Levante – Valencia 1:1 (kon.) | Getafe – Barcelona 1:2 (kon.) | Real Betis – La Coruňa 2:1 (kon.)
Atlético – Malaga 1:0 (kon.)
konec
Atlético Madrid
1:0 (0:0)
Malaga CF
Sobota 16.09.2017, 20:45 • Estadio Wanda Metropolitano (Madrid) • Španělská LaLiga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.
     
    Atlético Madrid
    Domácí celek je dnes favoritem zápasu. Bude mu ovšem chybět Chorvat Šime Vrsaljko na pozici obránce. Atlético je po třech odehraných zápasech španělské ligy na sedmém místě v tabulce La Ligy se ziskem pěti bodů. V Lize mistrů v týdnu remizovalo s AS Řím na půdě soupeře 0:0. Protivníkovi daroval alespoň bod zahozenou stoprocentní šancí Niguez, když snad z metru netrefil prázdnou branku. Co se týče španělské ligy, tak i tam naposledy fanoušci v zápase týmu z Madridu gól neviděli ve střetnutí ve Valencii. Jinak předtím Atlético rozstřílelo venku Las Palmas 5:1. V prvním kole poté přišlo překvapení v podobě remízy 2:2 s nováčkem z Girony, kde Atléti ještě dotahovali z 0:2 a dohrávali bez vyloučeného Griezmanna.
     
    Málaga FC
    Hostující celek prožívá obrovskou bídu v první fázi španělské ligy. Bez bodu a s tragickým skóre 1:5 je na předposledním místě tabulky soutěže. Jediný gól Málagy v tomto ročníku La Ligy vstřelil Gonzalez při zápase s Las Palmas, hostující celek i tak vyhrál poměrem 3:1 góly J. Viery, Calleriho či Francouze Rémyho.

    Co se týče tabulky španělské ligy, tak horší je pouze Alaves vinou horšího skóre. V dalších zápasech poté Málaga nestačila na nováčka Gironu těsně 0:1, když ve 28. minutě rozhodl zápas Alcala. V prvním kole poté Málaga podlehla doma Eibaru taktéž 0:1, když se jako jediný mezi střelce zapsal Charles v 57. minutě.
     
    Absence

    Domácí
    Fernandez – problémy se svalem
    Vrsaljko – problémy s nohou

    Hosté
    Penaranda – zlomenina nohy
     
    Vzájemné zápasy
    Málaga – Atlético 0:2
    Atlético – Málaga 4:2
    Atlético – Málaga 1:0
    Málaga – Atlético 1:0
    Málaga – Atlético 2:2
     
    Úvodní sestavy:

    Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, Godín, Lucas Hernández, Luís – Koke, Partey, Gabi (C), Saúl Ñíguez – Griezmann, Á. Correa.
    Náhradníci: Moyà – F. Torres, Ferreira-Carrasco, Savić, Vietto, Gameiro, Gaitán.

    Málaga CF: Roberto – Rosales, L. Hernández, González, Ricca – Recio, Rolón – Castro, Adrián González, Mula – Bastón.
    Náhradníci: Prieto – Kuzmanović, Añor, Cifuentes, Keko, Baysse, Rolán

    Rozhodčí: Sánchez – Aguilar, Gallego García.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Domácí celek měl rozehrávku zápasu.
     
    1
    Thomas Partey se dotkl míče na polovině hřiště, favorit zápasu poté neuspěl po levé straně Correou. Roberto bude vykopávat od vlastní branky.
     
    2
    Rozehrávka Roberta pravou nohou měla délku a šla přes pravou stranu. Posléze ale Juanfran přerušil hostující snahu o první trefu zápasu.
     
    2
    Zmiňovaný pravý bek domácích odehrál míč do autu v tísni proti presujícímu protihráči. Následně hostující mužstvo vhazovalo a hra se přesunula na polovinu hřiště.
     
