Ural – Chabarovsk 1:1 (kon.)
konec
FK Ural
1:1 (0:0)
SKA Chabarovsk
Pondělí 11.09.2017, 16:30 • Centralnyj Stadion, Jekatěrinburg • Ruská Premier Liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 10:2. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 8:17. (18:26:50)
     
    Chabarovsk si z Jekatěrinburgu odváží na daleký východ jeden bod za remízu 1:1.

    Ural vstoupil do zápasu velmi aktivně, ale jedinou brankovou příležitost prvního poločasu poslal Giorgi Čanturija z voleje nad branku. Skóre se měnilo až po devíti minutách druhého dějství. Alexandr Pucko zahrál přes vlastní brankou rukou a kopala se penalta. Právě Čanturija bez větších komplikací poslal míč na opačnou, kam skákal hostující brankář. Chabarovsku stačila ještě povedená kombinace patnáct minut před koncem a bylo srovnáno. Marković našel rozběhnutého Karaseva, který poté ještě v souhře střídajících hráčů uvolnil před brankou Vitalije Fedotova, který určil konečný výsledek.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Domácí získali balon na polovině hřiště, rychle se propracovali až k vápnu Chabarovsku, ale střelu zpoza vápna Dovbňa viděl a bez problémů jí kryje.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.
     
    90+1
    Již v nastaveném čase musel dvakrát odkopávat balon z nebezpečné situace před vlastní brankou Pucko. Dvakrát se mu to podařilo a domácí tak přišli o šance.
     
    90
    Jurij Bavin si chtěl vymodlit faul ve středu trávníku, padl na zem po souboji, ale rozhodčí nechává opět pokračovat ve hře. To se vůbec nelíbí domácím hráčům.
     
    89
    Ural se drží stále na útočné polovině. Po dalším rohovém kopu hlavičkoval Christov před vápno. Tak čekal na balon Bavin, který ale netrefil svůj volej čistě. Následovala ještě utajená střela Gluškova vedle levé tyče.
     
    88
    Tlak Uralu sílí. Před vápnem pálil Dimitrov jen do hráče před sebou. Balon s odrazil až téměř k půlící čáře. Toho chtěl využít Nikiforov, ale jeho přihrávka na Markoviće domácí obranu nezaskočila.
     
    86
    Po faulu na Bavina rozehrávali domácí volný přímý kop. Na centr ve vápně si naskakovalo hned několik domácích fotbalistů, ale ani jeden se k hlavičce neprotlačil.
     
    85
    Také domácí obrana musí být ještě ve střehu. Na dlouhý nákop si nabíhal za obranu Marković, ale u balonu bal dříve Godzjur.
     
    84
    Teď už to bylo nadějnější. Dimitrov našel nabíhajícího Manučarjana, který stačil ještě před Dovbňou balon zvednout, ale zvedl ho tak vysoko, že přeletěl branku.
     
    83
    Domácí fotbalisté chtějí ještě něco s výsledkem udělat, ale nedaří se jim kombinace. Na pravé straně nedokázal Gluškov přihrát na pět metrů spoluhráči a balon tak končí v zámezí.
     
    82
    Právě Boumal byl seslán z zemi po přistrčení Dedečkova, ale rozhodčí nechává hru pokračovat a druhý pokutový kop pro Ural nepíská.
     
    81
    Alexandr Dovbňa znovu v pohotovosti. Střelou z úhlu ho prověřil Boumal. Bude z toho rohový kop pro Ural.
     
    80
    Posledních zhruba deset minut pro oba týmy, aby ještě zvrátily zápas na sovu stranu. Marković se pokoušel znovu pálit z nedobré pozice, ale jeho střela jde mimo.
     
    78
    Střídání v týmu FK Ural: ze hřiště odchází Alexej Jevsejev, přichází Edgar Manučarjan.
    77. Vitalij FEDOTOV - 1:1
     
    77
    SKA Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Parádní akce Chabarovsku a je srovnáno! Marković rozjel útočnou akci z levé strany, našel skvěle rozběhnutého Karaseva, který přihrával do malého vápna na střídajícího VITALIJE FEDOTOVA a ten již jen umístil balon z blízkosti do sítě.

    Vít Schück

    Branky: 54. Čanturija (pen.) – 77. Fedotov (Karasev)

    Karty:   42. Arojan (URA) – 42. G. Gabulov (CAK), 45. Kazankov (CAK), 64. Dedečko (CAK)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 10:2. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 8:17.
    FK Ural: Godzjur – Kulakov, Arojan, N. Černov, Dancev (C) – Jemeljanov, Bavin – Čanturija (65. Gluškov), Jevsejev (78. E. Manučarjan), Dimitrov – Boumal.
    Náhradníci: Arapov, Timofejev – Bilonog, Dinga, Pavlenko, Merkulov, Gluškov, E. Manučarjan.

    SKA Chabarovsk: Dovbňa – Jedijev, Pucko, Dimidko (C) – Baljajkin (55. Karasev), G. Gabulov (69. Christov), Dedečko, Čerevko – Nikiforov, Marković, Kazankov (76. Fedotov).
    Náhradníci: Krivoručko – Fedotov, Griško, Savičev, Kalinskij, Christov, Karasev.
    thejrc.org