Chanty-Mansijsk – Omsk 0:7 (kon.) | Ufa – Riga 2:1 (kon.) | Kazaň – Spartak Moskva 3:4 (po pr.)
Nižněkamsk – N.Novgorod 2:3 (po pr.)
po prodl.
Ak Bars Kazaň
3:4 (0:1, 2:2, 1:0 - 0:1)
Spartak Moskva
Úterý 12.09.2017, 18:30 • TatNeft Arena, Kazaň • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:24
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tak nakonec vyhnou, bod navíc si z utkání vezme hostující Spartak! Leščenko našel zpoza svatyně na kruhu nikým nehlídaného VILLEHO LAJUNENA a ten z voleje rozhodl o osudu dnešního utkání. Asistence: Vjačeslav Leščenko, Ben Maxwell.
     
    60:14
    Mohlo být rozhodnuto! Liščenko úplně unikl obraně Barsu, Biljanov jeho zakončení vykryl vleže s notnou dávkou štěstí!
     
    55:14
    Kazaň vstřelila branku!
    Je opět vyrovnáno! Obrana Spartaku teď úplně zapomněla na ALBERTA JARULLINA, který si po převzetí perfektní přihrávky vyjel na kruh a odtud překonal gólmana soupeře prudkou střelou. Pět minut před koncem základní hrací doby tak začínáme od znova. Asistence: Justin Azevedo, Jiří Sekáč.
     
    47:16
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Ryan Stoa – 2 min., podražení).
     
    36:52
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Viktor Bobrov – 2 min., podražení).
    35:36 Ben MAXWELL - 2:3
     
    35:36
    Spartak právě vstřelil branku!
    Ustavičný tlak se vyplatil, hosté jdou znovu do vedení! Po převzetí kotouče si BEN MAXWELL povyjel z pravého kruhu na hranici brankoviště a uklidil kotouč přímo do malinké škvíry mezi betony gólmana tatarstánského celku. V TatNeft Areně zavládlo hrobové ticho. Asistence: Igor Mirnov.
     
    34:02
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Rafael Batyršin – 2 min., sekání).
    31:05 Ben MAXWELL - 2:2
     
    31:05
    Spartak právě vstřelil branku!
    Hosté s velkou dávkou štěstí vyrovnávají. Střela Judina z hranice pásma se odrazila od Biljanovova ramena přímo před branku, kde následně zavládl naprostý chaos. V něm se nejlépe zorientoval BEN MAXWELL, který jen doklepl puk za záda bezbranného strážce domácí branky. Asistence: Dmitrij Judin, Igor Mirnov.
    26:38 Justin AZEVEDO - 2:1
     
    26:38
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovku a jdou do vedení! Jen několik sekund poté, co po konzultaci s videorozhodčím nebyl uznán zásah Roba Klinkhammera z bezprostřední blízkosti brankoviště, se kotouče na levém kruhu chopil JUSTIN AZEVEDO a propálil vše, co mu stálo v cestě! Fanoušci v kazaňské hale tak nemuseli smutnit dlouho. Asistence: Anton Lander, Vasilij Tokranov.
     
    25:56
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Viktor Bobrov – 2 min., vražení na hrazení).
    22:06 Anton GLINKIN - 1:1
     
    22:06
    Kazaň vstřelila branku!
    Lepší vstup do prostředního dějství si domácí přát nemohli, ohromný nápor se jim povedlo přetavit ve vyrovnávací branku! Gluchov našel v mezikruží připraveného ANTONA GLINKINA, na jehož prudkou střelu z voleje neměl vůbec Svensson šanci zareagovat. Asistence: Michail Gluchov.
     
    11:35
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Fjodor Malychin – 2 min., vražení na hrazení).
    03:22 Ryan STOA - 0:1
     
    03:22
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácí sice začínali s hosty srovnávat krok, první branka utkání ale stejně padá do jejich sítě! Leščenko poslal krásnou přihrávkou do útoku RYANA STOAU, který se vysmekl kazaňské obraně a v úniku pohřbil kotouč za bezmocného Biljanova. Jarullin jej dojížděl marně. Asistence: Vjačeslav Leščenko.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 23. Glinkin (M. Gluchov), 27. Azevedo (Lander, Tokranov), 56. Jarullin (Azevedo, Sekáč) – 4. Stoa (Leščenko), 32. Maxwell (Judin, Mirnov), 36. Maxwell (Mirnov), 65. V. Lajunen (Leščenko, Maxwell)


    Ak Bars Kazaň: Biljalov (Garipov) – Tokranov, Sidorov, Jarullin, Markov, Abrosimov, D. Musin, Batyršin – Jazkov, Lukojanov, Malychin – Azevedo, Lander, Sekáč – An. Popov, Glinkin, M. Gluchov – Galijev, Klinkhammer, Tkačov.
    Spartak Moskva: Svensson (Sinjagin) – Aljajev, V. Lajunen, Kalinin, Judin, Bondarev, Kulik, Provolněv – Truňov, Leščenko, Stoa – Mirnov, Nikoncev, Maxwell – Cyplakov, Tolpeko, A. Kuzněcov – M. Potapov, Bobrov, Orlov – N. Li.

    Rozhodčí: Ovčinnikov, Oskirko – Golovljov, Otmachov.

    Diváci: 6 461
    thejrc.org