Trenčín – Banská Bystrica 3:2 (po pr.) | Košice – Poprad 5:2 (kon.) | Zvolen – Detva 5:4 (kon.)
Žilina – Nitra 10:4 (kon.) | Nové Zámky – Lipt. Mikuláš 0:3 (kon.)
konec
HC Košice
5:2 (2:0, 3:0, 0:2)
HK Poprad
sk Pátek 15.09.2017, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:20
    Poprad dal gól!
    Tak ešte jeden gól dnes diváci v Steel aréne videli. Presadil sa VLADISLAV BOGOSLOVSKIJ. Asistencie: Peter Lichanec, Denis Šterbák.
     
    54:04
    Poprad dal gól!
    Poprad sa teší z čestného zásahu, Joakim Lundström si dnes druhé čisté konto v sezóne nepripíše. Postaral sa o to ANDREAS ŠTRAUCH. Asistencie: Daniel Brejčák, Patrik Svitana.
     
    35:17
    Košice dali gól!
    Vidíme piaty košický gól. V útočnom pásme získal puk Jenčík, ktorý našiel výborne voľného PETRA KAFKU. Ten si gólmana poriadne vychutnal a po blafáku zasunul puk do siete. Asistencie: Richard Jenčík, Filip Vrábeľ.
     
    28:46
    Košice dali gól!
    Košičania pokračujú vo svojej zbesilej jazde a vyhrávajú už o štyri góly. Domáci sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému, v ktorom asistoval výborne Marek Hovorka. PETR KAFKA už len zasunul puk do siete. Asistencie: Marek Hovorka, Richard Jenčík.
     
    22:12
    Košice dali gól!
    Krásny gól teraz zaznamenala význanmná košická akvizícia z Ameriky BLAKE KESSEL. Skúsený obranca teraz prediedol dva krásne forhendové blafáky, ten druhý proti Corbeilovi a bekhendom poslal puk poľahky do siete.
     
    03:44
    Košice dali gól!
    Košičania vstúpili do tohto zápasu skutočne štýlovo a vedú už 2:0. König najskôr nezvládol súboj v rohu klziska, a tak sa Oceliari s pukom presunuli pred bránku. Tu sa podarilo skórovať LADISLAVOVI NAGYOVI, ktorý tak pridal svoj druhý presný zásah v stretnutí. Asistencie: Peter Boltun, Tomáš Hričina.
     
    01:20
    Košice dali gól!
    Domáci hokejisti sa veľmi rýchlo dostali do vedenia. Do pásma zaviezol puk Hričina, ktorý ho ešte v pravom kruhu prenechal košickému kapitánovi. LADISLAV NAGY následne prekonal Corbeila. Asistencie: Tomáš Hričina, Peter Boltun.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 2. Nagy (Hričina, Boltun), 4. Nagy (Boltun, Hričina), 23. Kessel (Klíma, Bača), 29. Kafka (Hovorka, Jenčík), 36. Kafka (Jenčík, Vrábeľ) – 55. Štrauch (Brejčák, Svitana), 60. Bogoslovskij (Lichanec, Šterbák)


    HC Košice: Lundström (Habal) – Čížek, Matejka, Kessel, Bača, Dudáš, Šedivý, Michalčin, Koch – Kafka, Hovorka (A), Jenčík – Bicek, Pacan, Klíma – Hričina, Boltun, Nagy – Petráš, Vrábeľ, Šoltés
    HK Poprad: Corbeil – Brejčák, König, Jáchym, McDowell, Dinda, Zadražil, Šterbák, Ježek – Štrauch, Mlynarovič, Svitana – Rapáč, Heizer, Vandas – Bogoslovskij, Lichanec, Abdul – Bondra, Matej Paločko, Matúš Paločko

    Rozhodčí: Baluška, Kubuš – Výleta, Smrek
    thejrc.org