Olomouc – Mladá Boleslav 3:5 (kon.) | Zlín – Liberec 4:2 (kon.) | Pardubice – Chomutov 3:2 (1:0 po s.n.)
Vítkovice – Třinec 7:5 (kon.) | Kometa Brno – Slavia 3:7 (kon.) | HC Plzeň – K. Vary 4:1 (kon.)
Jihlava – Sparta 3:1 (kon.) | Č. Budějovice – Kladno 6:2 (kon.)
konec
Berani Zlín
4:2 (0:1, 1:1, 3:0)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 15.09.2017, 15:00 • PSG aréna • DHL Extraliga juniorů • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:03
    Zlín právě vstřelil branku!
    Uplynulo jen dvanáct vteřin a Zlín se trefil znovu! DANIEL DALABAJA obral soupeře, vybruslil před brankáře a toho překonal kličkou do bekhendu. Bez asistence.
     
    58:51
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín otáčí minutu a devět vteřin před koncem zápas. Únik tří proti dvěma vyřešil Dlabaja tak, že přenechal puk ŠTĚPÁNU FRYŠAROVI, který dělovkou na delší tyč nedal Poláškovi šanci. Asistence: Daniel Dlabaja.
     
    48:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí dvojnásobnou výhodu využívají a srovnávají na 2:2. JAN VÁCLAVEK krátce po buly napřáhl ke střele od modré. Jeho rána po ledě skončila až v růžku Poláškovy brány. Asistence: Jakub Jenáček.
     
    37:20
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté si berou vedení zpět! Nejdřív Beran pouze zazvonil střelou z kruhu na vzdálenější tyč, puk se ale odrazil přímo na hokejku MICHALA TEPLÉHO, který puk uklidil do prázdné branky. Asistence: Lukáš Berna.
     
    28:09
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Také zlínští hokejisté využívají přesilovku. DANIEL DLABAJA byl pohotový před brankou, když za Poláška dorazil puk odražený od zadního mantinelu. Brankář Liberce se nemohl stihnout přesunout. Asistence: Štěpán Fryšara, Jan Dluhoš.
     
    16:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a ujímají se vedení v zápase. MICHAL JUŠČÁK dostal na levém kruhu nabito od Burdy a prostřelil přesouvajícího se Šimonů střelou k bližší tyči. Asistence: Václav Burda, Tomáš Nezbeda.

    Marek Janoš

    Branky a nahrávky: 29. Dlabaja (Fryšara, Dluhoš), 49. Václavek (Jenáček), 59. Fryšara (Dlabaja), 60. Dlabaja – 17. Juščák (Burda, Nezbeda), 38. Teplý (Beran)


    Berani Zlín: Šimonů (Huf) – Martínek, Marek, Augustin, Gába, Dluhoš, Budil, Jenáček, Fridrich – Fryšara, Dvořáček, Kočica, Mikulec, Gharibyar, Knápek, Václavek, Hefka, Kenša, Dobiáš, Dlabaja.
    Bílí Tygři Liberec: Polášek (Novák) – Miročnikov, Aubrecht, Krejsa, Turský, Charvát, Benák, Korecký – Janele, Holenda, Šír, Vlach, Juščák, Piroutek, Beran, Nezbeda, Burda, Teplý, Chlum Bouřil.

    Rozhodčí: Slavka – Maloušek, Maťašovský.
    bahis siteleri