Mladá Boleslav – Brno 3:0 (kon.) | Jihlava – Dukla Praha 3:2 (kon.) | Sparta – Karviná 2:0 (kon.)
konec
FK Mladá Boleslav
3:0 (1:0)
FC Zbrojovka Brno
Neděle 10.09.2017, 15:00 • Adidas Aréna, Mladá Boleslav • HET liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
    66. Jan CHRAMOSTA - 3:0
     
    66
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Rozebírání defenzivy brněnské Zbrojovky pokračuje, celek z města automobilů se totiž prosazuje podruhé v rozmezí tří minut a vede už 3:0! Rozehrávka rohu na přední tyč se neukázala býti ideální variantou, hosté ale nedokázali balon poslat do bezpečí. Na to konto Marek Matějovský nalezl na hranici ofsajdu čekajícího JANA CHRAMOSTU a ten krásnou ranou ke vzdálenější tyči propálil marně se natahujícího Melichárka.
    63. Ruslan MINGAZOV - 2:0
     
    63
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav se dostává do dvoubrankového vedení, a mílovými kroky se tak přibližuje k premiérovému tříbodovému zisku v tomto ročníku! Hosté zahrávali rohový kop, obrana Středočechů se ale stačila ubránit. Stronati odklidil míč k Matějovskému, ten zvedl hlavu a parádním pasem vyslal do samostatného úniku RUSLANA MINGAZOVA, který se tváří v tvář Melichárkovi nezmýlil a zakončil pod horní tyč.
    39. Tomáš PŘIKRYL - 1:0
     
    39
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak Boleslavští se krátce před koncem prvního poločasu přeci jen dočkali a musíme podotknout, že do vedení proti pasivnímu soupeři se dostávají zcela zaslouženě! Obrovskou práci odvedl Lukáš Pauschek, který se po zbavení dvou protivníků dostal až na kraj šestnáctky, odkud nalezl nehlídaného TOMÁŠE PŘIKRYLA a ten elegantní patičkou uklidil balon do sítě.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 39. Přikryl (Pauschek), 63. Mingazov (Matějovský), 66. Chramosta (Matějovský)

    Karty:   18. R. Buchta (BNO)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 6:4. Rohy: 3:6.
    FK Mladá Boleslav: Vejmola – Pauschek, Chaluš, Stronati, Fleišman – Hubínek, J. Rada (77. Mareš) – Přikryl (86. Jánoš), Matějovský (C), Mingazov (65. Chramosta) – Mebrahtu.
    Náhradníci: K. Agajev – Jánoš, Komličenko, Levin, Mareš, Magera, Chramosta.

    FC Zbrojovka Brno: Melichárek (C) – Pavlík, Kijanskas, Jovanović – R. Buchta, Polák (75. Fortes), Sedlák, Juhar – T. Pilík (87. Gáč), Michal Škoda (70. Koné), Lutonský.
    Náhradníci: Halouska – Zukal, Koné, Fortes, Janošek, Gáč.

    Rozhodčí: Petr Ardeleanu – Jakub Hrabovský, Adam Horák

    Diváci: 2831
    thejrc.org