Trenčín – Banská Bystrica 3:2 (po pr.) | Košice – Poprad 5:2 (kon.) | Zvolen – Detva 5:4 (kon.)
Žilina – Nitra 10:4 (kon.) | Nové Zámky – Lipt. Mikuláš 0:3 (kon.)
po prodl.
HK DUKLA Trenčín
3:2 (1:1, 1:0, 0:1 - 1:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Pátek 15.09.2017, 17:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:07
    Trenčín dal gól!
    Presilovku 4 na 3 domáci tím využil, Starosta posunul puk BRANKOVI RADIVOJEVIČOVI a ten prudkou ranou prekonal Lukáša.
    Asistencia: Tomáš Starosta
     
    43:49
    Banská Bystrica dala gól!
    Chyba Trenčanov pri vlastnej striedačke, čistý puk si nechal domáci hráč vziať, CASON HOHMANN mieril do prečíslenia 2 na 1 so spoluhráčom, vystrelil z pravého kruhu a puk pomedzi nohy brankára poslal do siete.
     
    20:34
    Trenčín dal gól!
    Presilovka 5 na 3 využitá po akcii všetkých piatich Trenčanov. Starosta zastavil na modrej vyhodenie od hostí, posunul rýchlo na Radivojeviča, ten na Bezúcha, puk opäť išiel rýchlo krížom na Vargu, ktorý síce brankára neprestrelil, ale PETER ÖLVECKÝ už dorážal do prázdnej brány.
    Asistencie: Tibor Varga, Juraj Bezúch
     
    15:27
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia sa udržali v pásme, na modrú dostal puk Vladimír Mihálik, pred ním bolo toľko hráčov, že brankár nemal šancu vidieť nič. Preto obranca hostí vystrelil spoza hráčov a puk skončil v bránke po teči JOSHA BRITTAINA.
    Asistencia: Vladimír Mihálik
     
    14:24
    Trenčín dal gól!
    Gól po porade s videorozhodcom platí! Strelcom je BRANKO RADIVOJEVIČ, ktorého nahodenie z pravého kruhu tečoval obranca a zmiatol tak brankára.
    Asistencia: Peter Ölvecký

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 15. Radivojevič (Ölvecký), 21. Ölvecký (Varga, Bezúch), 63. Radivojevič (Starosta) – 16. Brittain (Mihálik), 44. Hohmann


    HK DUKLA Trenčín: Valent – Romančík, Starosta, Cebák, Frühauf, Holenda, Bohunický, Themár – Bezúch, Ölvecký, Radivojevič – T.Varga, Bulík, Hlinka – Gašparovič, Dlouhý, Mikula – D.Hudec, J.Švec, Sojčík – Pardavý ml.
    HC´ 05 Banská Bystrica: Lukáš – Kubka, Ďatelinka, A.Sedlák, Dame-Malka, Gélinas, V.Mihálik, Andrisík, J.Brejčák – M.Lunter, Bubela, Bartánus – P.Lamper, Bortňák, Belluš – Hohmann, Faille, Brittain – Češík, Tamáši, Gabor

    Rozhodčí: D.Konc, Mullner – Šefčík, Junek
    thejrc.org