Třinec – Vítkovice 3:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 4:2 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 0:4 (kon.)
Chomutov – Jihlava 4:3 (po pr.) | Mountfield HK – Plzeň 4:3 (po pr.) | Olomouc – Liberec 3:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:2 (2:0, 1:2, 0:0)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 15.09.2017, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 míst) • Tipsport extraliga • 4. kolo
Partner:
     
    50:59
    Martin Růžička u střídaček sestřelil Radoslava Tybora, třinecký kapitán usedá na trestnou lavici. Čtyřicet vteřin přesilovky pět na tři pro Vítkovice!
     
    49:39
    Další přesilovka pro Vítkovice. Bohumil Jank nedovoleně zastavil Patrika Zdráhala, odsedí si proto dvě minuty na trestné lavici.
     
    46:17
    Kurovský si od modré čáry sjel do mezikruží, stáhl si kotouč na forhend a vypálil. Branku však netrefil. Šimon Hrubec při následném přesunu posunul klec a od sudích dostal dvě minuty za zdržování hry. Trest odpyká Rostislav Marosz.
     
    38:54
    Rozhodčí nakonec vylučují, na trestnou lavici usedá Rostislav Olesz, jehož hokejka sekla Hrubce přes lapačku a stala se zárodkem celé strkanice. Přesilovka pro Oceláře.
     
    29:02
    Také Vítkovice si zahrají dvojnásobnou početní výhodu, která bude o vteřinu kratší, než ta třinecká. Na trestnou lavici usedá David Musil, který se provinil podražením. 59 vteřin 5 na 3.
     
    28:01
    Oceláři přenesli hru na druhou stranu, v dalších dvou minutách se ale budou muset bránit. Bohumil Jank u hrazení nedovoleně zastavil pronikajícího protihráče, následující dvě minuty tak stráví na trestné lavici.
     
    22:44
    Hra se přelévala z jedné strany na druhou, teď je pravděpodobné, že se bude točit spíše kolem Bartošákovy branky. Na trestnou lavici usedá Roman Szturc, který u útočné modré čáry nedovoleně skolil jednoho z bránících hráčů.
     
    18:07
    Vladimír Dravecký si u své modré čáry počíhal na Zdráhala, jeho atak ale byl příliš razantní. Sudí vyloučili Draveckého za napadení.
     
    13:16
    Přesilovka domácích bude dvojnásobná! Lukáš Klok u hrazení sestřelil Polanského od sudích obdržel 2 + 10 min. za naražení zezadu. Oceláři ají k dispozici minutu přesilovky pěti proti třem.
     
    12:16
    Oceláři pokračovali v aktivním napadání a vybojovali si druhou přesilovku. Na trestnou lavici usedá Jakub Lev, který u hrazení na led nedovoleně složil Rákose.
     
    07:35
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Radoslav Tybor – 2 min., nedovolené bránění).
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 8. Marcinko (Martin Růžička, Rákos), 15. Marcinko (Hrňa, Roth), 24. Marcinko (Hrňa, Roth) – 21. Tybor (Baranka), 31. D. Květoň (O. Roman, Hrbas)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Linhart, Adámek, Jank, Roth, M. Doudera, D. Musil – Rákos, Marcinko, Martin Růžička (C) – Adamský (A), Polanský, Svačina – Dravecký, Marosz, Irgl – O. Kovařčík, Cienciala, Hrňa.
    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Dolejš) – Baranka, Hrbas, Klok, Sloboda (A), Výtisk (A), Trška, Puzič – D. Květoň, O. Roman, Tybor – Olesz (C), Lev, P. Zdráhal – Kucsera, Kolouch, Dej – Kurovský, Š. Stránský, Szturc.

    Rozhodčí: Robin Šír, Daniel Pražák – Rudolf Tošenovjan, Lukáš Rampír
    thejrc.org