Slavia – K. Vary 3:5 (kon.) | Vítkovice – Poruba 3:1 (kon.) | Vsetín – Přerov 0:5 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
0:5 (0:3, 0:0, 0:2)
HC ZUBR Přerov
Neděle 10.09.2017, 13:00 • Zimní stadion Na Lapači • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 1. kolo
Partner:
     
    Ve třetí třetině přidali Zubři ke třem brankám ještě další dvě. I Vsetín se ocitl v několika velkých střeleckých příležitostech, se všemi si ale poradil gólman Postava. Nepochybně více práce měl však Málek na druhé straně kluziště, který svůj celek při přerovském tlaku hodně podržel.
    Ode mě je to pro dnešní den vše, z Lapače Vám přeji krásný zbytek neděle. (15:06:36)
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Svozil je stále na kotouči ve vlastní pásmu což značí, že v dnešním utkání už se nic nestane.
     
    59:39
    Svozil vyhazuje a spolu s Ministrem drží puk za vlastní brankou.
     
    58:53
    Za vsetínskou brankou zůstal po střetu ležet Navrátil. Menší trest za napadení dostává Ryšavý.
     
    58:24
    Půček poslal přesný pas na Kočího, který v přečíslení vystřelil k levé tyčce. Postava se stačil rychle přemístit a zakročit lapačkou.
     
    58:02
    Zápas se chýlí ke konci a Zubři přidávají na aktivitě. Zemánek nedokázal zastavit Kleniara, což je nakonec podařilo až Velikovskému se Ševčíkem. Kleniar se usadil za brankou, neměl však komu přihrát, a tak se přemístil do mezikruží, odkud vypálil nad lapačku. K dorážce se dostal také Gréč, ale ani on nebyl úspěšný.
     
    57:24
    Ministr si nabruslil k levé tyčce a přizvedl kotouč směrem do pravého horního rohu. Málek zasahuje proti nebezpečnému pokusu lapačkou.
     
    57:00
    Valaši mají kotouč na svých hokejkách, nedaří se jim ale přechod přes střední pásmo.
     
    55:49
    Kočí se dostal na pomezí brankoviště, odkud hned dvakrát zakončil. Nejprve Postava zastavil kotouč betony, poté lapačkou.
     
    55:11
    Přerov právě vstřelil branku!
    Všichni přerovští hráči se stáhli na pravý kruh a z ostrého úhlu se k bližší tyčce trefuje FILIP CHYTIL. Asistence: Patrik Kleniar, Tomáš Hanák.
     
    54:29
    Houser, Bednařík a Sviták předvedli ukázkové obranné zákroky. Přerovský tlak končí přerušením hry poté, se puk dostal do brankoviště a Málek se jej rozhodl ukrýt pod lapačku.
     
    53:23
    Půček se sebejistě dostal přes střední pásmo až před Postavu. Objel branku a k najití vhodné střelecké pozice v mezikruží vyzval Babeliaka. K tomu se sjela pozorná přerovská obrana a vsetínský útočník s číslem deset nakonec nezakončil.
     
    52:21
    Turek prokličkoval mezi čtyřmi hráči soupeře a vypálil. Postava do jeho střely vložil pravý beton.
     
    52:14
    Hosté v plném počtu.
     
    51:36
    Do brejku se dostal Hanák, hokejkou se mu ve střele snažil zabránit Sviták. Puk končí po Hanákově lehkém pokusu na betonech Málka.
     
    50:24
    Tarnoczy nemohl přes Navrátila vypálit, a tak poslal zadovku na Ministra. Nepřesnou přihrávku vystihl Kočí, dostal se rychlými tempy až na levý kruh útočného pásma a vystřelil.
     
    50:14
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Šilhavý.
     
    49:24
    Po levém křídle se prosmýkl Petr a zakončil k pravé tyčce. Málek toto zakončení očekával, a byl tudíž u brankové konstrukce připraven.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 5. Petr (Kolařík), 9. Petr (Chytil, Zeman), 20. Ministr (Tarnoczy), 44. Chytil (Hanák, Kleniar), 56. Chytil (Kleniar, Hanák)


    VHK ROBE Vsetín: Málek (Geidl) – Houser, Velikovský, Kunst, Sviták, Sovjáková, Navrátil – Bednařík, Babeliak, Pažitka, Kočí, Calaba, Ševčík, Zemánek, Vrána, Půček, Turek, Machač.
    HC ZUBR Přerov: Postava (Suchánek) – Raška, Svozil, Holík, Zeman, Gréč – Kolařík, Ministr, Ryšavý, Fencl, Petr, Kleniar, Kuncek, Hanák, Tarnoczy, Chytil, Jobánek, Šilhavý.

    Rozhodčí: Šudoma – Blaha, Goňa
    ocianews.com