Trenčín – Banská Bystrica 3:2 (po pr.) | Košice – Poprad 5:2 (kon.) | Zvolen – Detva 5:4 (kon.)
Žilina – Nitra 10:4 (kon.) | Nové Zámky – Lipt. Mikuláš 0:3 (kon.)
konec
HC Košice
5:2 (2:0, 3:0, 0:2)
HK Poprad
sk Pátek 15.09.2017, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:20
    Poprad dal gól!
    Tak ešte jeden gól dnes diváci v Steel aréne videli. Presadil sa VLADISLAV BOGOSLOVSKIJ. Asistencie: Peter Lichanec, Denis Šterbák.
     
    54:04
    Poprad dal gól!
    Poprad sa teší z čestného zásahu, Joakim Lundström si dnes druhé čisté konto v sezóne nepripíše. Postaral sa o to ANDREAS ŠTRAUCH. Asistencie: Daniel Brejčák, Patrik Svitana.
     
    53:24
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Bača – 2 min., hákovanie).
     
    49:48
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Ježek – 2 min., podrazenie).
     
    47:19
    Šoltésova strela z krídla smerovala k vzdialenejšej žrdi, napokon takýto úmysel úspech nepriniesol. Košice sú každopádne smerom dopredu aj naďalej mimoriadne aktívne.
     
    46:40
    Krásna individuálna akcia Biceka, ktorý sa vyhol Bondrovi a vystrelil, avšak len priamo do pripraveného brankára Popradu.
     
    46:06
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Rapáč – 2 min., podrazenie).
     
    41:49
    Na druhej strane si stále drží čisté konto Lundström. Ten sa teraz dostal do súvoja s McDowellom, avšak jeho puk pomerne jednoducho zneškodnil.
     
    40:51
    König predviedol to, čo dnes Popradu nejde – chyboval v rozohrávke a poslal tak Košice do šance. Tá sa šiestym gólom neskončila.
     
    37:48
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Pacan – 2 min., hákovanie).
     
    37:30
    Heizer si poslal niekoľko prihrávok s Rapáčom, Košice mali teraz poriadne šťastie, že sa ani jeden z dvoch skúsených hokejistov k lepšej strele nedostal.
     
    35:17
    Košice dali gól!
    Vidíme piaty košický gól. V útočnom pásme získal puk Jenčík, ktorý našiel výborne voľného PETRA KAFKU. Ten si gólmana poriadne vychutnal a po blafáku zasunul puk do siete. Asistencie: Richard Jenčík, Filip Vrábeľ.
     
    31:46
    Abdul si pýtal prihrávku pred Lundströmom. Ak by ho puk našiel, popradský útočník mohol skórovať. Abdulov spoluhráč ale vyslal len zblokovanú strelu.
     
    30:46
    Bača sa dostal k tvrdému zakončeniu od modrej čiary, puk ale zasiahol len spleť tiel pred popradskou bránkou. Našťastie sa to zaobišlo bez nejakého zranenia.
     
    28:46
    Košice dali gól!
    Košičania pokračujú vo svojej zbesilej jazde a vyhrávajú už o štyri góly. Domáci sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému, v ktorom asistoval výborne Marek Hovorka. PETR KAFKA už len zasunul puk do siete. Asistencie: Marek Hovorka, Richard Jenčík.
     
    27:13
    Ale pozor! Na druhej strane klziska úradovala dvojica Štrauch – Mlynarovič, pričom druhý menovaný sa dostal k zaujímavému zakončeniu. Lundström túto situáciu každopádne zvládol.
     
    25:19
    Košice sa s pukom presunuli pred bránku súpera, kde vymyslel dobrú finálnu prihrávku Nagy. Ten ešte priklepol spoluhráčovi Boltunovi, následnú strelu ale gólman výborne zachytil.
     
    22:12
    Košice dali gól!
    Krásny gól teraz zaznamenala význanmná košická akvizícia z Ameriky BLAKE KESSEL. Skúsený obranca teraz prediedol dva krásne forhendové blafáky, ten druhý proti Corbeilovi a bekhendom poslal puk poľahky do siete.
     
    16:30
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Zadražil – 2 min., hákovanie).
     
    11:45
    Ladislav Nagy sa teraz nádherným spôsobom zbavil trojice popradských korčuliarov a našiel Hričinu. Ten chcel zasa oklamať Corbeila, čo sa mu nepodarilo. Z veľkej šance tak tretí gól tretej košickej formácie nebol.
     
    10:25
    Veľmi dobre to myslel Vandas, ktorý sa obtáčal okolo košickej svätyne. Ten puk ale nebol natoľko prekvapivý, aby skončil v sieti, a tak pokračujeme za stavu 2:0.
     
    09:20
    Na druhej strane operovala dvojica Mlynarovič – Štrauch, ktorá vyslala viacero dobrých pokusov na Lundströma. Košický gólman si naďalej drží čisté konto.
     
    05:04
    Obrovská šanca Popradu ostáva nevyužitá! Heizer mal pred sebou prázdnu bránku a puk mu do nej stačilo doklepnúť, Joakim Lundström ale predviedol parádny zákrok a podržal svoj tím.
     
    03:44
    Košice dali gól!
    Košičania vstúpili do tohto zápasu skutočne štýlovo a vedú už 2:0. König najskôr nezvládol súboj v rohu klziska, a tak sa Oceliari s pukom presunuli pred bránku. Tu sa podarilo skórovať LADISLAVOVI NAGYOVI, ktorý tak pridal svoj druhý presný zásah v stretnutí. Asistencie: Peter Boltun, Tomáš Hričina.
     
    02:44
    Košice po prvom góle nepoľavili a aj naďalej sa tlačia pred Corbeila. Ten teraz musel riešiť ranu Baču, ktorého puk s problémami skrotil.
     
    01:20
    Košice dali gól!
    Domáci hokejisti sa veľmi rýchlo dostali do vedenia. Do pásma zaviezol puk Hričina, ktorý ho ešte v pravom kruhu prenechal košickému kapitánovi. LADISLAV NAGY následne prekonal Corbeila. Asistencie: Tomáš Hričina, Peter Boltun.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 2. Nagy (Hričina, Boltun), 4. Nagy (Boltun, Hričina), 23. Kessel (Klíma, Bača), 29. Kafka (Hovorka, Jenčík), 36. Kafka (Jenčík, Vrábeľ) – 55. Štrauch (Brejčák, Svitana), 60. Bogoslovskij (Lichanec, Šterbák)


    HC Košice: Lundström (Habal) – Čížek, Matejka, Kessel, Bača, Dudáš, Šedivý, Michalčin, Koch – Kafka, Hovorka (A), Jenčík – Bicek, Pacan, Klíma – Hričina, Boltun, Nagy – Petráš, Vrábeľ, Šoltés
    HK Poprad: Corbeil – Brejčák, König, Jáchym, McDowell, Dinda, Zadražil, Šterbák, Ježek – Štrauch, Mlynarovič, Svitana – Rapáč, Heizer, Vandas – Bogoslovskij, Lichanec, Abdul – Bondra, Matej Paločko, Matúš Paločko

    Rozhodčí: Baluška, Kubuš – Výleta, Smrek
    bahis siteleri