Nitra – Zvolen 6:1 (kon.) | Poprad – Trenčín 2:3 (kon.) | Detva – Nové Zámky 2:3 (po pr.)
Košice – Lipt. Mikuláš 2:3 (1:2 po s.n.) | Banská Bystrica – Žilina 4:3 (kon.)
konec
HK Poprad
2:3 (2:2, 0:0, 0:1)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 10.09.2017, 16:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Napokon nám o osude stretnutia rozhodla tretia tretina. Posledný gólový moment sme videli v 58. minúte, keď skóroval Bezúch. Trenčania teda získavajú ďalšie tri body, Popradčania tentokrát vyšli naprázdno.

    Ďakujeme za pozornosť. (18:17:36)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:38
    Boje o puk za bránkou, trenčianski hokejisti ideálne zbierajú sekundy.
     
    59:18
    Trenčania zatiaľ kontrolujú situáciu a záver zápasu, Popradčanom to zatiaľ smerom dopredu nejde.
     
    58:58
    Corbeil už odchádza z bránky!
     
    58:37
    Bondra stroskotal v rohu klziska. Trenčania vybojovali puk od Paločka a poslali ho von z obrannej tretiny.
     
    57:42
    Trenčín dal gól!
    Piaty gól v zápase prichádza až teraz v závere tretej tretiny a môže byť aj rozhodujúci! Delovka od modrej z hokejky Radivojeviča vola tečovaná Olveckým a prekonala Corbeila. Z bránkoviska však ešte puk pre istotu dorazil JURAJ BEZÚCH a tak gól patrí jemu!
    Asistencie: Peter Olvecký, Branko Radivojevič.
     
    57:01
    Popradčania toho v tretej tretine zatiaľ veľa nepredviedli. Ježek teraz nedokázal úspešne rozohrať na Štraucha, puk skončil v strednom pásme.
     
    55:47
    Popradského gólmana teraz ohrozoval aj Branko Radivojevič. Vypálil z pravého kruhu, ale Corbeil jeho projektil vytlačil vyrážačkou na ochrannú sieť.
     
    55:20
    Tak toto bola zaujímavá príležitosť pre Trenčín. Denis Hudec sa dostal medzi kruhy, Corbeil už iba ležal, ale Hudec zakončoval iba po ľade. Popradský brankár teda dokázal puk pokryť.
     
    54:04
    Abdul prihrával Paločkovi medzi kruhy, puk sa však niekoľkokrát odrazil od korčulí a hokejok. Nakoniec ho však brankár Valent pokryl.
     
    53:22
    Ignatov prihrával riskantne na Svitanu. Ten však posunul puk Mlynarovičovi do stredného pásma, ale Mlynarovič sa už k následnej strele nedostal.
     
    52:11
    Radivojevič si rýchlo stiahol puk na pravom kruhu a vystrelil. Strela skončila vo výstroji gólmana Corbeila a vhadzuje sa po jeho ľavej ruke.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1 208 divákov.
     
    50:44
    Radivojevič vystrelil od modrej čiary, ale strela neprešla až na brankára Corbeila, a tak sa domáci mohli znovu vyslobodiť, síce už hrajú v pätici.
     
    49:42
    Vargova prihrávka cez prehustený priestor medzi kruhmi neprešla, puk skončil na Fabianovej hokejke a následne ho tento popradský obranca poslal prudko von.
     
    48:31
    Bezúch vystrelil od modrej čiary, nechýbalo veľa a mohol sa k dorážke dostať aj Radivojevič. Domáci však pokryli priestor bránky a ideálne teda pomohli Corbeilovi.
     
    47:43
    Ideálna príležitosť pre Duklu. Po dvoch prežitých oslabeniach v tretej tretine majú presilovku. Andreas Štrauch dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    47:03
    Zadražil s Brejčákom chvíľu udržali útočné pásmo, následne získali puk hostia, ale poslali ho iba von cez celé klzisko a je to icing. Máme tu aj správu o popradskom obrancovi Königovi, ktorý sa v závere druhej tretiny zrazil s Bulíkom. Podľa lekára Popradu má natrhnuté väzy v kolene.
     
    45:38
    Hneď v nasledujúcom protiútoku zaútočili Trenčania v trojici už aj s naskočeným Pačom, ktorý to vzal na seba, vystrelil z pravej strany, no Corbeil vykryl priestor bránky a zasiahol betónom.
     
    45:24
    V závere presilovky sa však Popradčania dostali do príležitosti, McDowell posúval pred bránku Vandasovi, no ten zakončil iba do Valenta.
     
