Orange 20 – Poprad 2:5 (kon.)
konec
HK Orange 20
2:5 (1:0, 1:3, 0:2)
HK Poprad
sk Úterý 12.09.2017, 17:00Tipos Extraliga (SR) • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Mladíci vo svojom prvom tohtoročnom tipsportligovom zápase vyhrávali 2:0, ale napokon päťkrát inkasovali a odchádzajú bez bodu. Za výkon ich však musíme pochváliť, no dnes rozhodli skúsenosti na strane Popradu. (19:25:47)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:40
    Domáci reprezentanti to ešte skúšajú. Václav sa rozhodol pre individuálnu akciu, puk si potiahol až do ľavého kruhu a zakončil, ale Corbeil všetko dobre videl.
     
    59:00
    Posledná minúta riadnej hracej doby sa začína už v plnom počte na oboch stranách. Hosťujúci Štrauch tvrdo vystrelil, ale iba do masky gólmana Durného.
     
    58:48
    Mladíci sa teraz tešili zo zníženia, ale puk do siete Corbeila dostal Vašaš iba vysokou hokejkou. Verdikt rozhodcu je nekompromisný, domácim nepomáhajú ani slovné protesty.
     
    58:00
    Začína sa posledná dvojminútovka tohto zápasu. Môžeme povedať, že sa už v podstate iba dohráva. Mladíci si uvedomujú, že trojgólové manko už asi nezmažú.
     
    57:48
    Popradskí hokejisti sa oslobodili vyhodením puku cez všetky čiary. Hostia sa nikam ponáhľať nemusia a pohodlne sa bránia.
     
    57:19
    Krátka hra štyroch proti štyrom nič zaujímavé nepriniesla a v tomto momente sa začína skrátená presilovka domácich.
     
    56:51
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Miloslav Jáchym – 2 min., podrazenie).
     
    56:05
    Popradčania to v útoku vôbec nemysleli zle. Od modrej čiary hádzal puk pred bránku Abdul, úplne voľný Bogoslovskij ho však netrafil a ani netečoval.
     
    55:19
    Vylúčenie v tíme HK Orange 20 (Marek Švarc – 2 min., hákovanie).
     
    55:00
    Začína sa posledná päťminútovka riadnej hracej doby a všetko nasvedčuje tomu, že aj celého zápasu. Poprad sa nikam nemusí ponáhľať.
     
    54:20
    Bondra sa pokúšal šprintovať za vyhodeným pukom, ale domáci Krempaský ho predbehol a strela z otho nebola.
     
    53:30
    Domáci celok sa teraz dopustil zakázaného uvoľnenia, takže Durný si opäť nevydýchne, pretože sa pred ním bude vhadzovať.
     
    53:24
    Mladíci sa dokázali ubrániť a od tejto chvíle pokračujú v plnom počte.
     
    52:50
    Poprad ale v presilovke nedokáže nič vymyslieť. Na tom by hostia mali výraznejšie zapracovať.
     
    52:36
    Gólman Durný teraz povyšiel oproti Svitanovi a pokryl pred nm puk. Gólman mladíkov dnes inkasoval päťkrát, ale aj napriek tomu ho za výkon musíme pochváliť.
     
    51:24
    Vylúčenie v tíme HK Orange 20 (David Hílek – 2 min., hákovanie).
     
    49:30
    Domáci celok má už toho zrejme dosť, ale aj naďalej bojuje. V zakončení teraz neuspel Vašaš.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 9. Čacho (Švarc), 31. Šmída (Marcinek, Smolka) – 34. Vandas (Lichanec, McDowell), 36. Ježek (Matej Paločko), 36. Brejčák (Svitana, Mlynarovič), 47. Matej Paločko (Brejčák, Bondra), 50. Matúš Paločko (Matej Paločko, Bondra)


    HK Orange 20: Durný – Hílek, Fereta, Švarc, Zeleňák, Matejovič, Dlapka, Kuna, Krempaský – Jaško, Kundrik, Mesaroš – Vybiral, Čacho, Vašaš – Smolka, Šmída, Marcinek – Múčka, Bjalončík, Václav
    HK Poprad: Corbeil – D. Brejčák, Ježek, Fabian, McDowell, Jáchym, Ignatov, Dinda, Zadražil – Štrauch, Mlynarovič, Svitana – Lichanec, Heizer, Vandas – Bondra, Abdul, Matúš Paločko – Bogoslovskij, Vartovník, Matej Paločko

    Rozhodčí: Štefik, Stano – Synek, M. Orolín

    Diváci: 144
    thejrc.org