Trenčín – Slovan Bratislava 2:2 (kon.) | Senica – Zlaté Moravce 0:1 (kon.) | Dunajská Streda – Prešov 0:0 (kon.)
Ružomberok – Michalovce 2:1 (kon.) | Podbrezová – Žilina 2:4 (kon.)
konec
FK Senica
0:1 (0:1)
FC ViOn Zlaté Moravce
sk Sobota 09.09.2017, 19:00 • OMS Aréna Senica • Niké liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.
     
    Vážení diváci! Vitajte pri sledovaní on-line textového prenosu! Dnes sa zameriame na 7. kolo našej najvyššej futbalovej súťaže, kde FK Senica privíta na svojom trávniku FC ViOn Zlaté Moravce. Poďme si v krátkosti predstaviť aktuálnu formu oboch celkov.

    FK SENICA: Záhoráci prežívajú veľmi ťažké obdobie a momentálne figurujú na úplnom chvoste tabuľky so ziskom dvoch bodov. To sa im podarilo po prekvapivej remíze so Slovanom a v poslednom kole s Prešovom. V 29. minúte išli do vedenia východniari zásluhou Černáka. Ďalšie presné zásahy diváci videli až v druhom polčase. Prešov sa dokázal v 61. minúte dostať už do dvojgólového vedenia po presnom zásahu Adekunleho. V 69. minúte dokázal znížiť nepriaznivý stav stretnutia obranca Michal Ranko a v poslednej minúte nadstaveného času Oliver Podhorín svojím presným zásahom získal pre svoj tím cenný bod. V dnešnom stretnutí nenastúpi Ďuriš, ktorý získal v zápase s Prešovom červenú kartu.

    FC VION ZLATÉ MORAVCE: Futbalisti tohto celku striedajú výhry s prehrami a opačne. Nachádzajú sa na piatom mieste so ziskom deviatich bodov. Na svojom konte majú tri víťazstvá a tri porážky. Svojím súperom dovedna nastrieľali 9 gólov, ale aj 7 inkasovali Na svoj posledný zápas odcestovali na východ, kde si zmerali sily s Michalovcami. Tam v 17. minúte išli do vedenia domáci po presnom zakončení Koscelníka. V 58. minúte hosťujúci Chren po dvoch žltých kartách išiel predčasne do spŕch a tak Zlaté Moravce dohrávali zápas v početnej nevýhode. To znamená, že Chren bude v zápase so Senicou chýbať. Početnú prevahu dokázali Michalovce využiť vo svoj prospech a ihneď o dve minútky neskôr pridali aj druhý kúsok do Moravskej bránky. Tentoraz sa presne trafil Žofčák, čo bol aj posledný zásah stretnutia.

    Svetoví bookmakeri dnes určili ako mierneho papierového favorita Zlaté Moravce, na ktoré víťazstvo je vypísaný kurz 2.40, na remízu to činí 3.25 a na prekvapivé víťazstvo Senice je vypísaný kurz 2.76.

    Z pozície komentátora sa Vám bude hlásiť Róbert Gašpárek.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    2
    Oliver Podhorin hľadal svojim pasom lepšie postaveného spoluhráča, ale loptu nasmeroval len na kopačku brániaceho hráča.
     
    3
    Jakub Kŕč šprintoval z vlastnej polovice ihriska bližšie k šestnástke súpera, odkiaľ sa rozhodol zakončiť. Jeho strelecký pokus dokázal Pavel Kováč bez väčších problémov zachytiť.
     
    4
    Silva Nascimento Cleber bol nedobrovoľne vytlačený až za postrannú čiaru. FK Senica má výhodu outového vhadzovania na polovici súpera.
     
    5
    Da Silva Romulo robil čo mohol, aby stihol dlhý pas Olivera Podhorina, ale ako prvý bol pri lopte Pavel Kováč, ktorý si ju vzal k svojej moci.
     
    6
    Oliver Podhorin sa prezentoval skvelo načasovaným sklzom, vďaka ktorému odstavil súpera od lopty. Zlaté Moravce získali outové vhadzovanie.
     
