Benátky n/J – Havířov 5:4 (1:0 po s.n.) | Motor ČB – Slavia 5:1 (kon.) | Vsetín – K. Vary 3:2 (po pr.)
Třebíč – Ústí n/L 3:6 (kon.) | Prostějov – Litoměřice 1:4 (kon.) | Kadaň – Přerov 1:9 (kon.)
Frýdek-M. – Kladno 0:3 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
3:6 (1:2, 1:1, 1:3)
HC Slovan Ústí nad Labem
Středa 13.09.2017, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA • Chance liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Dne 13.9. se proti sobě postaví SK Horácká Slavia Třebíč a HC Slovan Ústí nad Labem. Oba týmy mají za sebou již první úvodní utkání, které je uvedlo do nové sezóny. Slovan se postavil po jedenácti letech proti VHK Vsetínu, proti kterému v první třetině statečně bojoval, ve druhé třetině dal Vsetín najevo, že je silný soupeř a po třetí třetině skončil konečný stav 5:2 pro Vsetín. Horácká Slavia se na domácím poli setkala s Benátkami, které již v první třetině předvedly, jak jsou na letošní sezónu připraveny a daly tak do třebíčské sítě celkem dvě branky. Ve druhé třetině se povedlo Třebíči snížit stav na 2:1, ale ve třetí třetině dokázaly Benátky opět vybojovat další gól a celé utkání tak skončilo 3:1 pro Benátky. Můžeme tak očekávat zápas, ve kterém se oba týmy budou prát o cenné body již ze začátku sezóny, aby si spravily chuť po posledních utkáních. Povede se Třebíči vybojovat tři body na domácím ledě? Budou si oba týmy rovnocennými soupeři i v nové sezóně? To vše a ještě více se dozvíme již ve středu v 17:30, kdy padne úvodní vhazování.

    Sestava HC Slovan Ústí nad Labem z 1. kola WSM ligy

    Soukup – Bernad, Husák, Vl. Brož, M. Vágner, Hes, M. Zdvořáček, R. Vaněk – Macek, Roubík, Melka – D. Merta, Vrdlovec, L. Volf – Gengel, Severa, P. Kousal – Mical, Markulinec.

    Sestava Horácké Slavie z úvodního kola soutěže

    Jekel – Vágner, Kaláb, Půža, D. Mikyska, Čejka, Hort – Erat, Dolníček, Kristl – Vodný, Jan Wasserbauer, Kratochvíl – Kusko, R. Zohorna, T. Havránek – Malec, Tadeáš Král, Paták.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – Kaláb, F. Král, Půža, D. Mikyska, Spurný, Čejka – Horký, Dolníček, R. Erat – Kristl, Jan Wasserbauer, Vodný – T. Havránek, R. Zohorna, Kratochvíl – Paták, Kusko, Malec.

    HC Slovan Ústí nad Labem: Volke (Soukup) – Bernad, Husák, M. Vágner, Vl. Brož, M. Zdvořáček, Hes – Dufek, Roubík, Melka – L. Volf, Vrdlovec, D. Merta – P. Kousal, Najman, Gengel – Macek, Severa, Mical..
     
    Přeji příjemný hokejový podvečer. Dnes se proti sobě postaví SK Horácká Slavia Třebíč a HS Slovan Ústí nad Labem. Oba týmy neměly v prvním kole WSM ligy moc štěstí a dá se předpokládat, že si na dnešním zápase budou chtít oba týmy spravit chuť. Který z týmů bude dnes ten silnější? To se dozvíme již v 17:30.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:02
    Úvodní vhazování končí na holích Horácké Slavie po přesunu hráčů Ústí do vlastního obranného pásma.
     
    00:38
    Roman Erat si najížděl před volného Volkeho, Horký se mu pokusil puk nahrát z levého rohu hřiště na straně Ústí, jeho pokus však zmařila obrana.
     
    01:27
    Čejka rozjel útočnou akci z vlastního obranného pásma, najížděl si kolem pravého mantinelu až do ostrého úhlu, pod kterým vypálil na Volkeho. Ten jeho pokus zneškodnil lapačkou.
     
    02:18
    Třebíč se po neshodě se zbytkem týmu dostává do ofsajdu. Vhazování vyhrává Ústí, najíždí si kolem pravého mantinelu, kde v rohu svádí souboj Macek s jedním z protihráčů Třebíče.
     
