Dynamo – Zenit 0:0 (kon.) | Ufa – FK Krasnodar 0:1 (kon.) | Groznyj – Lok. Moskva 1:1 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
0:0 (0:0)
FK Zenit Petrohrad
Neděle 10.09.2017, 13:00 • Arena Chimki, Chimki • Ruská Premier Liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (14:57:54)
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 4:5. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 11:14.
     
    Je konec! Dinamo Moskva nakonec uhrálo s favorizovaným Zenitem Petrohrad bezbrankovou remízu. Domácí Dinamo navíc Zenit nepustilo do vyložených možností. Hosté sice kombinovali s míčem na kopačkách, ale nidko v modrém Šunina neohrozil. Naopak domácí Bećiraj měl velkou šanci, ale také hostující brankář vytáhl parádní zákrok. Pavel Pogrebňak dokonce parádní střelou orazítkoval břevno! Ve druhé půli se už Dinamo soustředilo na defenzívu.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Nastavený čas už pomalu uplynul. Zenitu zbývá čas na poslední útočný výpad. Domácí hráči brání v plném počtu na hranici šestnáctky.
     
    90+3
    Zenit nadále kombinuje na polovině soupeře a i v nasteveném čase se tlačí do pokutového území. Nikdo v modrém dresu se dosud nedostal ke střele.
     
    90+2
    Alexandr Tašajev se z levé strany prokličkoval do pokutového území, nabil míč Temnikovovi, který ihned vystřelil, jenže prudkou střelou netrefil branku.
     
    90+1
    Střídání v týmu FK Dinamo Moskva: ze hřiště odchází Fatos Bećiraj, přichází Alexandr Sapeta.
     
    90
    Arťom Dzjuba si v pokutovém území naběhl na parádní centr z pravé strany. Hostující útočník se dokonce probil k hlavičce, jenže minul branku.
     
    89
    Samba Sow se snažil překvapit obranu Zenitu obloučkem na Thiama. Branislav Ivanović si pohlídal své postavení a hlavou odehrál balón do bezpečí.
     
    88
    Fatos Bećiraj spěchal za dlouhým odkopem na polovinu Zenitu. Domácí útočník pořádně prohnal zadáky Zenitu, ale k balónu se nakonec neprobil.
     
    87
    Střídání v týmu FK Zenit Petrohrad: ze hřiště odchází Leandro Daniel Paredes, přichází Dmitrij Poloz.
     
    86
    Leandro Daniel Paredes zahrával rohový kop. Hostující záložník vykouzlil centr na malé vápno, kde byl připravený Anton Šunin, který míč přizvedl mimo pokutové území.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Francisco Wánderson (FK Dinamo Moskva).
     
    84
    Ze strany Zenitu v posledních minutách sledujeme poněkud křečovitou hru. Hosté kazí zdánlivě jednoduché přihrávky a vůbec se nemohou dostat ke střele.
     
    83
    Dzjuba to přehnal s agresivitou v souboji v blízkosti pokutového území soupeře. Hostující útočník fauloval Rykova a nabídl domácímu celku další vteřiny k dobru.
     
    82
    Anton Šunin znovu pomohl Dinamu! Domácí brankář vystartoval za centrem z levé strany a schoval balón do rukavic. Dinamo navíc může zaútočit.
     
    81
    Smolnikov se při obraně ve vlastním pokutovém území srazil s Lunevem. Zejména hostující brankář zůstává ležet na trávníku a vypadá hodně otřeseně.

    Tomáš Kubečka

    Branky:

    Karty:   45+2. S. Sow (DMO), 67. Temnikov (DMO), 85. Wánderson (DMO) – 70. Jerochin (PET)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 4:5. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 11:14.
    Dynamo Moskva: Šunin – Kozlov, Holmén, Rykov, S. Těrechov – K. Thiam, S. Sow – Temnikov, Pančenko (80. Wánderson), Sosnin (78. Tašajev) – Bećiraj (90+1. Sapeta).
    Náhradníci: Narubin – Pogrebňak, Zotov, Wánderson, N. Kalugin, Sapeta, Lucenko, T. Šunjić, Katrič, Tašajev.

    FK Zenit Petrohrad: Lunev – Ivanović, Smolnikov, Mammana, Criscito – Jerochin, Paredes (87. Poloz) – Kuzjajev, Rigoni (56. Dzjuba), Driussi (78. Šatov) – Kokorin.
    Náhradníci: Lodygin – Aňukov, Poloz, Terentěv, Kranevitter, Noboa, Šatov, Žirkov, Dzjuba, Novoselcev, Kaplenko, M. Mevlja.
    bahis siteleri