Třinec – Vítkovice 3:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 4:2 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 0:4 (kon.)
Chomutov – Jihlava 4:3 (po pr.) | Mountfield HK – Plzeň 4:3 (po pr.) | Olomouc – Liberec 3:0 (kon.)
po prodl.
Mountfield HK
4:3 (0:1, 2:1, 1:1 - 1:0)
HC Škoda Plzeň
Pátek 15.09.2017, 18:00 • ČPP Aréna • Tipsport extraliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:29 Andris DŽERINŠ - 4:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    63:29
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je konec! Východočeši střílí branku a získávají první výhru v sezóně! Střeleckou úlohu vzal na sebe ANDRIS DŽERINŠ, který se protáhl kolem levého mantinelu před bránícího hráče, sebral kotouč a rychlou švihovkou ukončil dnešní klání – 4:3p. Asistence: Richard Jarůšek, Blaž Gregorc.
    55:50 Dominik KUBALÍK - 3:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    55:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přesilovka využita, skóre srovnáno. Začínáme od znova! A nutno říci, že plzeňská akce na jeden dotek byla více než pohledná. Milan Gulaš poslal zpoza brány puk na Davida Stacha, který ho okamžitě křížem posunul na DOMINIKA KUBALÍKA. Ten napřáhl pomalu až ke stropu haly a nádherně trefil místo u bližší tyče – 3:3. Asistence: David Stach, Milan Gulaš.
    43:01 Petr KOUKAL - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    43:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši využívají početní výhodu a poprvé v sezóně se v zápase dostávají do vedení! PETR KOUKAL dostal přesnou nahrávku na pravý kruh, nad ničím se nerozpakoval a vyslal nechytatelnou pumelici – 3:2. Asistence: Tomáš Zigo, Richard Jarůšek.
    39:57 Roman KUKUMBERG - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    39:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočechům se ale povedlo osvobodit a nadělili svému soupeři gól do šatny, máme zase vyrovnáno! Lukáš Vopelka vybojoval v útočném pásmu puk a zpoza brankové čáry, spatřil najíždějícího si ROMANA KUKUMBERGA. Ten obdržel puk přesně na hůl a překvapil Svobodu povedenou ranou z první – 2:2. Asistence: Lukáš Vopelka.
    32:12 Dominik KUBALÍK - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    32:12
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Také Škodovka využívá svou přesilovku a opět odskakuje do jednobrankového vedení! DOMINIK KUBALÍK vystřelil z levé strany, poté obkroužil bránu a znovu se chopil kotouče. U pravé tyčky se pak otočil směrem k hradecké svatyni a neomylně zacílil na bližší tyč – 1:2. Bez asistence.
    29:26 Oskars CIBULSKIS - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    29:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Do konce početní výhody zbývalo pouhých pět vteřin, když ji Východočeši proměnili ve vyrovnávací branku! OSKARS CIBULSKIS se coby obránce ocitl až před brankou, kde se s ničím nepáral a poslal kotouč kolem bližší tyče do sítě – 1:1. Asistence: Jaroslav Bednář, Blaž Gregorc.
     
    06:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hradec je zatím sice aktivnějším celkem, do vedení se ale dostává Škodovka! A nutno říct, že i s trochou štěstí. RYAN HOLLWEG totiž dorazil střelu z levého kruhu a jeho pokus Jakub Sedláček ztlumil svou výstroji. Kotouč ale nezastavil úplně, a ten se tak pomalu došoural až za brankovou čáru. Hradecký gólman se po něm lapačkou natahoval marně – 0:1. Asistence: David Sklenička, Miroslav Preisinger.
    06:59 Ryan HOLLWEG - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
    Marken.cz

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 30. Cibulskis (Jaroslav Bednář, Gregorc), 40. Kukumberg (Vopelka), 44. Koukal (Zigo, Jarůšek), 64. Džerinš (Jarůšek, Gregorc) – 7. Hollweg (D. Sklenička, Preisinger), 33. D. Kubalík, 56. D. Kubalík (Stach, Gulaš)


    Mountfield HK: J. Sedláček (J. Pavelka) – Cibulskis, Gregorc, F. Pavlík, Graňák, Pláněk, Vydarený, Rosandić – Jaroslav Bednář (C), Džerinš, Šimánek – Jarůšek, Koukal (A), Zigo – Köhler (A), Kukumberg, Vopelka – J. Dvořák, Miškář, Čáp.
    HC Škoda Plzeň: M. Svoboda (Hylák) – P. Kadlec (C), Pulpán, Čerešňák, D. Sklenička, Jones, Moravčík, Kvasnička – Gulaš (A), Mertl, Schleiss – Straka, Stach, D. Kubalík – Kratěna, Kracík, Kindl – Hollweg (A), Preisinger, Kodýtek.

    Rozhodčí: Bejček, Pešina – Ondráček, Špůr

    Diváci: 4409
    thejrc.org