    03:06
    Vylkoučen hráč číslo 14 Patrik Husák (UNL) na dvě minuty – krosček.
     
    03:06
    Vyloučen hráč číslo 89 Lukáš Paták (TRE) na dvě minuty – hrubost.
     
    04:00
    Třebíč se dostala do pěkné akce. kdy se do útoku pustili Kristl a Vodný. Nahrávali si přes střední pásmo až před branku, kdy se ke střele dostal Kristl. Jeho pokus však Volke ustál.
     
    04:45
    Hes zkusil tvrdou střelu od modré čáry, Jekel s ní však neměl větší potíže.
     
    05:06
    Obě mužstva hrají v plném počtu.
     
    05:32
    Nyní se hra drží převážně na straně Třebíčského obranného pásma, kdy se snažil vypálit například Gengel od Levého mantinelu, ale bez úspěchu.
     
    05:58
    Čejka se nyní pustil do útoku s Patákem. Najížděli si podél levého mantinelu, jejich akce však skončila neúspěšně.
     
    06:25
    Vhazování před Volkem si bere Ústí, středem hřiště se až za záda Jekela dostal jeden z jejich hráčů, kde se o něj postarala třebíčská obrana.
     
    07:36
    Mikyska si najel kolem levého mantinelu až do rohu hřiště, před Volkem stál připravený Roman Erat, na kterého přihrávka již nedošla a třebíčští jsou tak vyhnáni zpět do středního pásma.
     
    07:44
    Vhazování ve středním pásmu vyhrál Slovan. Ihned po krátké rozehrávce se ale dostává do ofsajdu a vhazování se opakuje.
     
    08:24
    Nyní si Wasserbauer krásně objel bránu Volkeho, nahrál puk Spurnému, který mířil mezi betony brankáře. Volke byl však připraven a podržel svůj tým.
     
    09:15
    Třebíč nyní Ústí nešetří. Dostává se stále k více střelám, zatím veškerému náporu Ústí odolává.
     
    09:27
    Mical nyní vypálil tvrdou střelu na volného Pavla Jekela, ten však rychlým zásahem lapačkou dokázal jeho pokus zneškodnit.
     
    09:44
    Dufek nahodil puk před Jekela, kde stál připravený Melka, ten však nedokázal puk srazit za záda brankáře.
     
    09:51
    Mikyska nahodil puk za záda Volkeho. Oba týmy střídají.
     
    10:25
    Sopurný rozehrává puk na čejku, ten se ho pokusil nahodit do středního pásma, kde jsou však připraveni hráči ústí a jejich pokus zneškodnili.
     
    10:52
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Krásnou zadovkou doklepl puk za záda Jekela LADISLAV GENGEL a dává tak první branku v tomto zápase. Asistence: Ondřej Najman.
     
    11:52
    Vhazování před Volkem si berou třebíčští, snaží se dostat za záda Volkeho, ale bez úspěchu zastavuje je ústecká obrana.
     
    12:14
    Vyloučen hráč číslo 97 Radim Zohorna (TRE) na dvě minuty – podražení.
     
    12:32
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Krátce po vyloučení Zohorny využívá Ústí přesilovky a hráč DANIEL VRDLOVEC dává branku, kterou mění stav utkání na 2:0 pro Slovan. Asistence: Merta, Vágner.
     
    13:10
    Ústí se pustilo do dvou poměrně rychlých gólových akcí, které taky obě proměnilo. O druhém gólu se sice muselo chvíli spekulovat, zda-li nebyl vyražen brankáři z vyrážečky, ale po zvážení rozhodčích byla branka uznána. Hra tak pokračuje výrazně lépe pro Slovan.
     
    13:54
    Slovan posílá puk na zakázané uvolnění.
     
    14:05
    Král vypálil tvrdou střelu směřovanou přímo na Volkeho, puk však skončil kdesi v obráncích a následně na zakázaném uvolnění po vyhození Ústí.
     
    14:17
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    LUBOŠ HORKÁ dokázal jako první z třebíčských poslat puk až do Volkeho svatyně. Toto je důležitý kontaktní gól pro Třebíč. Asistence: Roman Erat.
     
    15:16
    Vyloučen hráč číslo 8 Lukáš Paták (TRE) na dvě minuty -. hákování.
     
