Jihlava – Havlíčkův Brod 0:3 (kon.) | Č. Budějovice – Mladá Boleslav 0:3 (kon.) | Žďár n/S – Letňany 4:3 (po pr.)
Mountfield HK – Pardubice 3:2 (kon.) | HC Plzeň – PZ Kladno 12:0 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 3:0 (kon.)
Kladno – Chomutov 2:8 (kon.) | Havířov – HK MD Šumperk 5:4 (kon.) | HC Litvínov – Ústí n/L 8:2 (kon.)
Sparta – Třemošná 5:1 (kon.) | Třinec – Warriors Brno 5:1 (kon.) | Zlín – Technika Brno 3:1 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
12:0 (2:0, 4:0, 6:0)
PZ Kladno
Sobota 09.09.2017, 12:00 • Home Monitoring Aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 1. kolo
Partner:
     
    59:41
    Adamcovi dnes není hattrick přán. Nejdříve se bravurně vyhnul ofsajdu při přečíslení domácích, dostal přihrávku před prázdnou branku ale nedokázal propasírovat kotouč za Burdu.
     
    59:19
    Malát si našel odražený puk a golfákem napálil levou tyč!
     
    57:01
    Další únik indiánů! Burda však Slaninu dobře vybruslil a následná zpětná přihrávka plzeňského útočníka už úspěch nepřinesla.
     
    56:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Šestá branka indiánů ve třetí periodě. ADAM ŽENÍŠEK dostal pěknou přihrávku před branku a osamocený před Burdou se nemýlil. Asistence: Marcel Marcel, Marek Vágner.
     
    55:49
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jedenáctá branka indiánů je na světě, stejně jako v posledním případě hostující obraně ujel DOMINIK SOUKUP a trefil se přesně mezi betony. Maxmilián Burda tento zápas těžce rozdýchává. Asistence: Vlastimil Kvasnička.
     
    51:10
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další rychlý protiútok indiánů v oslabení už však přináší desítku v kladenské síti! DOMINIK SOUKUP dostal přihrávku za obranu, ujel domácímu obránci a střelou k pravé tyči opět překonal Burdu. Asistence: Tomáš Hollar.
     
    50:33
    Jan Slanina pláchl hostující obraně! Při úniku byl však tísněný a nedokázal pořádně zakončit, Burda předvedl dobrý zákrok.
     
    50:20
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Kuchárik – 2 min., podražení).
     
    45:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Kladno se na chvíli začínalo dostávat do hry, ale o chvilku později opět inkasuje. TOMÁŠ HOLLAR se protáhl před Burdu a dlouhým bekhendovým blafákem ho překonal už podeváté. Asistence: Jan Slanina.
     
    44:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nyní už se však ADAM ŽENÍŠEK může radovat z osmé branky indiánů! Plzeňský útočník byl osamocený před brankou a pěknou tečí po střele Vágnera překonal Maxmiliána Burdu. Asistence: Marek Vágner.
     
    43:03
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je tu sedmá branka indiánů! Adamec přeložil puk najíždějícímu SEBASTIÁNU MALÁTOVI, který jel sám na Burdu a pěknou střelou pod víko mu nedal šanci. Asistence: Václav Adamec, Daniel Kuchárik.
     
    40:39
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (Krejžík – 2 min., faul kolenem).
     
    37:36
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (Karmazín – 2 min., vysoká hůl).
     
    35:39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Už je to 6:0, domácí využívají přesilovku! VÁCLAV ADAMEC si sjel na přihrávku mezi kruhy a rychlou střelou překonal bezmocného Burdu. Asistence: Sebastián Malát.
     
    33:46
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (Kohlíček – 2 min., podražení).
     
    31:49
    Plzeň právě vstřelila branku!
    O dvacet vteřin později domácí dávají "bůra"! Po rychlé kombinaci se sám před Burdou objevil JAN SLANINA a lehkou střelou propasíroval kotouč mezi ramenem a tělem hostujícího gólmana. Asistence: Dominik Soukup, Tomáš Hollar.
     
    31:29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Před třemi minutami mu gól neuznali, nyní už se VÁCLAV ADAMEC dočkal. Kladenské obraně ujel po pravé straně a rychlým blafákem nedal Burdovi šanci. Asistence: Jakub Hamšík, Adam Ženíšek.
     
    28:46
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Kuchárik – 2 min., nedovolené bránění).
     
