Znojmo – Salzburg 4:0 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
EC Red Bull Salzburg
Neděle 10.09.2017, 17:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:24
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Brouillette – 2 min., držení protihráče).
     
    49:24
    Orli právě vstřelili branku!
    Třetí přesilovkovou branku Orlů má na svědomí RADEK ČÍP, který se opřel z první do kotouče na levém kruhu a propálil přesouvajícího se Starkbauma. Hosté doplácí na svou nedisciplinovanost. Asistence: Pavel Skrbek, Marek Račuk.
     
    47:51
    Raffl si při forčekingu pomohl hákováním a oslabuje znovu svůj tým.
     
    44:47
    Salzburg jde znovu do tří! Trattnig pár vteřin po svém návratu putuje znovu na trestnou lavici, opět za nedovolené bránění
     
    43:16
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojemská pětice to příliš nekomplikovala, kotouč dostal na modrou čáru COLTON YELLOW HORN, sjel si blíže k brance, napřáhl a nechytatelným příklepem zavěsil pod břevno. Asistence: Jan Pohl.
     
    42:36
    Salzburg jde do tří! Trattnig u mantinelu zahodil jednoho ze znojemských hráčů a rozhodčí na vzdálenější straně má pravou ruku nahoře.
     
    42:10
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Raymond – 2 min., faul kolenem + 2 min., faul kolenem).
     
    38:30
    Salzburg zachytil rozehrávku Orlů a Huber byl sám mezi kruhy. Schwarz ale opět vyjel a chytá ránu rakouského útočníka.
     
    33:42
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácímu týmu dnes přeje i trocha štěstí. Po velké šanci Plíhala zůstal puk v útočném pásmu, Bořuta jej od modré poslal na branku a RADIM MATUŠ v souboji tečuje pohotově do protipohybu Starkbauma! První gól tohoto útočníka ve znojemském dresu. Asistence: Antonín Bořuta, Marek Račuk.
     
    32:57
    Biro pohotově udržel puk v útočném pásmu, Yellow Horn nabil do velké šance Plíhalovi, ovšem ten míjí branku střelou do protipohybu! Velká šance Znojma.
     
    29:58
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo jde do vedení! Přesilovku využívá COLTON YELLOW HORN, který si nabruslil na levý kruh a přesnou bombou švihem trefuje dokonale mezírku mezi ramenem a horní tyčí za Starkbaumovými zády. Tohle lépe trefit nešlo. Asistence: Erik Němec, Jakub Stehlík.
     
    29:02
    První přesilovka Orlů. Generous dostává dvě minuty za zdržování hry po souboji u mantinelu.
     
    25:41
    Skrbek je vyloučen za nedovolené bránění po souboji před brankou.
     
    21:05
    Račuk obskakoval v souboji o kotouč soupeře a rukavicí jej trefil do helmy, dostává dvě minuty za držení.
     
    19:25
    Stehlíkova bomba od modré Starkbaumovi vypadla a šourala se za čáru, jeden z obránců Red Bullu ale odpálil puk z brankové čáry.
     
    18:45
    Znojmo se brání ze všech sil. Harris vracel puk před branku, kde už nebyl po předchozím zákroku Schwarz, obránci ale s vypětím všech sil dokázali zablokovat soupeře.
     
    10:07
    Další tutovka Salzburgu, poté co Red Bull perfektně sehrál situaci tři na dva. Baltram najížděl mezi kruhy sám na Schwarze, ale zamířil jen do výstroje znojemského gólmana, který si pohotově povyjel.
     
    08:23
    Aliardi napřáhl kousek za vrcholem kruhu ke střele a trefuje vzdálenější tyč znojemské klece! Salzburg teď tlačí.
     
    07:23
    Fantastický Marek Schwarz! Přesná přihrávka vyslala do úniku Thomase Raffla, ten jel sám na znojemského brankáře, zvolil blafák do bekhendu, jenže špička Schwarzova betonu vypíchla bývalému útočníkovi Philadelphie puk z hole.
     
    00:42
    Na druhé straně byl po Račukově přihrávce před brankou volný Plíhal, z první ale netrefil ideálně. Puk jen projel kolem pravé tyče Starkbauma.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 30. Yellow Horn (Němec, Stehlík), 34. Matuš (Bořuta, Račuk), 44. Yellow Horn (Pohl), 50. Číp (Skrbek, Račuk)


    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (Halász) – Stehlík, Pohl, Biro, Skrbek, Bořuta, Lattner, Šnajnar – Němec, Bartoš, Yellow Horn – Račuk, Plíhal, Číp – Beroun, Matuš, Mrázek – Csamangó, Guman, Novák – Oščádal.
    EC Red Bull Salzburg: Starkbaum (Gračnar) – Brouillette, Heinrich, Trattnig, Generous, Pallestrang, Raymond, Viveiros – Raffl, Rauchenwald, Aleardi – Welser, Duncan, Harris – Cijan, Schiechl, Huber – Latusa, Baltram, Hochkofler – Wachter.

    Rozhodčí: Kincses, Zrnić – Nemeth, Pagonová

    Diváci: 2653
    ocianews.com