    15:27
    Slovan má početní výhodu. Tu se ihned snaží využít nahozením puku před Jekela, kde se pohyboval hráč Vágner, který ale nedokázal do situace zasáhnout.
     
    16:10
    Nyní provedl výpad Radim Zohorna, který se pustil podél levého mantinelu před Volkeho, kde ho však obránci zastavují.
     
    16:36
    Slovan se nyní velice nebezpečně pohybuje kolem Jekela, který ale jejich nátlaku obstojně odolává.
     
    17:16
    Domácí v plném počtu.
     
    17:27
    Ještě v posledních sekundách přesilovky se dostal ke střele hráč číslo 17 Bernad, jeho pokus ale nekončí gólem po zásahu Pavla Jekela a jeho obránců.
     
    18:25
    Hes vypálil na Jekela od modré čáry, tam stál připravený Najman, který nedokázal puk dostat za jeho záda.
     
    18:47
    Pěkjnou akci na druhé straně předvedl Vodný se svými spoluhráči, kdy potrápili Volkeho několika poměrně nepříjemnými střelami.
     
    19:25
    Zohorna si sjížděl od pravého mantinelu před Volkeho, puk mu ale sklouzl z hole a skončil tak na hokejkách Slovanu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Hra první třetiny působila lépe ze začátku na straně Třebíče, kdy se několikrát dostala jíž v prvních minutách k nejedné pěkné střele, které však dokázala obrana společně s Volkem zneškodnit. Poté přišla na řadu palba ze strany Slovanu, kdy v čase 10:52 vstřelil branku Ladislav Gengel a posunul tak Ústí do vedení. Po cca čtyřech minutách přidal Slovan další branku, ve které tentokrát v čase 12:32 figuroval Daniel Vrdlovec, který zvýšil stav na 2:0 pro Ústí. Třebíč se ale nenechala zahanbit a v čase 14:17 vstřelil kontaktní gól Luboš Horký, který snížil stav na 2:1. Až na jednu přesilovku ze strany Slovanu se do konce třetiny nic zvláštního nestalo a hra se přelévala ze strany na stranu. Další třetina začíná v 18:27.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Úvodní vhazování druhé třetiny končí na holích Třebíče. Po neshodě ve středním pásmu se však dostal puk ke Slovanu, ale jen na krátkou dobu. Bezprostředně poté si puk převzal jeden z hráčů Třebíče, který se pokusil dostat před Volkeho středem hřiště, v čemž mu zabránili obránci.
     
    21:06
    Vhazování ve středním pásmu si bere Slovan, Hes nahazuje puk za záda Jekela, kde ho přebírají hráči Horácké Slavie.
     
    21:48
    Radim Zohorna se dostal před Volkeho,, kde byl zastaven ústeckou obranou a ztrácí tak puk.
     
    22:29
    Malec si pokusil objet bránu Volkeho, kdy však spadl na zem a ani následná dorážka od jeho spoluhráčů neskončila v brance.
     
    22:50
    David Dolníček nahazuje puk za záda Volkeho, kde si ho přebírá Roman Erat, který ho posílá před jeho bránu. kde se však nikomu z jeho spoluhráčů nepodařilo puk srazit do brány.
     
    23:50
    Jan Wasserbaue si zajel za bránu Volkeho. Nyní má Třebíč výhodu, kterou se jako první pokusil využít Král, který trefil brankáře hostů do helmy.
     
    24:23
    Vyloučen hráč číslo 6 Martin Vágner (UNL) na dvě minuty – podražení.
     
    24:55
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Přesilovky využívá rychle TOMÁŠ HAVRÁNEK, který dostal nahrávku od Romana Erata a po jeho nahrávce zakončil do levého růžku brány. Asistence: Roman Erat, Radim Zohorna.
     
    25:57
    David Dolníček se pokusil propálit Volkeho z levé strany od mantinelu, při jeho pokusu minul bránu.
     
    26:36
    Třebíči se nepodařilo vyhrát souboj s Ústím u levého mantinelu na straně Slovanu, puk si přebírají hosté a rozjíždí se zpoza své brány.
     
    26:57
    Vhazování ve středním pásmu vyhrál Slovan, akci se pokusil rozjet Kousal, ale spoluhráč, na kterého přihrával upadl na led a puk si tak přebírají domácí.
     