    7
    Jurij Medveděv bol v snahe založiť rýchly útok takticky faulovaný. FK Senica bude zahrávať voľný kop, z ktorého nehrozí priame ohrozenie.
     
    8
    František Plach bol nútený odkopnúť loptu čo najďalej od vlastného vápna. Zachytil ju jeden z brániacich hráčov Zlatých Moraviec, ktorý sa bude snažiť založiť akciu smerom dopredu.
     
    9
    Martin Dobrotka si teraz príliš nerozumel so svojim spoluhráčom v kombinácii a loptu nasmeroval presne za postrannú čiaru. Domáci budú zahrávať out.
     
    10
    Po peknej kombinácii sa Denis Horník dostal do voľného priestoru, odkiaľ sa snažil doručiť centrovanú loptu. Jeho úmysel dokázal zachytiť jeden z brániacich hráčov, od ktorého sa lopta odrazila do zámedzia. Hostia budú zahrávať rohový kop.
     
    11
    Centrovaná lopta po rohovom kope si naša cestu len k Michalovi Rankovi, ktorý ju upratal do bezpečnej vzdialenosti.
     
    12
    De Oliveira Silva Mateus skúsil prekvapiť Františka Placha strelou z väčšej vzdialenosti. František Plach nemusel v tomto prípade zasahovať, pretože strelecký pokus nasmeroval ďaleko od ľavej tyčky.
     
    13
    Ľubomír Urgela si to teraz zle načasoval, pretože sa v čase prihrávky nachádzal v ofsajdovom postavení.
     
    14
    Samuel Šefčík svojou prihrávkou hľadal lepšie postaveného Da Silva Romula, ale ten si nedokázal loptu spracovať a napokon o ňu prišiel.
     
    15
    Jakub Krč bol v útoku až príliš aktívny, čo neuniklo pozornosti hlavného arbitra. Ten svojim hvizdom vstupuje do diania hry. Pri lopte budú hostia, ktorí zahrajú voľný kop.
     
    16
    Silva Nascimento Cleber sa snažil presadiť proti dvojici brániacich hráčov. To sa mu však nepodarilo a o loptu prišiel. Zlaté Moravce budú vhadzovať.
     
    17
    Blažej Vaščak sa rútil smerom dopredu, ale v kľučovom momente spadol po súboji na trávnik. Hlavný arbiter mlčí a necháva hru pokračovať bez prerušenia.
     
    18
    Hostia mali po zblokovanom pokuse výhodu rohového kopu. V šestnástke sa najlepšie zorientoval František Plach, ktorý si loptu zo vzduchu stiahol.
     
    19
    Damián Bariš si zbehol do voľného priestoru, kde okamžite inkasoval prihrávku. Našťastie pre Františka Placha nedokázal Damián Bariš loptu zachytiť a následne zakončiť.
     
    20
    Marián Jarabica si v strede pola počínal nedovoleným spôsobom. Peter Královič fúkol do píšťaľky a nariadil voľný kop v prospech hosťujúceho celku.
     
    21
    Michal Ranko ostáva po súboji otrasený ležať na hracej ploche. Peter Královič prerušuje hru, ale vyzerá to tak, že Michal Ranko nebude potrebovať opateru lekárov a v hre bude aj naďalej pokračovať.
     
    22
    Damián Bariš si zbehol pred hranicu veľkého vápna, kde sa oprel z prvej do odrazenej lopty. Tú nasmeroval do ľavej šibenice, ale František Plach bol na tento pokus pripravený a loptu vytesnil na rohový kop.
     
    23
    Po rohovom kope sa do zakončenia dostal Silva Nascimento Cleber, ale jeho tvrdý projektil skončil u brániaceho hráča.
     
    24
    Jurij Medveděv si zbehol do voľného priestoru na pravej strane ihriska, kde dostal prihrávku. Loptu sa okamžite snažil preposlať do šestnástky, ale jeho center neprešiel cez obrancu hostí.
     
