Havlíčkův Brod – David Servis 7:0 (kon.) | Písek – Mor. Budějovice 3:4 (1:2 po s.n.) | Tábor – Pelhřimov 6:3 (kon.)
Klatovy – Nymburk 2:1 (1:2 po s.n.) | Žďár n/S – Kolín 3:2 (kon.) | Kobra – Sokolov 5:6 (po pr.)
Vrchlabí – Dvůr Králové n. L. 7:2 (kon.) | Trutnov – Bílina 0:0 (odl.) | Děčín – Řisuty 6:2 (kon.)
Nový Jičín – Opava 7:0 (kon.) | Kopřivnice – SHK Hodonín 2:8 (kon.) | Poruba 2011 – Šumperk 5:2 (kon.)
Jablonec n/N – Letňany 6:2 (kon.)
konec
HC Děčín
6:2 (1:0, 1:1, 4:1)
HC Řisuty
Středa 13.09.2017, 18:002. liga skupina Západ • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:42
    Děčín právě vstřelil branku!
    Jenže hned z další akce se Medvědi natlačili do útočného pásma a DANIEL VOLRÁB se před Ilašenkem nemýlil – 6:2. Znovu si tak hráči domácích berou zpět čtyřbrankový náskok. Asistence: Pavel Zajan a Dominik Málek.
     
    55:25
    Řisuty právě vstřelily branku!
    A nakonec se hned dokázali prosadit. Před Lavingerem se uvolnil MICHAL FORTELKA a přidal tak na hostující konto druhý přesný zásah – 5:2. Asistence: Petr Janeček.
     
    50:56
    Děčín právě vstřelil branku!
    A hned po tom, co se z trestné lavice vrátil vyloučený hráč, udeřili Medvědi popáté. RADIM VACEK se natlačil před hostující branku a poté svou střelou poslal kotouč za Ilašenkova záda – 5:1. Asistence: Jan Chovanec a Ondřej Kopta.
     
    47:51
    Děčín právě vstřelil branku!
    A vyloučený Patyk se velmi rychle vrací z trestné lavice. Medvědi využívají další přesilovou hru po pěkné kombinaci, na jejímž konci byla přesná střela TOMÁŠE FAIGLA, jenž tak nedal Ilašenkovi žádnou šanci – 4:1. Domácí tak mají už slušný náskok. Asistence: Lukáš Sladkovský a Jaromír Chmel.
     
    45:35
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hosté teď vyrobili obrovskou chybu v obraně, Ilašenko nebyl na své pozici a před PAVLEM ZAJANEM z pravé strany zívala úplně prázdná klec, kterou poté po přihrávce Volrába dokázal bez větších problémů trefit – 3:1. Medvědi si tak berou svůj dvoubrankový náskok zpět. Asistence: Daniel Volráb.
     
    35:32
    Řisuty právě vstřelily branku!
    A dvojnásobnou přesilovku hosté stihli ještě využít. Těsně před domácí brankou střílel MATĚJ KOS a pokazil tak Lavingerovi čisté konto. Hosté se tak domácím dostávají na dostřel jediné branky a ještě je čeká klasická početní výhoda – 2:1. Asistence: Dominik Havelka a Ondřej Krpata.
     
    31:53
    Děčín právě vstřelil branku!
    A hned z další akce už se znovu prosazují Medvědi. DANIEL VOLRÁB si všiml opuštěného kotouče v těsné blízkosti hostující branky a poté svou dělovkou v brance Ilašenka propálil doslova vše, co mu stálo v cestě – 2:0. Děčínští tak mají dvoubrankový náskok. Asistence: Jaroslav Hašek a Pavel Zajan.
     
    09:09
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nyní to už ale neplatí. Hned poté se domácí nastěhovali do útočného pásma, kde pálil na Ilašenka Daniel Volráb, kotouč se ale ocitl těsně před hostujícím brankářem a najíždějící ONDŘEJ HŘÍBAL ho nekompromisně poslal k bližší tyči a Ilašenko byl bez šance – 1:0. Medvědi tak využívají přesilovou hru. Asistence: Jaroslav Hašek a Daniel Volráb.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 10. Hříbal (Hašek, Volráb), 32. Volráb (Hašek, Zajan), 46. Zajan (Volráb), 48. Faigl (Sladkovský, Chmel), 51. Vacek (Chovanec, Kopta), 57. Volráb (Zajan, Málek) – 36. Kos (Havelka, Krpata), 56. Fortelka (Janeček)


    HC Děčín: Lavinger (Šticha) – Hříbal, Málek, Chmel, Kaltenböck, Balcar, Loukota, Michajličenko, Procházka – Hašek, Volráb, Zajan – Navarra, Oliverius, Faigl – Vacek, Kopta, Sladkovský – Chovanec, Rubeš D., Šetka – Fojt
    HC Řisuty: Ilašenko (Chabr) – Babický, Kužel, Keller, Bílek, Havelka, Dostál, Petržílka – Krpata, Kos, Vyskočil – Janeček, Záleský, Fortelka – Kalla, Choc, Patyk – Schildhabel

    Rozhodčí: Vokřál – Marek, Gabriel
    ocianews.com