    28:01
    Pěknou střelu předvedl Severa, který dostal na modrou čáru přihrávku od Micala, jeho pokus zneškodnil Jekel svojí pohotovou lapačkou.
     
    28:45
    Nyní poletovalo pukem zajímavé nahození na domácí bránu od jednoho z hostů, tento puk však nakonec nijak zásadně neovlivnil dění v brankovém prostoru.
     
    29:31
    Vyloučen hráč číslo 6 Lukáš Spurný (TRE) na dvě minuty – podražení.
     
    29:45
    Vágner se pokusil nahodit puk před Pavla Jekela, ten však jenom doputoval až k levému mantinelu a odtud ho domácí vyhazují ze svého pásma.
     
    30:22
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan využívá opět přesilové hry a zvyšuje tak stav na 3:2. Tentokrát je to zásluhou hráče číslo 88 DAVIDA MERTY. Asistence: Vrdlovec, Brož.
     
    31:30
    Čejka při pokusu rozjet se zpoza Jekelovy brány byl faulován a Třebíč si zahraje přesilovku.
     
    31:37
    Vyloučen hráč číslo 91 Martin Mical (UNL) na dvě minuty – podražení.
     
    32:15
    Třebíč se zatím ve své přesilovce dostala k jedné střele, která však minula bránu Volkeho. Nyní se přidává s tečovanou střelou Roman Erat, jehož pokus srazit puk do brány dokázal Volke vykrýt a následně Kaláb, s jehož střelou si také brankář hostů poradil.
     
    33:25
    Král vypálil od modré čáry na Volkeho, který jeho střelu pokryl lapačkou. Vhazuje se v pravém kruhu před Volkem.
     
    33:38
    Hosté v plném počtu.
     
    33:51
    Třebíč vyhazuje puk na zakázané uvolnění.
     
    33:54
    Vhazování před Jekelem si berou domácí, Havránek se pokoušel od levého mantinelu nahodit puk před brankáře hostů, kde se na sebe následně sesypali tři hráči namíchaní z obou týmů a rozhodčí hru přerušili s důvodem útočícího hráče v brankovišti.
     
    34:13
    Vhazování ve středním pásmu si berou hosté, posílají puk zua bránu Volkeho, jde si ho bere Paták, následně Kusko a ke střele se až před samotným Volkem dostává Paták, který s jeho pokusem nedokázal uspět.
     
    35:12
    Vyloučen hráč číslo 88 Luboš horký (TRE), který jde odsedět trest na dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    36:00
    Dufek kombinuje s Roubíkem a Bernadem před brankou domácích. K nebezpečné dorážce z levé strany hřiště se dostal Roubík, jehož pokus zneškodnil Jekel neuvěřitelně rychlým přesunem ze strany na stranu.
     
    36:54
    Vhazování ve středním pásmu si bere Horácká Slavie, za bránou Volka si puk přebírá Ústí a vyráží kolem pravého mantinelu za Jekelem.
     
    37:12
    Domácí v plném počtu.
     
    37:45
    Merta kombinuje s Kousalem, který se pokusil z levého rohu obranného pásma Třebíče vypálit, ale jeho pokus bez větších problémů domácí brankář zneškodnil.
     
    38:34
    Domácí vyhazují puk na zakázané uvolnění, vhazování však vyhrávají a Čejka posílá dopředu své spoluhráče, kteří se ale po chvíli dostávají do ofsajdu.
     
    38:55
    Nyní na pravé horní straně hřiště ve středním pásmu svádělo celkem pět hráčů souboj o puk. Vítězně z něho vyšli hosté.
     
    39:37
    Domácí se snaží vybojovat puk, to se jim daří, ale poslední sekundy před koncem druhé třetiny je jeden z hráčů Třebíče podražen a padne tak ještě jedno vyloučení.
     
