Ufa – N.Novgorod 2:1 (kon.) | Kazaň – Čerepovec 2:1 (kon.) | Nižněkamsk – Spartak Moskva 2:1 (kon.)
Soči – Riga 5:1 (kon.)
konec
HK Soči
5:1 (1:1, 1:0, 3:0)
Dinamo Riga
Čtvrtek 14.09.2017, 18:30 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:11 Eric O'DELL - 5:1
     
    58:11
    Soči právě vstřelilo branku!
    Georgijs Pujacs nedokázal z bezprostřední blízkosti odehrát kotouč, čehož využil ERIC O'DELL. Překonal klečícího brankáře a dokonal tak hattrick. Čepice přilétly na hrací plochu. Asistence: Pavel Padakin a Nikita Ščitov.
    44:47 Eric O'DELL - 4:1
     
    44:47
    Soči právě vstřelilo branku!
    Po pěkné kombinaci přidávají domácí hokejisté další branku. K puku se dostal v předbrankovém prostoru domácí ERIC O'DELL, jehož úloha byla snadná, doklepnout puk za čáru. Asistence: Pavel Padakin.
    41:20 Simon ÖNERUD - 3:1
     
    41:20
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hned z kraje třetí třetiny dává Soči gól a odskakuje do dvoubranového vedení. Výborně to udělal Casey Wellman, který skvěle našel zcela volného SIMONA ÖNERUDA, jehož rána byla výstavní. Asistence: Casey Wellman a Sean Collins.
    27:51 Vadim CHOMICKIJ - 2:1
     
    27:51
    Soči právě vstřelilo branku!
    Krásná rána a domácí vedou 2:1. Lopenkov našel spoluhráče, tím byl VADIM CHOMICKIJ. Jeho tvrdá rána zapadla přesně pod horní tyčku, gólman byl bez šance. Asistence: Jevgenij Lapenkov a Jegor Morozov.
    10:44 Eric O'DELL - 1:1
     
    10:44
    Soči právě vstřelilo branku!
    Domácí sice přesilovku nevyužili, ale i tak se dočkali vyrovnání. Výborně to udělal Ilja Chochlov, která přihrál do míst, kde byl zcela volný ERIC O'DELL. Ten si najel před bránu a nechytatelnou ránou srovnává skóre. Asistence: Ilja Chochlov a Pavel Padakin.
    01:15 Uvis BALINSKIS - 0:1
     
    01:15
    Riga právě vstřelila branku!
    Hostující celek rychle využívá přesilovou hru a otevírá skóre zápasu. Krásnou ránou, která se vyhnula všem nástrahám a zapadla do branky, se prosazuje UVIS BALINSKIS. Výbornou práci odvedl přihrávají Lucas Lessio. Asistence: Lucas Lessio.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 11. O'Dell (Chochlov, Padakin), 28. Chomickij (Lapenkov, Morozov), 42. Önerud (Wellman, Collins), 45. O'Dell (Padakin), 59. O'Dell (Padakin, Ščitov) – 2. Balinskis (Lessio)


    HK Soči: Šikin (Barulin) – Chomickij, Ščitov, Alexandrov, Chochlov, Pedan, S. Kuzněcov, Miromanov – Morozov, Lapenkov, Cvetkov – Collins, Wellman, Önerud – Garbutt, Padakin, O'Dell – A. Ivanov, I. Zacharčuk, Grebenščikov.
    Dinamo Riga: Kalninš (Peters) – Wrenn, Stollery, Jerofejevs, Ališauskas, Balinskis, Pujacs, Zile – Indrašis, Kristo, McMillan – Lessio, Galiardi, Meija – Jevpalovs, Jelisejevs, E. Kulda – Bičevskis, Gegeris, Skvorcovs – Pavlovs.

    Rozhodčí: Bondar, Ščenjov – Palej, Ronamarenko
    bahis siteleri