    25
    Po nedovolenom zákroku zahrávala Senica voľný kop zo zaujímavej pozície. Ku realizácii sa postavil Jurij Medveděv, ale jeho pokus smeroval len do miest, kde stál brániaci hráč. Ten hral na istotu a poslal loptu do zámedzia. FK Senica bude zahrávať rohový kop.
     
    26
    Centrovaná lopta po rohovom kope smerovala do hĺbky šestnástky, ale zachytiť ju dokázal len jeden z obrancov hostí.
     
    27
    Po sérii krátkych prihrávok sa k lopte dostal Pavel Kováč, ktorý loptu najskôr podržal a neskôr poslal vedľa stojacemu spoluhráčovi.
     
    28
    Hostia sa po dlhšej dobe opäť usadili na polovici súpera, kde sa formou krátkych prihrávok snažia rozhodiť defenzívu Senice.
     
    29
    Ale celá kombinácia končí z kopačky Silvu Clebera, ktorý vyslal svojmu spoluhráčovi veľmi nepresnú prihrávku, ktorú nemal šancu zachytiť. FK Senica bude pokračovať odkopom od vlastnej bránky.
     
    30
    Oliver Podhorin si zbehol do malého vápna, kde sa snažil reagovať na dlhý pas svojho spoluhráča. Lopty sa síce dotkol, ale jeho zakončenie nemalo gólové parametre. Pavel Kováč bude zahrávať dlhý odkop.
     
    31
    Da Silva Romulo sa snažil získať loptu na polovici súpera, čo sa mu aj podarilo, ale nedovoleným spôsobom. Zlaté Moravce budú zahrávať voľný kop.
     
    32
    Ľubomír Urgela si teraz príliš nerozumel so svojími spoluhráčmi a svoju prihrávku nasmeroval len presne na kopačku Františka Placha.
     
    33
    Róbert Gešnábel ostal po súboji ležať na trávniku, ale lekársku pomoc nepotreboval. V hre sa už pokračuje ďalej spoločne s ním.
     
    34
    Jakub Krč sa snažil založiť rýchly protiútok z vlastného vápna, ale tam ho taktikým faulom zastavil Miloš Nikolić. FK Senica s nepriamym kopom.
     
    35
    Timotej Záhumenský vyslal do šestnástky súpera nepríjemný dlhý pas. Ten však namieril do miest, kde nestál ani jeden z jeho spoluhráčov. František Plach bude pokračovať odkopom od vlastnej bránky.
     
    36
    Oba celky sa prezentujú nepresnými prihrávkami a dlhými pasmi. Pri lopte sú momentálne Seničania, ktorí budú zahrávať outové vhadzovanie.
     
    37
    Silva Mateus svojou prihrávkou vysunul Damiána Bariša, ktorý zakončil v páde. Jeho strelecký pokus nemal potrebnú presnosť ani razanciu a smeroval len do zámedzia. FK Senica bude zahrávať odkop od vlastnej bránky.
     
    38
    Jakub Krč bol nepríjemne atakovaný dvojicou protihráčov, čo neuniklo pozornosti Petra Královiča, ktorý prerušuje hru. Pri lopte ostane FK Senica.
     
    39
    Lopta sa nachádza na polovici Zlatých Moraviec, ale sú to práve hosťujúci futbalisti, kto ju má pevne pod kontrolou.
     
    40
    Hostia zakladali útok stredom ihriska, ale celá akcia sa skončila veľkou nepresnosťou z kopačky Clebera, ktorý loptu poslal veľmi lacno do zámedzia.
     
    41
    Už to vyzeralo tak, že sa Silva Romulo dostane do vážnejšej príležitosti, ale v tom ho zastavil verdikt hlavného arbitra, ktorý ho videl v ofsajdovom postavení.
     
    42
    Oliver Podhorin terazcelkom zbytočne fauloval Denos Horníka na pravej strane, vďaka čomu môžu Zlaté Moravce skórovať. Peter Královič im ponúkol priamy kop.
     
    43
    Po voľnom kope sa do zlatej príležitosti dostal Miloš Nikolić, ktorý nedokázal usmerniť prudkú loptu do úplne odkrytej bránky. Tú namieril len do zámedzia.
     