    39:56
    Vyloučen hráč číslo 18 Ondřej Najman (UNL) na dvě minuty – držení protihráče.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ze začátku druhé třetiny jsme mohli vidět gól na straně Třebíče s využitím přesilovky, který v čase 24:55 vstřelil Tomáš Havránek a srovnal tak stav utkání na 2:2. Poté se hra přelévala ze strany na stranu, až v čase 30:22 se dokázal na straně Slovanu prosadit David Merta a poslat tak Ústí zpět do vedení. Slovan si ještě dlouhé chvíle poté držel větší aktivitu a střílel poměrně často na třebíčskou bránu. do konce třetiny se však nic zvláštního neodehrálo, až bezprostředně před koncem druhé třetiny padlo ještě jedno vyloučení na straně Slovanu. Třebíč tak bude nastupovat do třetí třetiny s početní výhodou. Další třetina začne přibližně v 19:18.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:02
    Úvodní vhazování třetí třetiny si bere Slovan, Následně ho přebírá Třebíč, za kterou se snaží vymyslet akci Kaláb. To se mu daří, nahrávku dostává Horký, který nedokázal proměnit obrovskou šanci, kterou zneškodnil Volke Betonem.
     
    41:26
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    LUBOŠ HORKÝ dostal nádhernou přihrávku od Davida Dolníčka, který si počkal, až jeden z obránců přejede jeho pozici a Luboš tak měl odkrytou bránu. Asistence: David Dolníček.
     
    42:10
    Kusko s Malcem se pokusili naposledy před střídáním dostat přes obranu hostů, to se jim nedaří a rovnou odjíždí na střídačku.
     
    43:08
    Husák se snaží posouvat puk přes své spoluhráče za záda Jekela, to se mu však nedaří, zastavuje ho obrana domácích, kteří se pokouší otočit hru na druhou stranu hřiště.
     
    44:02
    Ústí se nyní nepovedla kombinace v obranném pásmu Třebíče, domácí si přebírají puk a snaží se rozjet novou akci, která končí ofsajdem.
     
    44:58
    David Dolníček vyhazuje puk od brány Jekela, až před Volkeho, který jeho nahození zastavuje.
     
    45:25
    Vhazování před Jekelem si bere Horácká Slavie, rychle se rozjíždí Radim Zohorna, který pálí od levého mantinelu na Volkeho, který jeho střelu zneškodňuje v oblasti hlavy a hrudníku.
     
    46:04
    Bernad se pokusil vypálit tvrdou střelu na Jekela, kterou však tečoval jeden z obránců domácích do ochranné sítě.
     
    46:11
    Vhazování v pravém kruhu u Jekelovy brány by hráli domácí, Král rozehrává puk na rozjetého Dolníčka, který o něj ve středním pásmu přichází. Kotouč se následně ocitá opět za bránou Jekela.
     
    47:06
    Jan Wasserbauer se nyní dostal do samostatného nájezdu na Volkeho. Ten byl však připraven a jeho pokus vykryl pravým ramenem. Nyní může Slovan děkovat svému brankáři.
     
    47:12
    Vhazování před Volkem si berou hosté, následně si ho přebírá domácí Vodný, který puk nahazuje za bránu Volkeho.
     
    47:47
    Vodný od pravého mantinelu nahodil puk ke Kristlovi, který sám před Volkem nedokázal natřikrát dorazit puk do sítě hostů.
     
    48:42
    Nyní Třebíč předvádí neuvěřitelnou kanonádu! Je na nich vidět chuť dorovnat stav nebo ho dokonce otočit. Nyní se dostává do další šance Kusko, jehož střelu opět likviduje Volke svojí pohotovou lapačkou.
     
    49:17
    Oddechový čas pro hosty.
     
    49:18
    Vhazování před Volkem si berou hosté, puk si ale přebírá na modré čáře Erat, který však pouze vyhazuje za bránu Volkeho.
     
    49:52
    David Dolníček se dostal ke tvrdé střele od pravého mantinelu na bránu hostů, tu však dokázal vykrýt betonem Volke.
     
    50:35
    Další střelu předvádí Kaláb, ta jde však mimo bránu. Za bránou nahazuje puk David Dolníček před bránu, kde ho však přebírají hosté.
     
    51:15
    Slovan se nedokázal za posledních několik minut dostat ze své obranné třetiny. Třebíč má nyní dokonce výhodu a zanedlouho bude mít početní výhodu.
     
    52:01
    Vyloučen hráč číslo 88 David Merta (UNL) na dvě minuty – sekání.
     
    52:02
    Třebíč nyní předvádí neuvěřitelný výkon, už tomu chybí jen ta gólová koncovka. To samé můžeme říct o brankáři Slovanu, který exceluje se svými obránci v předbrankovém prostoru.
     
