým ramenem, nakonec se kotouč o jeho rameno pouze otřel a zapadl do branky. Asistence: Bez asistence.
     
    08:54
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vsetínský gólman nestačil zareagovat na souhru Kylnára s JAKUBEM LEWANDOWSKÝM, který poslal puk z pravého křídla střelou po ledě pod betony vsetínského muže v masce. Asistence: Jakub Kylnár.
     
    04:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté se dostávají do vedení. Konečný našel přesnou přihrávkou volného JANA BERNOVSKÉHO, který poslal puk za záda vsetínského brankáře. Asistence: Viktor Konečný, Petr Fridrich.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 53. Klímek (Matiaško, Půček) – 5. Bernovský (Konečný, Fridrich), 9. Lewandowski (Kylnár), 15. Konečný, 18. Vojtovič (Vacula, Beránek), 19. Fridrich (Kunc, Konečný), 21. Konečný (Bernovský, Fridrich), 24. Konečný (Bernovský), 30. Věntus (Kylnár, Lewandowski), 34. Fridrich (Konečný, Bernovský), 47. Beránek (Lednický, Vojtovič)


    VHK ROBE Vsetín: Chrástecký (9. Chromý) – Mikulenčák, Fojtášek, Ondračka, Vávra, Žabčík, Lukačka, Kožený, Floriš – Klímek, Matiaško, Zetocha, Krupa, Petriska, Jenáček, Baďura, Vašenka, Půček, Pernický, Lašák.
    HC Vítkovice Ridera: Piták (Micka) – Zapletal, Raška, Takáč, Smička, Vacula, Kunc, Vojtovič, Lednický, Fridrich, Kadula, Beránek, Bernovský, Kylnár, Konečný, Věntus, Lewandowski.

    Rozhodčí: Held – Zapletal, Kučera

    Diváci: 75
    ocianews.com