    28:46
    Z rychlého kontru mohli přidat domácí další branku! Adamec ujížděl s Kuchárikem na jediného obránce, Kuchárik ho lehkým háčkem poslal k zemi a Adamec poté pálil přesně. Rozhodčí nejdříve gól uznali, ale poté po poradě vyloučili Kuchárika.
     
    25:52
    Soukup na sebe natáhl hráče, čímž uvolnil TOmáše Hollara a vyslal ho kupředu přesnou přihrávku. Hollar však sám proti Burdovi selhal, kladenský muž s maskou připisuje výtečný zákrok.
     
    23:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nyní to už ale je 3:0 pro domácí! Páník střílel, možná nahazoval před branku, kde ještě dokázal VLASTIMIL KVASNIČKA krásnou tečí s hokejkou mezi nohama změnit směr puku, Burda byl bez šance. Asistence: Adam Páník.
     
    22:38
    Šťastný rázem mohl snížit! Z ničeho nic se objevil sám před Prchlíkem, ale ten opět zasahovat nemusel, kladenský útočník totiž ve velké šanci nemířil přesně.
     
    21:17
    Slanina si sjel před branku a z bezprostřední blízkosti pálil do těla Maxmiliána Burdy!
     
    20:29
    Obrovská šance Plzně na úvod! Kuchárik nastartoval motor, ujel kladenské obraně, dostal krásnou přihrávku, bekhendovým blafákem sice objel Burdu, ale nakonec za něj nedokázal kotouč zasunout a hostující gólman udržel puk pod tělem!
     
    19:45
    Obrovská šance Plzně na závěr! Adamec napálil z pravého kruhu tyč, kotouč ještě poskakoval za Burdou, ale ani jeden z modrobílých ho nedostali do kladenské brány!
     
    17:06
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Kuchárik – 2 min., napadení).
     
    14:47
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (Vyhnal – 2 min., sekání).
     
    13:44
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (Horák – 2 min., hákování).
     
    11:36
    Další obrovská šance Plzně! Burda vyrazil střelu od modré jen k Malátovi, který byl sám před kladenským brankářem ale nedokázal za něj zasunout touš.
     
    11:19
    Páník se znečehonic dostal za obranu Kladna, Burdu chtěl překonat rychlým blafákem ale nedokázal za hostujícího brankáře dostat kotouč ani nadvakrát.
     
    10:56
    Rychlá akce Plzně a mohlo to být 3:0! Marcel dostal přihrávku od Vágnera a střílel z levého kruhu, Burda byl tentokrát pozorný a připisuje si výborný zákrok!
     
    09:09
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přesilovku indiání využívají a dostávají se do trháku! ADAM ŽENÍŠEK si sjel na pravý kruk, udělal tři kroky k Durdovi a tvrdou ranou za něj dokázal kotouč propasírovat. Asistence: Sebastián Malát.
     
    08:27
    Dvouminutová přesilovka 5 na 3 pro domácí!
     
    08:27
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (Horák – 2 min., hákování).
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (Darsa – 2 min., vražení na hrazení).
     
    07:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Po velkém tlaku Západočeši udeří, SEBASTIÁN MALÁT nabral rychlou ve středním pásmu, řekl si o přihrávku a lehce projel mezi dvěme obránci. Poté už plzeňský útočník lehce zakončil pod víko. Asistence: Jakub Hamšík.

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 8. Malát (Hamšík), 10. Ženíšek (Malát), 24. Kvasnička (Páník), 32. Adamec (Hamšík, Ženíšek), 32. Slanina (Soukup, Hollar), 36. Adamec (Malát), 44. Malát (Adamec, Kuchárik), 45. Ženíšek (Vágner), 46. Hollar (Slanina), 52. Soukup (Hollar), 56. Soukup (Kvasnička), 57. Ženíšek (Marcel, Vágner)


    HC Plzeň 1929: Prchlík (Čech) – Páník, Hamšík, Pánek, Jiříček, Kremláček (C), De Sousa, Vajner, Malák – Vágner, Slalina, Soukup, Hollar, Marcel, Adamec, Malát, Ženíšek, Kuchárik, Kvasnička
    PZ Kladno: Burda (Pulec) – Vyhnal, Horák, Hříbal, Kohlíček, Krejžík, Brejcha – Strnad, Rejna, Štrombach (C), Hurta, Votoupal, Šťastný, Kulich, Darsa, Pulda, Vimmer, Rambousek, Karmazín, Adam

    Rozhodčí: Čáp – Vavruška, Zimmerman
    thejrc.org