    52:48
    Nyní se hra po dlouhé době trochu uklidnila a puk se nachází na straně Třebíče.
     
    53:12
    Pěkně myšlenou akci měl Lukáš Horký, jehož pokus nahodit puk na modrou čáru vyrušil jeden z obránců Slovanu.
     
    54:01
    Hosté v plném počtu.
     
    54:16
    Najman se pokusil dostat do pásma Třebíče, kde ho o puk přebrali obránci hostů. Nyní se hra opět nachází na straně Slovanu.
     
    55:00
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Po dlouhé době se dostal puk na stranu Třebíče a tuto možnost ihned využil DAVID BERNAD, který propálil od modré Pavla Jekela tvrdou střelou. Asistence: Antonín Melka, Jaroslav roubík.
     
    55:53
    Vhazování před Volkem si bere Slovan a o útočnou akci se pokouší Bernad.
     
    56:20
    Dolníček s Horkým bojovali o puk před Jekelem, vybojovali ho a ihned rozjíždí útočnou akci. Střelu provádí David Dolníček, jehož pokus Volke bezpečně pokryl.
     
    57:07
    Nyní opět zachránil brankář domácích svůj tým, kdy odolal několika pokusům třebíčského týmu. Dnes brankář hostů předvádí neskutečný výkon.
     
    58:04
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:05
    Vhazování před Volkem si berou hosté a vyhazují puk do třetiny domácích, kteří nyní hrají bez brankáře.
     
    58:13
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Do odkryté brány dává gól PAVEL KOUSAL po nahození od hráče Davida Bernada. Asistence: David Bernad, Ladislav Gengel.
     
    58:38
    Vyloučen hráč číslo 14 Patrik Husák (UNL) na dvě minuty – držení protihráče.
     
    59:08
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A další gól do odkryté brány dává DANIEL VRDLOVEC a zvyšuje tak stav utkání na 6:3. Asistence: bez asistence.
     
    59:36
    Vhazování ve středním pásmu vyhráli domácí.
     
    59:50
    Spurný se pokusil o střelu od modré čáry, kterou mu zablokoval jeden z obránců hostů.
     
    Konec zápasu.
     
    Třetí třetina byla nejaktivnější ze všech třetin. Ihned po začátku třetiny dokázala Horácká Slavia srovnat stav na 3:3 v čase 41:26 zásluhou Luboše Horkého. Od této chvíle se hrálo defakto pouze na obranné třetině hostů, kdy se Třebíč dostala do nespočetně šancí, kterým chyběla pouze gólová koncovka. V bráně Ústí byl dnes téměř neprůstřelný gólman Volke, který ani jednu z těchto šancí nepropustil za svá záda. Po tom, co si Třebíč odbyla své se pustil do akce Slovan. V čase 55:00 vstřelil branku David Bernad, další pak do prázdné brány v čase 58:13 Pavel Kousal a závěrečnou také do prázdné brány v čase 59:06 Daniel Vrdlovec. Ústí si tak pojistilo vítězství se skórem 6:3. To bude pro dnešní onlajn přenos vše. Děkuji za sledování a někdy příště, na shledanou. (20:07:02)
    Marken.cz

    Jan Míšek

    Branky a nahrávky: 15. Horký (R. Erat), 25. T. Havránek (R. Erat, R. Zohorna), 42. Horký (Dolníček) – 11. Gengel (Najman), 13. Vrdlovec (D. Merta, M. Vágner), 31. D. Merta (Vrdlovec, Vl. Brož), 55. Bernad (Melka, Roubík), 59. P. Kousal (Bernad, Gengel), 60. Vrdlovec


    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – Kaláb, F. Král, Půža, D. Mikyska, Spurný, Čejka – Horký, Dolníček, R. Erat – Kristl, Jan Wasserbauer, Vodný – T. Havránek, R. Zohorna, Kratochvíl – Paták, Kusko, Malec.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Volke (Soukup) – Bernad, Husák, M. Vágner, Vl. Brož, M. Zdvořáček, Hes – Dufek, Roubík, Melka – L. Volf, Vrdlovec, D. Merta – P. Kousal, Najman, Gengel – Macek, Severa, Mical.

    Rozhodčí: Doležal, Barek – Lučan, Potůček.

    Diváci: 1093
    thejrc.org