    44
    Denis Horník šikovnou kľučkou dokázal oklamať brániaceho hráča a následne zakončiť. Jeho strelecký pokus smeroval k ľavej tyčke, kde František Plach predviedol skvelý zákrok.
     
    44
    Damián Bariš bol faulovaný v čase, keď sa nachádzal v pokutovom území súpera a to znamená, že Zlaté Moravce môžu ísť ľahkou cestou do vedenia po nariadenom pokutovom kope.
     
    45
    Zlaté Moravce dali gól!
    Autorom gólu z pokutového kopu je KAROL KARLÍK, ktorý to nekompromisne namieril do pravej časti bránky. Stav stretnutia je 0:1!
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Máme tu koniec prvého polčasu, ktorý možno označiť ako priemerný. Videli sme zopár zaujímavých príležitostí, ale zasa to nebolo žiadne gala predstavenie. FK Senica dnes vsadila na pevnú defenzívu a udrieť sa snaží po rýchlych kontrách a naopak hostia sa prezentujú kombinačnou hrou, čo im zatiaľ prinieslo odmenu v podobe úvodného zásahu. My sa Vám opäť hlásime približne o 15 minút.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Romulo, prichádza Alan Kováč.
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Denis Duga, prichádza Pentecost Obiechina.
     
    47
    Pentacost Obiechina si zbehol na hranicu malého vápna na prihrávku Blažeja Vaščaka, ale jeho zakončenie bolo veľmi nepresné. To bola zatiaľ najväčšia šanca domácich.
     
    48
    Silva Cleber teraz nezvládol školácku prihrávku a tak zbytočne stratil loptu. Tú zachytil Blažej Vaščak, ktorý zakladá rýchly protiútok.
     
    49
    Jurij Medveděv hral na istotu a poslal loptu priamo za postrannú čiaru. Hostia budú vhadzovať na polovici súpera.
     
    50
    Lopta sa nachádza na polovici Zlatých Moraviec, ale sú to práve hostia, kto má loptu pevne pod kontrolou.
     
    51
    Pri lopte sú už Seničania, ktorí sa snažili založiť rýchly protiútok, ale dlhý pas si nedokázal Pentacost Obiechina spracovať.
     
    52
    Domáci futbalisti si v posledných minútach vytvárajú tlak, no napriek tomu sa im nedarí zakončiť.
     
    53
    Domáci si vďaka svojej útočnej aktivite dokázal vybojovať výhodu rohového kopu.
     
    54
    Centrovaná lopta po rohovom kope si našla cestu len na hlavu brániaceho hráča, ktorý ju odhlavičkoval za hranicu vlastného vápna.
     
    55
    Róbert Gešnábel skúsil zakončiť z väčšej vzdialenosti a nebolo to vôbec zlé. Jeho tvrdý strelecký pokus skončil tesne vedľa ľavej tyčky.
     
    56
    Marián Jarabica stál v správny čas na správnom mieste a dokázal zblokovať nepríjemné zakončenie súpera. Lopta si to namierila do zámedzia a tak budú hostia zahrávať rohový kop.
     
    56
    Žltú kartu dostáva Róbert Gešnábel (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    57
    Exekútor rohového kopu zvolil možnosť krátkej rozohrávky, čo znamená, že hostia môžu aj naďalej pokračovať vo svojej útočnej snahe.
     
    58
    Timotej Záhumenský síce vyhral hlavičkový súboj s Obiechinou, ale nedovoleným spôsobom. FK Senica ostane tak pri lopte.
     
    59
    FK Senica mala výhodu rohového kopu. K realizácii rohového kopu sa postavil Samuel Šefčík, ktorého center prepadol v šestnástke súpera. Tam sa vo väčšom uhle ocitol nikým nestrážený Jurij Medveděv, ktorý rozvlnil sieť, ale tú bočnú.
     
    60
    Alan Kováč sa rútil smerom dopredu, kde sa snažil spracovať prihrávku Obiechinu, ale v čase prihrávky sa nachádzal v ofsajdovom postavení.
     