    44:34
    Popradčanom ani táto presilovka zatiaľ veľmi nevychádza. Zbytočne stratené puky a nepodarené pokusy o založenie útoku.
     
    44:01
    Domáci mali trošku problém usadiť sa v útočnom pásme. Na modrej čiare však Štrauch udržal puk a strieľal z prvej po Zadražilovej prihrávke. Mieril mimo.
     
    43:19
    Poprad však bude hrať ďalšiu presilovku. Za držanie si dve minúty odsedí Marek Pač.
     
    43:01
    Paločko šikovne našiel Bondru medzi kruhmi, no jeho pokus nesmeroval do priestoru bránky.
     
    42:22
    Hlinka vydoloval puk v rohu klziska a snažil sa vystreliť. Jeho zakončenie však bolo Fabianom zblokované.
     
    41:26
    Ale kamzíkom sa ani naďalej nedarí. Vandas sa snažil riskantnou kľučkou zbaviť Olveckého, no ten mu puk vypichol.
     
    40:45
    Popradčanom sa nepodarilo v úvode tretiny rýchlo využiť presilovku o dvoch hráčov. Ešte majú 46-sekundovú presilovku o jedného korčuliara, tak uvidíme.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Prostredná časť hry bola pokojnejšia, hralo sa vo vlažnejšom tempe. V závere tretiny získali Popradčania presilovku o dvoch hráčov a ešte budú v nej pokračovať v začiatku tretej dvadsaťminútovky, ktorá sa začne približne o 17:45.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:35
    Rozhodcovia sa napokon rozhodli vylúčiť hosťujúceho Tomáša Bulíka, ktorý si odsedí dve minúty za podrazenie.
     
    39:35
    König po fyzickom kontakte s Bulíkom ostal okamžite ležať na ľadovej ploche, nebol to však priamy stret, bol to skôr kontakt nohou na nohu.
     
    38:48
    Popradčania budú teda hrať ďalšiu presilovku. Denis Hudec zbytočne zrazil k zemi Ježka a odsedí si dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    38:38
    Opäť sa bude o chvíľu vylučovať. Svitana získal puk, Corbeil odišiel na striedačku a domáci sa snažia ešte rozbehnúť powerplay.
     
    37:18
    Valent tvrdou strelu z hokejky Jindřicha Abdula vyrazil iba na hokejku Dávida Bondru. Ten to však mal na bekhend, a tak taký pohotový v dorážke nebol.
     
    36:38
    Varga čaká v obrannom pásme, nikto sa ho ani nepokúša napádať, a tak Trenčania majú možnosť dohrať záverečné sekundy v pokoji.
     
    36:01
    Kamzíkom zatiaľ hra v početnej výhode vôbec nevychádza. Dvakrát sa im nepodarilo založiť útok a sekundy veľmi rýchlo ubiehajú.
     
    34:52
    Poprad si zahrá druhú presilovku v zápase. Radek Dlouhý dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    34:38
    McDowell nahodil puk od modrej čiary, jeho pokus však skončil mimo bránky. Popradčani si opäť vytvorili tlak a budú hrať v presilovke.
     
    33:35
    Hlinka vykorčuľoval po pravom krídle a nahadzoval puk na bránku. Mal tam ešte aj Vargu, ale ten sa už k žiadnej dorážke nedostal.
     
    32:26
    Ježek s Bondrom sa tlačili za nahodeným pukom, ale trenčianski obrancovia to v silových súbojoch zvládli s prehľadom a môžu ísť aj dopredu.
     
    31:41
    Vandas vykorčuľoval po pravom krídle, jednou rukou sa natlačil až pred Valenta. Bol atakovaný Švecom a následne aj Romančíkom, puk však nakoniec jednou rukou dopravil až k Valentovi.
     
    31:18
    Popradčania aj naďalej pokračovali v nápore. Matúš Paločko sa silou-mocou natlačil až k Valentovi, zakončoval bekhendom, no Valent si dokázal bezpečne postrážiť svoju bránku a puk zakryť.
     
    30:42
    Svitana vynikajúcou prihrávkou z ľavého kruhu našiel pred bránkou Andreasa Štraucha, ktorý bol už po tretíkrát v tomto zápase v tutovke, no ani teraz Valenta neprekonal!
     
    29:24
    Zadražil teraz trošku pochybil v obrane a puku sa zmocnil hosťujúci Bezúch. Dostal sa do streleckej pozície, ale bránku netrafil.
     
