Pardubice – Chomutov 1:4 (kon.) | Vítkovice – Sparta 6:1 (kon.) | Plzeň – Olomouc 10:0 (kon.)
Jihlava – Třinec 0:2 (kon.) | Litvínov – Mountfield HK 3:0 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 2:3 (kon.)
Liberec – Zlín 3:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:3 (0:1, 1:0, 1:2)
BK Mladá Boleslav
Úterý 12.09.2017, 18:00 • DRFG Arena, Brno • Tipsport extraliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:43 Tomáš URBAN - 2:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    55:43
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak to je naprosto nečekaná zápletka. Domácí zaváhali v kombinaci na modré čáře, puku se ujal TOMÁŠ URBAN, nabruslil si do útočného pásma a jeho střela přes obránce zaplachtila pod Čiliakovou vyrážečkou do brány. Bez asistence.
    51:04 Tomáš URBAN - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    51:04
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté početní převahu taky využívají a je znovu vyrovnáno! Valský napřáhl na modré a jeho projektil tečoval za Čiliakova záda TOMÁŠ URBAN. Asistence: Jakub Valský, Jiří Říha.
    44:12 Martin ERAT - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    44:12
    Kometa právě vstřelila branku!
    Druhá přesilová hra Komety a podruhé využita! Tentokrát již po čtyřech vteřinách. Krejčík nahrál MARTINU ERATOVI, který přesnou ranou zpoza pravého kruhu prostřelil Maxwella. První gól v sezoně pro jednu z hlavních hvězd extraligy a celkově šestý bod ve třetím zápase. Asistence: Jakub Krejčík, Martin Zaťovič.
    20:34 Martin ZAŤOVIČ - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    20:34
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí přesilovou hru proměňují a srovnávají krok! Krejčíkovu střelu od modré čáry tečoval za Maxwellova záda MARTIN ZAŤOVIČ. Asistence: Jakub Krejčík, Martin Erat.
    12:09 Tomáš KNOTEK - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    12:09
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    V posledních minutách byli ale směrem dopředu aktivnější hosté, a otevírají skóre utkání. Při rychlém protiútoku Urban šikovně bekhendem našel před bránu najíždějícího TOMÁŠE KNOTKA, který zblízka přesnou střelou k tyči překonal Čiliaka. Asistence: Tomáš Urban.
    Marken.cz

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 21. Zaťovič (J. Krejčík, M. Erat), 45. M. Erat (J. Krejčík, Zaťovič) – 13. T. Knotek (Urban), 52. Urban (Valský, J. Říha), 56. Urban


    HC Kometa Brno: Čiliak (Vejmelka) – J. Krejčík, O. Němec, Gulaši, Štencel, Malec, Bartejs, F. Král – T. Svoboda, Hruška, M. Erat – Zaťovič, V. Němec, Vincour – Mallet, Nahodil, H. Zohorna – J. Káňa, Dočekal, Haščák.
    BK Mladá Boleslav: Maxwell (J. Růžička) – Hanzlík, Kotvan, Hrdinka, J. Říha, Němeček, Stříteský, Knot – Lenc, Klepiš, P. Musil – Valský, T. Knotek, Urban – Orsava, Žejdl, Látal – Pacovský, Pabiška, Martin Procházka.

    Rozhodčí: Šír, Kika – Rampír, Hanzlík

    Diváci: 7039
    thejrc.org