Vsetín – Ústí n/L 5:2 (kon.) | Kladno – Kadaň 3:2 (kon.) | K. Vary – Frýdek-M. 2:1 (po pr.)
Přerov – Prostějov 2:0 (kon.) | Litoměřice – Motor ČB 2:5 (kon.) | Třebíč – Benátky n/J 1:3 (kon.)
Slavia – Havířov 5:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:2 (2:1, 2:0, 1:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 09.09.2017, 16:00 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:53
    Husák potrestán menším trestem za krosček, další přesilová hra pro Vsetín.
     
    51:51
    Opětovně pohledná akce vsetínské druhé formace, Podešva tentokrát připravil zakončení pro Vávru, ten však nadvakrát nedokázal dostat kotouč za záda brankáře Soukupa!
     
    48:27
    Daniel Vrdlovec proti Horčičkovi neuspěl, jeho ránu vsetínský brankář zlikvidoval vyrážečkou.
     
    48:27
    Holomek nedovoleně zastavil Vrdlovce a ústecký účastník si svou akci zopakuje v trestném střílení!
     
    48:12
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Těsně po konci přesilové hry se Ústí dočkalo snižující branky. Kombinace započala u Bernada, jenž přes šíří pásma adresoval Mackovi, ten si následně všiml ANTONÍNA MELKY, na jehož střelu už Horčička nestihl reagovat.
     
    46:49
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši dokázali udeřit ve vlastním oslabení! Do přečíslení dva na jednoho upaloval Slováček, jenž nezazmatkoval a přesně načasoval přihrávku FILIPU DUNDÁČKOVI, jenž trefil přesně. Asistence: Ondřej Slováček.
     
    46:07
    Ústí nad Labem má nyní možnost se stavem utkání něco udělat, vsetínská lavička je potrestána za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odsedí Karafiát.
     
    45:24
    Kucharczyk nyní skvělou přihrávkou poslal do úniku Hořanského, rychlonohý vsetínský útočník však na Soukupa nevyzrál, následně se spolupráce opakovala, tentokrát kotouč jen těsně minul odkrytou tyč ústecké brány!
     
    40:20
    Dnešní utkání sleduje 3042 diváků.
     
    37:53
    Nádherná akce elitní formace Vsetína, Markovič zadovkou přenechal kotouč Kucharczykovi ten roztáhl pásmo a všiml si v mezikruží Březiny, vsetínský útočník, jakoby se ptal ústeckého brankáře kam to chce, ale práci mu usnadnil tím, že jej trefil do hrudníků.
     
    32:01
    Již kompletní Vsetín se hrnul do útoku, Frolo pálil po zemi těsně mimo, hned na druhé straně se do přečíslení dostal Vrdlovec s Kousalem, druhý jmenovaný už zakončoval do prázdné branky, ale Horčička se ještě neskutečným způsobem stačil přesunout!
     
    29:24
    Přesilová hra tentokrát pro Slovan, dvě minuty za hákování fasuje vsetínský Slováček.
     
    29:10
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Lapač exploduje další vlnou radostí! Vše začalo u Markoviče, jenž přihrál na druhou tyči Frolovi, proti němu byl ještě Soukup úspěšný, ale na následnou dorážku DAVIDA BŘEZINY již nedosáhl. Asistence: Tomáš Frolo, Jaroslav Markovič.
     
    28:28
    Následně se ovšem Melka dopustil nedovoleného zákroku, konkrétně hákování, Vsetín čeká další početní výhoda.
     
    26:34
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín odskakuje do dvoubrankového náskoku! Kucharczyk vyhrál buly v útočném pásmu, v kruhu pro vhazování se následně strhla mela o kotouč, ve které projevil nejlepší orientaci JAROSLAV MARKOVIČ, okamžitě vypálil a prostřelil brankáře Soukupa. Asistence: Radim Kucharczyk, David Březina.
     
