Opava – Val. Meziříčí 3:4 (po pr.) | Kopřivnice – Šumperk 8:5 (kon.) | SHK Hodonín – Nový Jičín 5:1 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
5:1 (1:0, 2:0, 2:1)
HK Nový Jičín
Sobota 09.09.2017, 17:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • 2. liga skupina Východ • 1. kolo
Partner:
     
    45:28
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí si berou zpět čtyřbrankové vedení! JAKUB PESLAR vybojoval puk a rovnou se odhodlal ke střele, která byla až nechytatelná. Hodonínský zadák zamířil přesně do horního růžku a za pomoci brankové konstrukce upravuje skóre na 5:1. Bez asistence.
     
    43:57
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté se také dočkávají branky! Nový Jičín se vydal do útočného pásma a tvrdou střelou vyzkoušel Kotvanovu pozornost Robin Gebauer, hodonínský brankář neudržel puk v náruči a kotouč mu propadl do brankoviště, kam si sjel DANIEL PECHA a dorazil jej do prázdné brány. Asistence: Robin Gebauer, Pavel Zedník.
     
    41:52
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A máme tady čtvrtou branku utkání, i tentokrát skóruje domácí tým. Druhá hodonínská lajna si prodloužila střídání a Sajdl dobrou přihrávkou vybídl DOMINIKA MATULU, ten svou šanci neprováhal a prostřelil Slováka. Asistence: Jakub Sajdl, Jan Sedlák.
     
    38:06
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Čepice letí na led, máme tu hat-trick! MICHAL ROMANČÍK ve spolupráci s centrem Vaňkem sehrál naprosto dokonalé buly, po němž si slovenský útočník potáhl brankáře Slováka do bekhendu a zavěsil kotouč pod horní tyč! Asistence: Daniel Vaněk.
     
    37:26
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí zaslouženě odskakují na dvoubrankový rozdíl. Kobylík se dokázal natlačit na přední tyč a udělat závar na Slovákově brankovišti, kotouč se následně dostal k MICHALU ROMANČÍKOVI, který se dokázal trefit do úzkého prostoru mezi brankářovo tělo a ruku. Asistence: Richard Kobylík, Daniel Vaněk.
     
    04:54
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Z následné protiakce otevírají domácí hokejisté skóre utkání! Daniel Vaněk zavezl puk do útočného pásma a předložil jej MICHALU ROMANČÍKOVI, který uklidil kotouč do poloodkryté klece. Asistence: Daniel Vaněk.

    Ivan Hochman

    Branky a nahrávky: 5. Romančík (Vaněk), 38. Romančík (Kobylík, Vaněk), 39. Romančík (Vaněk), 42. Matula (Sajdl, Sedlák), 46. Peslar – 44. Pecha (Gebauer, Zedník)


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Haloda O.) – Miklík, Peslar, Sedlák, Žabčík, Kužílek, Haloda M., Kobylík, Polesný – Jurča, Vaněk, Romančík – Matula, Peš (C), Sajdl (A) – Kadlec, Kuba, Hložánek – Hlaváč, Černohous, Venclík

    Trenér: Stanislav Beťko

    HK Nový Jičín: Slovák (Kohn) – Adamík, Már, Běhal, Hruška (A), Heinzl, Mrowiec, Tomeček, Metelka – Gebauer (A), Palacký, Krupa – Pecha, Málek, Motloch – Chvostek, Kocián (C), Bednář – Zedník, Slovák II

    Trenér: Petr Macháček

    Rozhodčí: Volf – Maloušek, Wesley
    ocianews.com