Česko – Kanada 1:3 (kon.)
konec
Česko
1:3 (1:0, 0:3)
Kanada
Sobota 09.09.2017, 07:15 • Nanjing Arena • Mistrovství světa v inline hokeji žen • Utkání o bronz
Partner:
     
    35:28
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada udeřila potřetí. SARAH POWEROVÁ si dokázala zpracovat svížný pas od Fergusonové a ještě jej i stihla poslat do české branky. Asistence: Brayden Fergusonová.
     
    31:33
    Vyloučení v týmu Kanada (Shirleyová – 2 min, hákování).
     
    30:41
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tohle se teď českému týmu vůbec nehodí. ALYSSA BALDINOVÁ přebruslila českou sokyni, nacpala se ramenem do zakončení a dokázala kotouč pověsit do šibenice.
     
    28:49
    Ou, tak teď Fisherová s vypětím všech sil zastavila bekhendový blafák Erbenové, která se z pravé strany dostala až před kanadskou branku a už zasouvala pod padající gólmanku!
     
    26:36
    Griggová našla křižným pasem přes brankoviště volnou Fergusonovou, která ihned vypálila. Škodová se však stihla přesunout a Češky už hrají v plném počtu.
     
    25:56
    Uf, teď si Škodová oddechla. Bonelloová si srovnala kotouč, měla čas zamířit a orazítkovala spojici tyče a břevna!
     
    24:36
    Vyloučení v týmu Česko (Vopravilová – 2 min, držení protihráče).
     
    22:51
    Vyloučení v týmu Česko (Sorbaraová – 2 min, krosček).
     
    22:36
    Výborně rozjela akci Jančová, kterou napadala rovnou trojice protihráček. Přihrávku do jízdy si zpracovala Lásková, která útok tři na jednoho řešila individuálně a ztroskotala v dobré šanci na Fisherové.
     
    20:35
    Kanada právě vstřelila branku!
    Bohužel, Kanada se brzy na začátku druhé poloviny dostala ke srovnání. SAMANTHA SHIRLEYOVÁ napřáhla z dálky a trefila se naprosto přesně pod víko české branky. Škodová měla navíc zakrytý výhled.
     
    11:47
    Pozor. Fergusonová se dostala až ke Škodové a střelou na vzdálenější tyč rozezvučela tyč!
     
    08:32
    Vyloučení v týmu Kanada (Powerová – 2 min, hákování).
     
    08:32
    Katka Kaplanová hraje s chutí a podobně jako u úvodní branky se nacpala před bránící Kanaďanku a šla do zakončení bekhendem. Soupeřka ji ale zahákovala a padající Fisherová měla štěstí, že se české hráčce nepovedlo zakončit.
     
    06:45
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým je odměněn za úvodní aktivitu a jde do vedení. Až před Fisherovou se proháčkovala KATKA KAPLANOVÁ, která šla do bekhendové kličky. Kotouč jí překvapivě sjel mezi betony kanadské brankářky, jenž poprvé loví puk ze sítě.
     
    02:58
    Vonková skvěle našla volnou Mlýnkovou. Fisherová ale opět parádně zasáhla a kotouč se ještě odrážel k Láskové, jenže ta v těžké pozici netrefila.
     
    00:32
    Češky vyrazily do protiútoku, Mlýnková vybídla ke skórování Erbenovou, která se dostala do slibné pozice. Přihrávku chtěla ihned usměrnit na branku, ale Fisherová byla připravena a úvodní českou šanci překazila.

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 7. Kaplanová – 21. Shirleyová, 31. Baldinová, 36. Powerová (Fergusonová)


    Česko: Škodová (Nenadálová) – Kovářová, Černá, Pipková, Jančová, Vopravilová, Knotková, Hájková, Erbenová, Vonková, Kaplanová, Lásková, Mlýnková.
    Kanada: Fisherová (Garbová) – Bonelloová, Shirleyová, Learyová, Jarellová, Ludolphová, Clarkeová, Sorbaraová, Hoová, Powerová, Baldinová, Fergusonová, Andresová, Griggová, Leavensová.
    bahis siteleri