Slavia – K. Vary 3:5 (kon.) | Vítkovice – Poruba 3:1 (kon.) | Vsetín – Přerov 0:5 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
0:5 (0:3, 0:0, 0:2)
HC ZUBR Přerov
Neděle 10.09.2017, 13:00 • Zimní stadion Na Lapači • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 1. kolo
Partner:
     
    55:11
    Přerov právě vstřelil branku!
    Všichni přerovští hráči se stáhli na pravý kruh a z ostrého úhlu se k bližší tyčce trefuje FILIP CHYTIL. Asistence: Patrik Kleniar, Tomáš Hanák.
     
    43:30
    Přerov právě vstřelil branku!
    Ihned po vhazování v útočném pásmu přidává čtvrtou branku Přerova FILIP CHYTIL. Asistence: Tomáš Hanák, Patrik Kleniar.
     
    19:27
    Přerov právě vstřelil branku!
    Vsetínská obrana se ze všech sil snažila obrat o kotouč DANIELA MINISTRA. Nikomu se to ale nepovedlo a přerovský forvard navyšuje vedení svého celku bekhendovou střelou pod lapačku. Asistence: Patrik Tarnoczy.
     
    08:57
    Přerov právě vstřelil branku!
    FILIP PETR se dostal po levém křídle až na vrchol levého kruhu, odkud zasadil kotouč do pravého horního rohu. Asistence: Filip Chytil, Pavel Zeman.
     
    04:25
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení a je nutno podotknout, že zaslouženě. Po necelých pěti herních minutách strávených v útočném pásmu se střelou z levého kruhu do vzdálenějšího horního rohu prosazuje FILIP PETR. Asistence: Radim Kolařík.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 5. Petr (Kolařík), 9. Petr (Chytil, Zeman), 20. Ministr (Tarnoczy), 44. Chytil (Hanák, Kleniar), 56. Chytil (Kleniar, Hanák)


    VHK ROBE Vsetín: Málek (Geidl) – Houser, Velikovský, Kunst, Sviták, Sovjáková, Navrátil – Bednařík, Babeliak, Pažitka, Kočí, Calaba, Ševčík, Zemánek, Vrána, Půček, Turek, Machač.
    HC ZUBR Přerov: Postava (Suchánek) – Raška, Svozil, Holík, Zeman, Gréč – Kolařík, Ministr, Ryšavý, Fencl, Petr, Kleniar, Kuncek, Hanák, Tarnoczy, Chytil, Jobánek, Šilhavý.

    Rozhodčí: Šudoma – Blaha, Goňa
    ocianews.com