    25:30
    Kajaba zachytil rozehrávku soupeře ve středním pásmu, rozjel se k bráně a z pravého kruhu trefil horní tyč!
     
    22:53
    Vsetínští budou mít možnost dvojnásobné početní výhody, bude trvat osmačtyřicet vteřin a jejím organizátorem se stal Melka, jenž to přehnal s obrannou činností a odsedí si dvě minuty za držení.
     
    21:41
    Vsetín si znovu zkusí početní výhodu, v útočném pásmu fauloval kolenem Volf a čekají ho dvě minuty na trestné lavici.
     
    17:25
    Nyní ovšem vsetínští chybovali v obraně a k tutové příležitosti se dostal Bernad, jeho ránu zlikvidoval vsetínský Horčička pohotovou lapačkou!
     
    17:05
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín se vrací do vedení! Z nenápadné akce se dokázal prosadit DOMINIK POKORNÝ, jenž objel ústecké obránce a střelou zápěstím nekompromisně zavěsil nad rameno brankáře Soukupa. Asistence: Ondřej Holomek.
     
    13:24
    S útočnou aktivitou to nyní přepískl vsetínský Podešva, fasuje dvě minuty za hrubost a Severočechy tak čeká druhá početní výhoda.
     
    10:13
    Přesilová hra pro Vsetín, Markovič se šikovně vymotal ze sevření ústeckých obránců, dostal se až před Soukupa, kde na poslední chvíli musel zatáhnout za záchrannou brzdu Zdvořáček, rozhodčí jej za to trestá menším trestem za podražení.
     
    09:01
    Vsetínští nyní nechali zcela volného Roubíka, jenž se osamocen řítil na Horčičku, mohl si dostatečně vybrat kam zamíří, nakonec zvolil zakončení po zemi na levou tyč, kde však Horčička zasáhl vyrážečkou!
     
    05:19
    Dundáček nyní vypálil od modré čáry, Soukup nevěděl, kde je kotouč a k dorážce se dostal Šilhavý, jeho snaha však pouze lízla tyčku ústecké brány!
     
    04:34
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Dlouhá kombinace ústeckých hráčů vede k vyrovnávající brance. Vágner poslal přihrávku z kruhu do střelecké pozice LUKÁŠI VOLFOVI a ten nádherně vymetl levý růžek Horčičkovy svatyně. Asistence: Martin Vágner, Petr Markulinec.
     
    03:22
    Nyní trochu zbytečně fauloval vsetínský Kajaba, dvě minuty za podražení, Ústí má možnost srovnat.
     
    01:05
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A je to tady! Vsetín vstřelil první branku po návratu na profesionální scénu! Slováček vedl kotouč od mantinelu, už mohl zakončovat, ale zvolil přihrávku do mezikruží, kde z první pálil MARTIN PODEŠVA, už se zdálo, že jeho ránu Soukup tlumí ve své výstroji, ale kotouč mu propadl a nalezl si cestu do sítě. Asistence: Ondřej Slováček.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 2. Podešva (Slováček), 18. Pokorny (Holomek), 27. Markovič (Kucharczyk, Březina), 30. Březina (Frolo, Markovič), 47. Dundáček (Slováček) – 5. L. Volf (M. Vágner, Markulinec), 49. Melka (Macek, Bernad)


    VHK ROBE Vsetín: Horčička (Šurý) – Frolo (A), Ostrčil, Teper, Holomek, Janáček, Dundáček – Markovič, Kucharczyk (A), Březina – Slováček, Podešva (C), Vávra – Kajaba, Šilhavý, Vrána – Hořanský, Pokorny, Karafiát.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Soukup (Volke) – Bernad, Husák, Vl. Brož, M. Vágner (C), Hes, M. Zdvořáček, Vaněk – Macek, Roubík (A), Melka – D. Merta, Vrdlovec (A), L. Volf – Gengel, Severa, P. Kousal – Mical, Markulinec.

    Rozhodčí: Fiala, Koziol – Adamec, Poruba

    Diváci: 3042
    thejrc.org