Chabarovsk – CSKA Moskva 2:3 (0:1 po s.n.) | Vladivostok – Jokerit 0:1 (po pr.) | Novosibirsk – Viťaz 4:5 (kon.)
Kunlun – HC Slovan 2:0 (kon.) | Jaroslavl – Magnitogorsk 3:2 (po pr.) | Minsk – Toljatti 2:0 (kon.)
Dynamo Moskva – Čeljabinsk 1:4 (kon.) | Petrohrad – Jekatěrinburg 6:2 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
4:5 (0:2, 3:2, 1:1)
HC Viťaz Moskevská oblast
Středa 13.09.2017, 13:00 • Sibir Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:15 Maxim AFINOGENOV - 4:5
     
    56:15
    Viťaz právě vstřelil branku!
    MAXIM AFINOGENOV teď nachytal Alexandra Saláka na švestkách! Po buly se puk odrazil právě k tomuto zkušenému útočníkovi, který ho z velmi ostrého úhlu procedil mezi betony českého gólmana Sibiru. Asistence: Alexandr Nikulin.
    49:47 Vjačeslav OSNOVIN - 4:4
     
    49:47
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí rozpoutali po buly před brankou Viťazu doslova peklo! Z velkého ostřelování Birjukova nakonec vytěžili vyrovnání. Igor Levickij ještě trefil z levého kruhu jen tyčku, ovšem odražený kotouč si našel VJAČESLAV OSNOVIN, který ho zametl do odkryté klece – 4:4. Asistence: Igor Levickij a Stěpan Sannikov.
    39:57 Patrik ZACKRISSON - 3:4
     
    39:57
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na 3:4 pouhé 3 sekundy před koncem druhé části! Alexander Bergström vytáhl kotouč nahoru na Ivana Verešagina, který ho ještě posunul na PATRIKA ZACKRISSONA a ten ranou z voleje z vrcholu levého kruhu překonal Birjukova, jenž se už nestihl proti střelci včas přesunout. Asistence: Alexander Bergström a Ivan Vereščagin.
    37:19 Maxim AFINOGENOV - 2:4
     
    37:19
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Také hosté svou početní výhodu využili a berou si zpět dvoubrankové vedení! Nabídku Dmitrije Sjomina před brankou pohotově tečoval MAXIM AFINOGENOV. Salák neměl šanci reagovat – 2:4. Asistence: Vojtěch Mozík a Dmitrij Sjomin.
    35:35 Sergej KOŇKOV - 2:3
     
    35:35
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovou hru rychle využívají a snižují na 2:3! SERGEJ KOŇKOV se snažil najít na zadní tyčce číhajícího Alexeje Sopina, ale kotouč se odrazil do sítě od brusle obránce Semjonova. Gól je tedy připsán Koňkovovi. Asistence: Jonas Enlund.
    29:32 Vojtěch MOZÍK - 1:3
     
    29:32
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovku zužitkovali a opět vedou o dvě branky! Na přesnou střelu VOJTĚCHA MOZÍKA od modré čáry brankář Salák svou lapačkou nedosáhl. Bez asistence.
    22:49 Adam POLÁŠEK - 1:2
     
    22:49
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí svůj drtivý tlak využili až v momentě, kdy skákal pátý hostující hráč na led! Puk se odrazil na osu hřiště k ADAMOVI POLÁŠKOVI, který zamířil k pravé tyčce z pohledu Birjukova. Český obránce tak zaznamenal svou první trefu v KHL. Asistence: Jonas Enlund.
    07:08 Jesse MANKINEN - 0:2
     
    07:08
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hosté vedou už o dva góly! Střelu Arťoma Švece-Rogovoje srazil bránící hráč na hůl Jaakka Rissanena. Ten se neunáhlil a ještě kotouč předložil JESSEMU MANKINENOVI, který zakončoval do odkryté klece. Asistence: Jaakko Rissanen a Arťom Švec-Rogovoj.
    00:16 Alexej MAKEJEV - 0:1
     
    00:16
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí schytali těžký direkt hned po 14 sekundách hry! Brankář Salák za brankou rozehrál kotouč na obránce Naumova, který o něj ale pod tlakem přišel. Ke kotouči se následně dostal Maxim Afinogenov, který ho zpoza branky hodil na bližší tyčku, kde byl připravený ALEXEJ MAKEJEV, jenž zblízka otevřel skóre utkání. Asistence: Maxim Afinogenov a Alexandr Nikulin.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 23. Polášek (Enlund), 36. Koňkov (Enlund), 40. Zackrisson (Bergström, Vereščagin), 50. Osnovin (Levickij, Sannikov) – 1. Makejev (Afinogenov, A. Nikulin), 8. Mankinen (Rissanen, Švec-Rogovoj), 30. Mozík, 38. Afinogenov (Mozík, D. Sjomin), 57. Afinogenov (A. Nikulin)


    HC Sibir Novosibirsk: Salák (Krasikov) – Vereščagin, Naumov, K. Vorobjov, Polášek, K. Alexejev (A), Ignatovič, Demidov – Bergström, Zackrisson, Sigarjov – Sopin, Enlund (A), Koňkov – Levickij, Osnovin (C), Sannikov – Pervušin, Šarov, Tkačenko.
    HC Viťaz Moskevská oblast: M. Birjukov (Saprykin) – Golovkov, A. Semjonov (C), Burström, Katičev, Mozík, P. Lukin, Voronkov – Afinogenov (A), A. Nikulin, Makejev – Pankov, D. Sjomin, Kopejkin (A) – Mankinen, Švec-Rogovoj, Rissanen – Kulagin, Jacenko, Vyglazov – Gorochov.

    Rozhodčí: Vasiljev, Cyplakov – Strelcov, Majtak

    Diváci: 6670
    bahis siteleri