    28:27
    Popradská defenzíva si musela dať pozor na dvoch hostí. Mikula vykorčuľoval po ľavom krídle, jeho strela švihom skončila na Corbeilovi.
     
    26:58
    Romančík šikovne nahadzoval puk od modrej na bránku. Varga sa ešte snažil dorážať, no v tomto klbku hráčov puk neprenikol až na bránu.
     
    26:19
    Dukla šikovne rozbehla akciu, Radivojevič si počkal na Bulíka a vystrelil z ľavého kruhu. Corbeil bol pripravený a puk bezpečne zachytil do svojej lapačky.
     
    25:18
    Petrovi Sojčíkovi sa podarilo vybojovať puk medzi kruhmi, vystrelil spomedzi kruhov, no jeho pokus skončil iba na zadnom mantineli.
     
    24:20
    Zadražil nahodil puk dopredu, domáci to skúšali hybridným icingom. Zdalo sa, že Abdul puk dokorčuľuje, no bola to veľmi hraničná situácia. Rozhodcovia však hru prerušili.
     
    23:40
    Opäť ďalšie zakázané uvoľnenie na hosťujúcej strane. Hlinka to neurobil ideálne, puk iba vyhodil cez všetky čiary.
     
    23:25
    Trenčania sa v obrannom pásme zbytočne dostali pod tlak. Romančík musel teda urýchlene rozohrať a skončilo to zakázaným uvoľnením.
     
    22:21
    Na opačnej strane sme zase videli individuálnu akciu Denisa Hudeca, ktorý zakončil svoj manévre strelou z ľavého kruhu. Corbeil bol pripravený a vytiahol svoju lapačku.
     
    21:47
    Lepšie to už urobil Michael Vandas, ktorý sa natlačil popri bránke a hľadal Mateja Paločka medzi kruhmi. Jeho strela skončila na Valentovom betóne.
     
    21:38
    Fabian nahodil puk do útočného pásma, Paločko korčuľoval za ním, ale nevybojoval ho na popradské hokejky.
     
    20:40
    Hosťom sa podarilo na začiatku druhej tretiny natlačiť sa do útočného pásma. Romančík dvakrát strieľal od modrej, no bránku nedokázal zasiahnuť.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Úvodná tretina bola veľmi zaujímavá a videli sme v nej až štyri góly. Najprv skóre otvoril domáci Paločko, ale Trenčania predviedli okamžitú otočku. Skórovali krátko po sebe Varga a Dlouhý. Skóre bolo opäť vyrovnané v 15. minúte, keď sa v oslabení presadil Lichanec.
    Druhá tretina sa začne približne o 16:50.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:02
    Trenčania však naďalej trávia svoj čas v útočnom pásme. Dukla stihla už aj prestriedať. Peter Olvecký strieľal z nepríjemnej pozície na ľavom kruhu. Corbeil podržal svoj tím.
     
    18:31
    Varga posunul poza bránku Hlinkovi, ktorý už hľadal jedným očkom pred bránkou Bulíka. Popradčania však rozumne prehustili priestor a dali Hlinkovi najavo, že tadiaľ prihrávka neprejde.
     
    17:49
    Trenčianska presilovka sa už skončila pred niekoľkými desiatkami sekúnd. Dukla sa snažila založiť akciu, no skončilo sa to iba zakázaným uvoľnením.
     
    16:52
    Švec zatiahol puk do útočného pásma a podarilo sa mu na modrej čiare nájsť Hudeca. Jeho strela následne skončila na zadnom mantineli.
     
    15:42
    Varga sa pokúšal nahodiť z ľavého kruhu, ale jeho pokus mieril vedľa. Popradčania následne vzali puk pod kontrolu a vyhodili ho cez celé ihrisko.
     
    14:31
    Poprad dal gól!
    Opäť je vyrovnané, domáci strieľajú gól v oslabení. PETER LICHANEC vykorčuľoval do stredného pásma, dostal prihrávku od Königa a sám šikovnou strelou zakončil k pravej žrdi!
    Asistencia: Peter König.
     
    14:20
    Presilovka pre Duklu Trenčín. Vojtěch Zadražil dostáva dvojminútový trest za nedovolené bránenie.
     
    14:03
    Opäť sme zase videli dobrú akciu na domácej strane. Trenčania nechali priestor Abdulovi v strednom pásme. Ten vnikol do útočnej tretiny a spoza hráča vystrelil. Valentovi puk vypadol a skĺzol sa popri bránke a betóne.
     
    13:28
    Hlinka sa pokúsil prekvapiť Corbeila strelou z uhla. Popradský brankár mal pripravenú hokejku a vyrážal. Nebolo to však veľmi nápomocné, pretože ihneď bol pri puku Varga a dorážal.
     