    61
    František Plach musel vyutekať, aby bol pri lopte skôr ako útočiaci Ľubomír Urgela. To sa mu aj podarilo a loptu zachytil.
     
    62
    Domáce publikum sa búri. Zdalo sa im, že jeden z hráčov hostí zahral rukou vo vlastnom pokutovom území. Hra je prerušená a nasledovať bude rohový kop v prospech FK Senica.
     
    63
    Timotej Záhumenský poslal nenápadnú prihrávku do stredu ihriska, ale nie veľmi presnú. Loptu zachytil brániaci hráč.
     
    64
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Jakub Krč, prichádza Dávid Richtárech.
     
    64
    Žltú kartu dostáva Ľubomír Urgela (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    65
    Po súboji ostáva otrasený ležať na trávniku Denis Horník a potrebuje opateru tímu lekárov. Hra je dlhšiu dobu prerušená.
     
    66
    Hra už pokračuje ďalej, ale Denis Horník si to namieril rovno na striedačku. Chystá sa striedanie na strane Zlatých Moraviec.
     
    67
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Denis Horník, prichádza Dawid Szymonowicz.
     
    68
    Žltú kartu dostáva Dávid Richtárech (FK Senica). To si vyslúžil za zbytočný útočný faul po veľmi zle načasovanom sklze.
     
    69
    Blažej Vaščak robil čo mohol, aby bol pri lopte skôr ako protihráč. To sa mu však nepodarilo, pretože Miloš Nikolić bo v tomto prípade rýchlejší.
     
    70
    Timotej Záhumenský sa snažil poslať do šestnástky Senice prudký center, ale sklamal ho prvý dotyk s loptou. Tú nasmeroval do zámedzia. FK Senica bude zahrávať odkop od vlastnej bránky.
     
    71
    Pentacost Obiechina bol v snahe založiť rýchly útok svojho tímu faulovaný, čo neuniklo pozornosti hlavného rozhodcu. Ten nariadil voľný kop v prospech domáceho celku.
     
    72
    Hlásateľ oznámil, že na dnešné stretnutie sa prišlo pozrieť 682 platiacich divákov.
     
    73
    Timotej Záhumenský teraz zbytočne fauloval napádajúceho Mariána Jarabicu a potom nešportovo odkopol loptu mimo ihriska. Peter Královič ostáva kľudnú a žltú kartu neudelí.
     
    74
    Pentacost Obiechina chcel doručiť center do pokutového územia súpera, to sa mu však nepodarilo. Jeho center bol zblokovaný a lopta si to namierila do zámedzia. FK Senica bude zahrávať rohový kop.
     
    75
    Centrovaná lopta po rohovom kope smerovala do priestoru malého vápna, kde stál pozorný Pavel Kováč, ktorý si loptu zo vzduchu stiahol.
     
    75
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Róbert Gešnábel, prichádza Ewerton Paixao da Silva.
     
    76
    Výhodu rohového kopu mali aj Zlaté Moravce. K jeho realizácii sa postavil Silva Cleber, ktorého centrovaný pokus síce prepadol v šestnástke súpera, ale ako prvý bol pri ňom Michal Ranko, ktorý loptu odkopol do bezpečia.
     
    77
    Pentacost Obiechina sa snažil vysunúť vedľa stojaceho Alana Kováča. Ten však na jeho úmysel vôbec nereagoval, pretože prihrávka bola veľmi nepresná.
     
    78
    Stiedajúci Paixao Da Silva Ewerton sa dostal do veľkej príležitosti. Snažil sa prelobovať Františka Placha, čo sa mu aj podarilo, ale lopta si to namierila tesne vedľa pravej tyčky.
     
    79
    Miloš Nikolić bol nepríjemne napádaný Obiechinom a tak bol nútený loptu zahrať za postrannú čiaru. FK Senica sa môže usadiť po outovom vhadzovaní.
     
    80
    Marián Jarabica sa pokúsil prekvapiť gólmana strelou z veľkej vzdialenosti, ale jeho strelecký pokus pripomínal skôr volanie o pomoc. FC Vion Zlaté Moravce budú zahrávať odkop od vlastnej bránky.
     
