Znojmo – Salzburg 4:0 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
EC Red Bull Salzburg
Neděle 10.09.2017, 17:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:24
    Orli právě vstřelili branku!
    Třetí přesilovkovou branku Orlů má na svědomí RADEK ČÍP, který se opřel z první do kotouče na levém kruhu a propálil přesouvajícího se Starkbauma. Hosté doplácí na svou nedisciplinovanost. Asistence: Pavel Skrbek, Marek Račuk.
     
    43:16
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojemská pětice to příliš nekomplikovala, kotouč dostal na modrou čáru COLTON YELLOW HORN, sjel si blíže k brance, napřáhl a nechytatelným příklepem zavěsil pod břevno. Asistence: Jan Pohl.
     
    33:42
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácímu týmu dnes přeje i trocha štěstí. Po velké šanci Plíhala zůstal puk v útočném pásmu, Bořuta jej od modré poslal na branku a RADIM MATUŠ v souboji tečuje pohotově do protipohybu Starkbauma! První gól tohoto útočníka ve znojemském dresu. Asistence: Antonín Bořuta, Marek Račuk.
     
    29:58
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo jde do vedení! Přesilovku využívá COLTON YELLOW HORN, který si nabruslil na levý kruh a přesnou bombou švihem trefuje dokonale mezírku mezi ramenem a horní tyčí za Starkbaumovými zády. Tohle lépe trefit nešlo. Asistence: Erik Němec, Jakub Stehlík.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 30. Yellow Horn (Němec, Stehlík), 34. Matuš (Bořuta, Račuk), 44. Yellow Horn (Pohl), 50. Číp (Skrbek, Račuk)


    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (Halász) – Stehlík, Pohl, Biro, Skrbek, Bořuta, Lattner, Šnajnar – Němec, Bartoš, Yellow Horn – Račuk, Plíhal, Číp – Beroun, Matuš, Mrázek – Csamangó, Guman, Novák – Oščádal.
    EC Red Bull Salzburg: Starkbaum (Gračnar) – Brouillette, Heinrich, Trattnig, Generous, Pallestrang, Raymond, Viveiros – Raffl, Rauchenwald, Aleardi – Welser, Duncan, Harris – Cijan, Schiechl, Huber – Latusa, Baltram, Hochkofler – Wachter.

    Rozhodčí: Kincses, Zrnić – Nemeth, Pagonová

    Diváci: 2653
    bahis siteleri