Německo – Česko 1:0 (kon.)
konec
Německo
1:0 (0:0, 0:0, 1:0)
Česko
Sobota 09.09.2017, 14:00 • EnergieVerbund Arena, Drážďany • Reprezentace žen do 16 let
Partner:
     
    59:43
    Češky jdou dopředu a Pejšová prchá z branky!
     
    59:37
    Česká střídačka si vybírá oddechový čas.
     
    58:57
    Teď už si musíme zoufat. Mazancová vyjela z pravé strany do gólové pozice, tam jí ale sjel kotouč z čepele. Achjo...
     
    55:37
    Haasová se Škorpíkovou se tlačily do brankoviště, gólmanka je stále neprůstřelná.
     
    54:36
    Německo právě vstřelilo branku!
    A po chybě ve středním pásmu přichází až nezasloužený trest, Němky pět minut před koncem zápasu otevírají skóre. LOLA LIANGOVÁ ujela dopředu sama a Pejšovou překonala nechytatelným věšákem do růžku – 1:0. Asistence: Lilly Welckeová, Amelie Cyruliesová.
     
    53:37
    Bartáková ani Hrubanová v brankovišti nedokázaly soupeřky přetlačit.
     
    51:08
    Neskutečné! Tereza Mazancová v oslabení vypíchla puk a ujela do dalšího sóla. Uhrmannovou vymíchala bekhendovým blafákem, ale zakončení pak gólmanka vytáhla z brankové čáry famózním zákrokem betonem!
     
    50:13
    Bohužel přichází druhé oslabení české reprezentace. Denisa Habartová (CZE) je vyloučena za podražení u mantinelu, tohle musíme nutně ubránit.
     
    49:12
    Další velká příležitost, smyčka se stahuje a gól visí ve vzduchu! Tereza Mazancová tváří v tvář gólmance přestřelila branku.
     
    48:45
    Ideální pas dostala na hranu brankoviště Hana Haasová. Nevím, zda do toho ještě nezasáhla německá brusle, ale rychlá střela šla vedle tyčky!
     
    48:16
    Další povedený průnik Patricie Škorpíkové. Uhrmannová je nejen proti ní dneska stoprocentní!
     
    47:39
    Denisa Habartová si udělala útočný výlet a kotouč pak nabízela před branku, ve vřavě se dvě její spoluhráčky bohužel neprosadily.
     
    43:12
    Daniela Pejšová napálila jednu z Němek do ramene, i díky tomu pak zůstala před brankou volná Mazancová. Přihrávku zpoza klece ovšem hokejkou vypíchla gólmanka.
     
    40:43
    Luisa Welckeová (GER) pyká za krosček. Třetí česká přesilovka v zápase.
     
    40:18
    Hned v úvodních sekundách třetí třetiny mohla skórovat Hana Haasová, které přenechala puk Patricie Škorpíková. Uhrmannová puk jen tak tak vytáhla!
     
    18:45
    Přesilovka skončila gólovou pozicí pro Hanu Haasovou, jež zůstala sama před brankou. Lilly Uhrmannová dál drží nerozhodné skóre.
     
    18:25
    Gabriela Horáková tušila, že její pokus z úhlu Uhrmannové vypadne, jenže Petřeková se bekhendem po dorážce natahovala na dlouhou hůl!
     
    16:35
    13 sekund přesilovky pět na tři! Luisa Welckeová (GER) nastavila tělo ve chvíli, kdy neměla – nedovolené bránění.
     
    16:20
    Daniela Pejšová nabízela kotouč před branku na teč, Škorpíkové k němu chybel kousek.
     
    14:48
    Hraniční zákrok na Kateřinu Petřekovou ještě Němkám prošel, ale další podražení Patricie Škorpíkové už nikoli. Svenja Voigtová (GER) je první vyloučenou hráčkou zápasu a jdeme na přesilovku!
     
    13:36
    A opět ta samá spolupráce, tentokrát po chytré nahrávce zpoza brány. Další práce pro německou gólmanku proti Nikol Nepokojové.
     
    13:02
    Český tým hrozí z protiútoků a nějaký by to už chtělo využít. Teď jsme jeli dopředu dokonce ve třech na jednu, Čajanová nabídla puk na střed Nepokojové, její střelu doprostřed brány Uhrmannová likviduje.
     
    12:31
    Na druhé straně projela Patricie Škorpíková kolem zkoprnělé soupeřky. Sama před gólmankou chtěla trefit vzdálenější růžek, přestřelila ale břevno!
     
    11:40
    Při střele Ronji Harkové měla Pejšová totálně zakrytý výhled, naštěstí ale díky tomu kotouč neprošel! Následnou nepřehlednou situaci zakončila opět Harková dorážkou mimo.
     
    09:14
    Luisa Welckeová přenechala kotouč zadovkou Lilly Welclekové, která hledala druhý růžek české branky. O fous ho přestřelila.
     
    08:09
    Protiútok táhla Sára Čajanová, jež vybídla k první brance zápasu Terezu Mazancovou. Ta chtěla rychle vystřelit, ale také jí sjela černá guma z hokejky! Velká škoda.
     
    06:59
    Jedna z německých útočnic směřovala svou přihrávku před branku na Ronju Harkovou. Český tým teď měl kus štěstí, že jí kotouč ujel.
     
    05:12
    Tereza Mazancová se už už vymykala obránkyni, ale druhá jí v posledním momentu vypíchla kotouč z hokejky.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 55. Liangová (Lilly Welckeová, Cyruliesová)


    Německo: Uhrmannová (Dislová) – Baduraová, Cyruliesová, Fuchsová, Heinzová, Königová, Kohbergová, Mayerová, Raschkeová (C) – Bartellová, Böttcherová, Gruchotová (A), Harková, Kaiserová, Leveringhausová (A), Liangová, Millerová, Sterziková, Voigtová, Lilli Welckeová, Luisa Welckeová. Trenér: Florian Neumeyer.
    Česko: J. Pejšová (Dvořáková) – Chladová, G. Horáková, D. Pejšová (A), Hanzlíková, Vávrová, Vaněčková, Kučerová, Habartová – Petřeková, Škorpíková, Haasová – Čajanová (C), Nepokojová (A), Mazancová – Machková, Kalová, Svatošová – Bartáková, Sýkorová, Hrubanová. Trenér: Roman Heindl.

    Rozhodčí: Lenhart – Mänicke, Kriebel.
    thejrc.org