    81
    Alan Kováč zbytočne nešpekuloval a poslal tvrdý pokus medzi tri žrde. Jeho strelecký pokus dokázal Pavel Kováč zachytiť hoci mu lopta na malý moment z náručia vypadla.
     
    82
    Blažej Vaščák bol poslaný nedovoleným spôsobom na hraciu plochu. To si všimol hlavný arbiter, ktorý nariadil voľný kop v prospech Senice. Nie je to ale pozícia na priame ohrozenie.
     
    83
    Samuel Šefčík sa individuálnym spôsobom dostal až do malého vápna súpera, odkiaľ sa snažil prihrávkou nájsť niekoho lepšie postaveného. To sa mu nepodarilo a o loptu prišiel.
     
    84
    Paixao Da Silva Ewerton sa ocitol zoči-voči Plachovi, ktorého si dokázal obehnúť a následne zakončiť do prázdnej bránky. Včas sa vrátil Dávid Richtárach, ktorý svojim zákrokom zachránil čistý gól.
     
    85
    Žltú kartu dostáva Cleber Silva Nascimento (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    87
    Domáci futbalisti sa na dlhší čas usadili na polovici súpera, kde si začínajú vytvárať menší tlak. Pravdou je, že defenzíva Zlatých Moraviec zatiaľ funguje výborne a svojmu súperovi ponúka len minimum priestoru na hracej ploche.
     
    88
    Oliver Podhorin si nerozumel so svojim spoluhráčom pri zakladaní útočnej akcie a tak poslušne odovzdal loptu súperovi. Chystá sa striedanie na strane hostí.
     
    89
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Cleber Silva Nascimento, prichádza de Oliveira Renan.
     
    90
    Včas sa do zadných rad vrátil Miloš Nikolić, ktorý zastavil rozbiehajúcu sa akciu súpera a nedovolil nikomu zakončiť. FC Vion Zlaté Moravce majú výhodu utového vhadzovania na polovici súpera.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca sa rozhodol v druhom dejstve nadstaviť ešte tri minúty navyše.
     
    90+2
    Alan Kováč sa dostal do obrovskej príležitosti na skórovanie, ale v tom ho zastavil verdikt postranného rozhodcu. Nachádzal sa v ofsajdovom postavení.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 3:4.
    Střely mimo: 7:5.
    Rohy: 6:7.
    Ofsajdy: 4:0.
    Fauly: 10:19.
     
    Zaznel hvizd hlavného arbitra, ktorý ukončuje dnešné stretnutie. To možno označiť ako priemerné. Nebolo to síce žiadne gala predstavenie, ale ani žiadna nuda. FK Senia sa sústredila na pevnú defenzívu a udrieť sa pokúšala po rýchlych kontrách a naopak hostia sa snažili hrať kombinačný futbal, čo im napokon prinieslo odmenu v podobe plného bodového zisku. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. Z pozície komentátora sa Vám hlásil Róbert Gašpárek. (20:55:11)

    Róbert Gašpárek

    Branky: 45. Karlík (pen.)

    Karty:   68. Richtárech (SEN) – 56. Gešnábel (ZMO), 64. Urgela (ZMO), 85. Nascimento (ZMO)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 7:5. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 10:19.
    FK Senica: Plach – Medvěděv, Ranko, Jarabica, Podhorin – Sarpei, Krč (64. Richtárech) – Duga (46. Obiechina), Vaščák (C), Šefčík – Romulo Romulo (46. Kováč).
    Náhradníci: Milošovič – Otrísal, Kováč, Richtárech, M. Rigo, Malý, Obiechina.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Horník (67. Szymonowicz), Nikolić, Dobrotka (C), Záhumenský – Karlík – Gešnábel (75. Paixao da Silva), De Oliveira Silva, Bariš, Nascimento (89. Renan Renan) – Urgela.
    Náhradníci: Novota – Paixao da Silva, Ujlaky, Jančura, Baggio da Costa, Renan Renan, Szymonowicz.

    Rozhodčí: P. Královič – M. Benko, F. Ferenc

    Diváci: 682
    thejrc.org