    12:39
    Radivojevič prihral na ľavú stranu Olveckému, ktorý ihneď nahadzoval pred bránku. Puk však následne skončil iba mimo útočného pásma Dukly.
     
    11:47
    Pred popradskou bránkou bolo opäť horúco. Hudec získal puk pri zadnom mantineli, vynikajúco prihral nakorčuľovanému Sojčíkovi. Jeho strelu z prvej Mathieu Corbeil pokryl.
     
    11:21
    Od modrej nahadzoval puk Cebák, pred Corbeilom výborne clonil Dlouhý, ale nepodarilo sa mu strelu tečovať a následne nedorážali ani jeho spoluhráči.
     
    10:28
    Spoza protihráča strieľal Tibor Varga. Corbeil cez Fabiana nevidel túto situáciu veľmi prehľadne, puk mu iba preletel cez lapačku a skončil v rohu klziska.
     
    09:50
    Štrauch si pripravil puk na ľavom kruhu a poslal ho okamžite na bránu. Gólman Valent jeho úmysel už skôr vystihol a strelu vyrazil.
     
    09:20
    Teraz sme videli akúsi vtipnú situáciu, hralo sa s jedným pukom a zrazu, pravdepodobne z vrecka rozhodcu, vypadol druhý puk. Hra bola okamžite prerušená.
     
    08:35
    Stala sa ďalšia kuriózna situácia pred Valentom. Heizer si ideálne nakorčuľoval zo striedačky na os ihriska, spracoval si puk od Fabiana, vystrelil, puk vyskočil do vzduchu, Valent ho len tak tak vyrážačkou odstránil a následne bola hra prerušená.
     
    08:08
    Svitana krížnou prihrávkou posunul puk Štrauchovi, ktorý sa rozhodol na ľavom kruhu ešte zastaviť, prihrať Mlynarovičovi, no puk už neprešiel.
     
    07:08
    A Trenčania aj naďalej tvoria hru. Zrýchliť hru sa teraz snažil aj Peter Fruhauf, ktorý vystrelil od modrej, ale jeho zakončenie bolo zrazené na ochrannú sieť.
     
    06:09
    Trenčín dal gól!
    A ďalší gól v Corbeilovej sieti! Začína sa nám to naozaj krásne. Gašparovič z pravého kruhu vystrelil na Corbeila, Bezúch sa zmocnil puku a prakticky naslepo ho prihral medzi kruhy RADKOVI DLOUHÉMU, ktorý trafil viacmenej do odkrytej bránky!
    Asistencie: Juraj Bezúch, Jakub Gašparovič.
     
    05:46
    Trenčín dal gól!
    Veľmi rýchla odpoveď od Dukly! TIBOR VARGA bol pripravený medzi kruhmi a po prihrávke od Hlinku okamžite z tvrdej vypálil príklepom. Corbeilovi puk prenikol pomedzi nohy!
    Asistencie: Michal Hlinka, Juraj Cebák.
     
    05:33
    Poprad dal gól!
    Kamzíci sa tešia z otváracieho gólu! MATÚŠ PALOČKO vykorčuľoval po ľavom krídle, dostal sa sám pred Valenta a svoju strelu si aj do bránky dorazil!
    Asistencia: Radomír Heizer.
     
    05:02
    Pač sa zbavil Svitanu vo vlastnom obrannom pásme, ale následne jeho prihrávka bola nepresná. Znamená to zakázané uvoľnenie.
     
    04:01
    Michael Vandas šikovne vystrelil od modrej čiary, ale jeho zakončenie švihom skončilo iba na Valentovej vyrážačke.
     
    03:21
    Bulík prihrával popred bránku, no Fruhaufa nenašiel. Následne už získali puk kamzíci a rozohrával Bogoslovskij.
     
    02:42
    Zadražil získal puk v strednom pásme a nahodil puk. Jeho nahodenie však bolo posúdené ako zakázané uvoľnenie.
     
    02:05
    Ďalšia výborná príležitosť domácich. Daniel Brejčák krížom našiel pred bránkou Štraucha, ktorý vypálil z prvej, no mieril vedľa.
     
    01:40
    Mlynarovič si hľadal priestor v medzikruží, kde si pýtal prihrávku od Brejčáka, ale puk mu preskočil cez hokejku.
     
