Nitra – Zvolen 6:1 (kon.) | Poprad – Trenčín 2:3 (kon.) | Detva – Nové Zámky 2:3 (po pr.)
Košice – Lipt. Mikuláš 2:3 (1:2 po s.n.) | Banská Bystrica – Žilina 4:3 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
4:3 (1:1, 2:0, 1:2)
MsHK Žilina
sk Neděle 10.09.2017, 17:00 • Zimný štadión, Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR) • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:02
    Banská Bystrica dala gól!

    Tak, že by ešte Banská Bystrica predsa len brala všetky body?! DALIBOR BORTŇÁK využil krásnu zadovku Lampera a spred bránkoviska trafil nechytateľne mimo dosah Tomeka.
    Asistencie: Patrik Lamper, Martin Belluš
     
    56:58
    Bartánus si vymenil puk s Faillem a nakorčuľoval pred bránu, kde dostal presnú prihrávku od svojho kanadského spoluhráča, lenže trafil iba stred brány, kde bol pozorný Tomek.
     
    56:14
    Žilina dala gól!

    Tak asi som to zakríkol, pretože hostia z prvej akcii v tejto početnej výhode skórujú a vyrovnávajú. Po tvrdej rane od modrej Lukáš vyrazil puk pred seba, kde bol TOMÁŠ KLIMENTA a dorazil.
    Asistencie: Lukáš Handlovský, Peter Mikuš
     
    54:35
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Kubka – 2 min., hákovanie).
     
    54:35
    Žilina dala gól!

    LUKÁŠ HANDLOVSKÝ si výborne počkal na prihrávku a pomedzi Kubku a a Ďatelinku sa dostal až pred bránu súpera, kde bol ešte hákovaný, ale aj tak dokázal poslal puk pomedzi nohy Lukáša do brány. Záver bude ešte veľmi zaujímavý.
    Asistencie: Tomáš Klimenta, Peter Mikuš
     
    53:57
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Brittain – 2 min., krosček + 10 min. osobný trest, nešportové správanie). Trest odpyká Hohmann.
     
    52:09
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Martindale – 2 min., podrazenie).
     
    44:29
    Belluš sa rútil z krídla do veľkej šance. Naviedol si puk pred bránu Tomeka, tú trestuhodne minul, čiže gólman hostí ostal bez práce.
     
    38:05
    Mihalik získal puk vo svojej tretine, vyviezol ho až do útočnej, kde si narazil s Bellušom a razom sa ocitol vo veľkej šanci. Tomek sa ale rýchlo presunul a prikryl si bližšiu tyčku.
     
    34:59
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Handlovský – 2 min., držanie).
     
    33:48
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (2 min. – príliš veľa hráčov na ľade). Trest odpyká Hohmann.
     
    29:12
    Bortňák prešiel s Bellušom do situácie dvoch proti jednému, obaja si vymenili puk, lenže Švihálek v poslednej chvíli strčil hokejku do prihrávky, a tak prvý menovaný nedokázal vystreliť.
     
    27:44
    Banská Bystrica dala gól!

    JÁN BREJČÁK si stiahol puk cez svojho súpera, od modrej sa dostal pred bránkovisko a zakončil tak, že Tomek zasiahnuť nemohol. Navyše, gólmanovi Žiliny clonil Bartánus.
    Asistencia: Eric Faille
     
    27:16
    Marek Bartánus sa dostal po krídle smerom k bráne, vystrelil smerom do vinkla, no zakročila vyrážačka Tomáša Tomeka.
     
    24:10
    Faille zachytil puk pred bránou súpera po zlej rozohrávke, prihral ešte do lepšej pozície cez bránkovisko na Bartánusa, avšak ten netrafil a premárnil veľkú možnosť.
     
    22:37
    Domáci sa dostali do situácie troch proti dvom. Strieľať z dobrej pozície mohol už Bortňák, no ešte prihral medzi kruhy na Belluša, no ten puk minul.
     
    21:36
    Banská Bystrica dala gól!

