Vsetín – Ústí n/L 5:2 (kon.) | Kladno – Kadaň 3:2 (kon.) | K. Vary – Frýdek-M. 2:1 (po pr.)
Přerov – Prostějov 2:0 (kon.) | Litoměřice – Motor ČB 2:5 (kon.) | Třebíč – Benátky n/J 1:3 (kon.)
Slavia – Havířov 5:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:2 (2:1, 2:0, 1:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 09.09.2017, 16:00 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:12
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Těsně po konci přesilové hry se Ústí dočkalo snižující branky. Kombinace započala u Bernada, jenž přes šíří pásma adresoval Mackovi, ten si následně všiml ANTONÍNA MELKY, na jehož střelu už Horčička nestihl reagovat.
     
    46:49
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši dokázali udeřit ve vlastním oslabení! Do přečíslení dva na jednoho upaloval Slováček, jenž nezazmatkoval a přesně načasoval přihrávku FILIPU DUNDÁČKOVI, jenž trefil přesně. Asistence: Ondřej Slováček.
     
    29:10
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Lapač exploduje další vlnou radostí! Vše začalo u Markoviče, jenž přihrál na druhou tyči Frolovi, proti němu byl ještě Soukup úspěšný, ale na následnou dorážku DAVIDA BŘEZINY již nedosáhl. Asistence: Tomáš Frolo, Jaroslav Markovič.
     
    26:34
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín odskakuje do dvoubrankového náskoku! Kucharczyk vyhrál buly v útočném pásmu, v kruhu pro vhazování se následně strhla mela o kotouč, ve které projevil nejlepší orientaci JAROSLAV MARKOVIČ, okamžitě vypálil a prostřelil brankáře Soukupa. Asistence: Radim Kucharczyk, David Březina.
     
    17:05
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín se vrací do vedení! Z nenápadné akce se dokázal prosadit DOMINIK POKORNÝ, jenž objel ústecké obránce a střelou zápěstím nekompromisně zavěsil nad rameno brankáře Soukupa. Asistence: Ondřej Holomek.
     
    04:34
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Dlouhá kombinace ústeckých hráčů vede k vyrovnávající brance. Vágner poslal přihrávku z kruhu do střelecké pozice LUKÁŠI VOLFOVI a ten nádherně vymetl levý růžek Horčičkovy svatyně. Asistence: Martin Vágner, Petr Markulinec.
     
    01:05
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A je to tady! Vsetín vstřelil první branku po návratu na profesionální scénu! Slováček vedl kotouč od mantinelu, už mohl zakončovat, ale zvolil přihrávku do mezikruží, kde z první pálil MARTIN PODEŠVA, už se zdálo, že jeho ránu Soukup tlumí ve své výstroji, ale kotouč mu propadl a nalezl si cestu do sítě. Asistence: Ondřej Slováček.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 2. Podešva (Slováček), 18. Pokorny (Holomek), 27. Markovič (Kucharczyk, Březina), 30. Březina (Frolo, Markovič), 47. Dundáček (Slováček) – 5. L. Volf (M. Vágner, Markulinec), 49. Melka (Macek, Bernad)


    VHK ROBE Vsetín: Horčička (Šurý) – Frolo (A), Ostrčil, Teper, Holomek, Janáček, Dundáček – Markovič, Kucharczyk (A), Březina – Slováček, Podešva (C), Vávra – Kajaba, Šilhavý, Vrána – Hořanský, Pokorny, Karafiát.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Soukup (Volke) – Bernad, Husák, Vl. Brož, M. Vágner (C), Hes, M. Zdvořáček, Vaněk – Macek, Roubík (A), Melka – D. Merta, Vrdlovec (A), L. Volf – Gengel, Severa, P. Kousal – Mical, Markulinec.

    Rozhodčí: Fiala, Koziol – Adamec, Poruba

    Diváci: 3042
    bahis siteleri