Třinec – Vítkovice 3:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 4:2 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 0:4 (kon.)
Chomutov – Jihlava 4:3 (po pr.) | Mountfield HK – Plzeň 4:3 (po pr.) | Olomouc – Liberec 3:0 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
4:2 (2:1, 1:1, 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 15.09.2017, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna • Tipsport extraliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:19 Radan LENC - 4:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    48:19
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Uběhlo sotva půl minuty a RADAN LENC vrací Kauta zpátky do hry! Boleslavský forvard si sjel na levý kruh, zády k brance převzal nahrávku od Musila a po rychlé otočce nachytal Kacetla na bližší tyči. Asistence: Pavel Musil, Oldrich Kotvan.
    30:38 Jacob CARDWELL - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    30:38
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté se vydali do rychlého protiútoku, v němž Kaut posunul puk napravo na JACOBA CARDWELLA. Ten sice musel na nahrávku počkat, pak ale stáhl kotouč před Maxwellem a zakončil pohodlně do horního rohu brány. Asistence: Martin Kaut, Ty Wishart.
    22:56 Jakub ORSAVA - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    22:56
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Knot pálil v závěru přesilové hry tvrdě, Kacetl puk vyrazil. Potrestaný Holland se mezitím stihl vrátit na led, ale v akci pokračoval za bránou JAKUB ORSAVA, který nejprve zkusil odrazit kotouč od Kacetla. To se mu nepovedlo, tak to zkusil rychlou otočkou kolem brány a zasunul nakonec puk k tyči, než se pardubický gólman stihl přesunout. Asistence: Ondřej Najman, Ronald Knot.
    15:34 Ty WISHART - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    15:34
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilová hra i na druhé straně, Pardubice snižují! Na vrcholu pravého kruhu napřáhl TY WISHART a jeho rána těsně nad ledem zapadla do sítě u vzdálenější tyče Maxwellovy brány. Asistence: Jacob Cardwell, Tomáš Vondráček.
    13:15 Pavel KOUSAL - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    13:15
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tři sekundy před vypršením Čáslavova trestu využívají domácí hráči početní výhodu a vedou už o dva góly! PAVEL KOUSAL si připsal branku hned při prvním střídání v Tipsport extralize a střelou z levé strany překonal Kacetla. Asistence: Lukáš Žejdl, Martin Látal.
    09:51 Oldrich KOTVAN - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    09:51
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí přežili šance Pardubic a naopak sami z nenápadné akce udeřili! Na pravé straně napřáhl OLDRICH KOTVAN a od modré čáry čistým průstřelem zaskočil Kacetla, který nepřikryl mezírku mezi betony. Asistence: Lukáš Žejdl, Martin Látal.
    Marken.cz

    Michal Konvalina

    Branky a nahrávky: 10. Kotvan (Žejdl, Látal), 14. P. Kousal (Žejdl, Látal), 23. Orsava (Najman, Knot), 49. Lenc (P. Musil, Kotvan) – 16. Wishart (Cardwell, Vondráček), 31. Cardwell (M. Kaut, Wishart)


    BK Mladá Boleslav: Maxwell (J. Růžička) – Hanzlík (C), Kotvan, Hrdinka, J. Říha, Němeček, Knot – Lenc (A), P. Musil, Pacovský – Valský, T. Knotek, Urban – Orsava, Žejdl, Látal – Pabiška, Najman, Martin Procházka – P. Kousal.
    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Martin Růžička) – Wishart, Cardwell, Trončinský (A), Holland, Čáslava (C), Ščotka, Voženílek – Vondráček, Tomášek, M. Kaut – Bojko, Poulíček, J. Sýkora – Perret, Dušek, P. Sýkora (A) – Starý, Beran, Quenneville.

    Rozhodčí: Hodek, Sýkora – Brejcha, Zavřel

    Diváci: 3680
    ocianews.com