    Cason Hohmann získal odrazený puk, naviedol ho pred Tomeka, kde aj vystrelil. Slovenský brankár ešte zasiahol, ale puk sa dostal na hokejku MILOŠA BUBELU a ten strieľa svoj druhý ligový gól. Pred ním ešte pred prázdnou bránou minul Josh Brittain.
    Asistencie: Josh Brittain, Cason Hohmann
     
    19:36
    Bartánus našiel krásnou zadovkou cez bránkovisko Bortňáka, ktorý si nakorčuľoval pred bránu, lenže jeho zakončenie chytil Tomáš Tomek. Ten sa rýchlo premiestnil.
     
    19:07
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Mikuš – 2 min., podrazenie).
     
    17:26
    Žilina dala gól!

    Hostia však puk do siete nakoniec dostali. Puk sa odrážal v bránkovisku, až sa dostal na hokejku MARCELA HOLOVIČA a ten z uhlu prekonal českého gólmana Lukáša.
    Asistencie: Félix.Antoine Poulin, Peter Húževka
     
    15:48
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Brejčák – 2 min., hákovanie).
     
    15:48
    Okamžite po buly prišla tvrdá rana Handlovského od modrej, pred bránou ešte tečoval Martindale, no Lukáš za seba puk nepustil.
     
    15:12
    Banská Bystrica dala gól!

    Domáci síce nezačali presilovku dobre, ale následne sa do pásma vrátili. Bartánus sa ešte nepresadil, no po prihrávke Dame-Malku na krídlo z prvej vystrelil DALIBOR BORTŇÁK a prepálil všetko, čo mu stálo v ceste.
    Asistencie: Olivier Dame-Malka
     
    14:32
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Švihálek – 2 min., krosček).
     
    12:59
    Brittain netrafil puk vo veľkej šanci pred prázdnou časťou brány Tomeka, a tak dopredu prešli hostia. V situácii dvoch na jedného, po chybe Dame-Malku, trafil Stupka Lukášovu vyrážačku.
     
    10:17
    Krásna presilovková kombinácia Žiliny takmer skončila gólom, ale Holovič, ktorý vystrelil spred bránkoviska, trafil pripraveného Lukáša.
     
    09:47
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Faille – 2 min., hákovanie).
     
    09:43
    Pitt mal veľa priestoru pred bránou, no ešte prihrával do lepšej pozície na spoluhráča Švihálka. Ten bol hákovaný a nedokázal zakončiť do prázdnej brány.
     
    06:35
    Belluš dostal krásnu prihrávku od Lampera pred prázdnu časť brány, no domáci útočník sa nedokázal trafiť medzi tri žrde a puk zaparkoval nad Tomekovu svätyňu.
     
    06:04
    Bartánus sa znova ocitol v dobrej pozícii, tentoraz ešte lepšej, ako pred tým. Sám pred bránkoviskom vystrelil po ľade, mieril medzi nohy, avšak gólman Tomek betónom vyrazil.

    Matej Kubove

    Branky a nahrávky: 16. Bortňák (Dame-Malka), 22. Brittain (Brittain, Hohmann), 28. Brejčák (Faille), 59. Bortňák (Lamper, Belluš) – 18. Holovič (Poulin, Húževka), 55. Handlovský (Klimenta, Mikuš), 57. Klimenta (Handlovský, Mikuš)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Lukáš (Lassila) – Ďatelinka (C), Kubka, Dame-Malka, Sedlák, Mihalik, Gélinas, Brejčák – Bartánus (A), Faille, Lunter – Belluš, Bortňák (A), Lamper – Brittain, Bubela, Hohmann – Gabor, Tamáši, Češík
    MsHK Žilina: Tomek (Mikoláš) – P. Mikuš, Hatala, Poulin, Juraško, M. Roman, Harant (A), Meliško, Váňa – Handlovský (A), Martindale, Pitt – Švihálek, Húževka, Jurík – Konečný (C), Holovič, Stupka – Ondruš, Rogoň, Klimenta

    Rozhodčí: D. Konc, T. Orolin – Rolín, M. Orolin – Čavojský

    Diváci: 2188
    bahis siteleri