    00:35
    Presilovku si zahrajú domáci hokejisti. Branko Radivojevič dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    00:18
    Popradčania sa ihneď vypracovali veľkú prílležitosť. Mlynarovič získal puk za bránkou. Pred bránkovisko mu šikovne nakorčuľoval Štrauch a strieľal z prvej. Gólman Valent zasiahol úspešne.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Pripravená je štátna hymna SR.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Corbeil (Gavalier) – König, D. Brejčák (A), Fabian (C), McDowell, Zadražil, Dinda, Šterbák, Ignatov – Štrauch, Mlynarovič, Svitana (A) – Matúš Paločko, Heizer, Vandas – Bondra, Matej Paločko, Abdul – Bogoslovskij, Ježek, Lichanec

    Dukla Trenčín: Valent (Handlovský) – Romančík, Starosta (A), Cebák, Fruhauf (A), Holenda, Bohunický, Briestenský, Pač – Mikula, Ölvecký, Radivojevič (C) – Varga, Bulík, Hlinka – Gašparovič, Dlouhý, Bezúch – D. Hudec, J. Švec, Sojčík

    Rozhodca: Kubuš, Baluška – Tvrdoň, Stanzel.
     
    Na ľadovú plochu už nastupujú oba tímy. Popradčania v modrých dresoch a Trenčania v žltých.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Prajem vám príjemný večer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 2. kola novej sezóny Tipsport ligy. HK Poprad sa prvýkrát v novom ročníku predstaví pred domácim publikom v zápase s Duklou Trenčín. Stretnutie sa začína o 16:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    HK Poprad
    Popradskí kamzíci v úvodnom vystúpení v novej sezóne vykorčuľovali na ľad MsHK Žilina, kde odohrali vcelku dobrý duel. Žilinčania však už v 3. minúte vyhrávali po góle Juraška, ale až do poslednej minúty stretnutia sa skóre vôbec nemenilo. Popradčanov zachránila záverečná power-play, v ktorej skóroval Vandas a poslal teda zápas do predĺženia. Bojovalo sa teda o druhý bod, ktorý napokon získali hostia. Skóroval Mlynarovič v 58. sekunde predĺženia a jeho spoluhráči teda odchádzali pod Tatry s prvým bodovým zápisom v sezóne.

    Dukla Trenčín
    Trenčania sa v zostave s Tomášom Starostom, Brankom Radivojevičom a Marcelom Hossom pred domácimi priaznivcami predstavili v tom najlepšom svetle. Doma privítali Liptovský Mikuláš a po prvej tretine viedli už 3:1. Vojaci mali zápas pod kontrolou a nedovolili Liptákom vytvoriť si veľké gólové príležitosti. V 50. minúte na konečných 4:1 pre hokejistov Dukly upravil Hlinka a hokejisti spod hradu Matúša Čáka teda na úvod sezóny doma bodovali naplno.

    Vzájomné zápasy Popradu a Trenčína v minulej sezóne
    6. kolo, Trenčín – Poprad 1:2 p.p.
    15. kolo, Poprad – Trenčín 5:2
    24. kolo, Trenčín – Poprad 3:2
    33. kolo, Poprad – Trenčín 3:2
    42. kolo, Trenčín – Poprad 2:1
    51. kolo, Poprad – Trenčín 2:3 p.p.

    Zápasy v minulej sezóne teda boli vždy vyrovnané a rozhodoval vo väčšine prípadov len jeden gól. Dúfajme, že aj prvé meranie síl v novej sezóne medzi kamzíkmi a vojakmi bude pútavé a diváci si prídu na svoje.
    Pekný športový zážitok!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 6. Matúš Paločko (Heizer), 15. Lichanec (König) – 6. Varga (Hlinka, Cebák), 7. Dlouhý (Bezúch, Gašparovič), 58. Bezúch (Olvecký, Radivojevič)


    HK Poprad: Corbeil (Gavalier) – König, D. Brejčák (A), Fabian (C), McDowell, Zadražil, Dinda, Šterbák, Ignatov – Štrauch, Mlynarovič, Svitana (A) – Matúš Paločko, Heizer, Vandas – Bondra, Matej Paločko, Abdul – Bogoslovskij, Ježek, Lichanec
    HK DUKLA Trenčín: Valent (Handlovský) – Romančík, Starosta (A), Cebák, Fruhauf (A), Holenda, Bohunický, Briestenský, Pač – Mikula, Ölvecký, Radivojevič (C) – Varga, Bulík, Hlinka – Gašparovič, Dlouhý, Bezúch – D. Hudec, J. Švec, Sojčík

    Rozhodčí: Kubuš, Baluška – Tvrdoň, Stanzel

    Diváci: 1 208
    bahis siteleri