    3
    Gabi pomohl Janu Oblakovi, poté roztáhl Thomas Partey hru do levé strany. Nakonec byl Griezmann podražený.
     
    3
    Jeden z domácích hráčů přetáhl hru z pravé strany centrem na levou stranu. Luis ovšem nic zásadního nevymyslel, takže Koke byl donucený k presinku.
     
    4
    Koke hrál čistě v souboji s Rosalesem, ale poté byl faulovaný Gabi protihráčem, načež se domácí kapitán svíjí na hrací ploše.
     
    5
    Lucas Hernandéz nepřekvapil hostující obranu a rozehrál nakrátko. Domácí celek byl poté trpělivý na vlastní polovině, postupným útokem využil pravou stranu, Griezmann si ovšem nenašel centr na přední tyči.
     
    5
    Diego Godín si sbíhal na roh z pravé strany, následně Gabi zakončoval po odraženém balonu za vápnem mimo tři tyče. Roberto uvede míč do hry výkopem od vlastní branky.
     
    6
    Roberto vykopl míč na pravou stranu, tam jej dva hráči hostujícího celku prodloužili pouze na kopačku Lucase Hernándeze. Atlético Madrid se celkem zadarmo dostalo k míči.
     
    7
    Juanfran Torres převzal balon na pravé straně, ale aktivní byl také Luis na pozici levého beka. Následně sudí Sánchez neodpískal faul na Antoina Griezmanna.
     
    7
    Jeden z domácích hráčů hledal Antoina Griezmanna na pravé straně, ale ten byl dobře pokrytý bránícím hráče, poté se francouzský útočník Atlética marně dožadoval odpískání faulu na vlastní osobu a tak trošku předvedl zbytečné divadlo.
     
    8
    Saúl Niguez zasáhl v obraně. Následně hostující celek vhazoval z levé strany z poloviny hřiště. Jeden z hostů nakopl míč, ale Diego Godín měl jednoduchou práci na pozici obránce. Jan Oblak bude vykopávat od vlastní branky.
     
    9
    Thomas Partey se rozhodl pro křižnou přihrávku na pravou stranu, která si našla Juanfrana Torrese. Poté domácí celek kombinoval i s Luisem na pozici levého beka.
     
    9
    Těžiště hry se dostalo na levou stranu právě k Luisovi, ale bývalý obránce Chelsea neodcentroval vůbec přesně levou nohou. Domácí celek zůstává u balonu Thomasem Parteyem na polovině hřiště.
     
    10
    Levá noha Luise nedostala míč svým centrem z levé strany na nohu Antoina Griezmanna. Poté hostující celek kombinoval na vlastní polovině.
     
    10
    Thomas Partey (Atlético Madrid) je jedním z hráčů, kteří mají hodně doteků s balonem v úvodu zápasu a právě on diriguje hru domácího celku.
     
    11
    Mužstvo v brance s Janem Oblakem v prvních minutách zápasu drží více balon, ale zatím nepřišlo žádné větší ohrožení a náročnější vytěžení Roberta. Tenhle stav platí i po střele Correy pravou nohou mimo tři tyče z osmnácti metrů.
     
    12
    Filipe Luis (Atlético Madrid) vhazoval z levé strany. Posléze byl jako již poněkolikáté domácí celek hodně trpělivý při své kombinaci, ale zároveň se nedral do zakončení.
     
    12
    Zřejmě Saúl Niguez (Atlético Madrid) centroval z pravé strany pod sebe, další střelu do kolonky mimo branku zapsal Thomas Partey svým razantním pokusem. Jednalo se o čtvrtou střelu domácího celku v zápase, hosté zatím nemají ani jednu.
     
    13
    Jan Oblak byl součástí domácí rozehrávky, ale veškeré šance domácího celku na dobrý přechod do útoku vzaly za své na polovině hřiště. Na tahu je hostující celek.
     
    14
    Ricca nikterak nerozvinul akci hostujících hráčů, a tak ten stereotypní obrázek prvních minut zápasu pokračuje dál. Oba týmy hodně trpělivé, Atlético o něco více aktivnější, ale ne zase nějak zásadně!
     
    14
    Jeden z hostujících hráčů fauloval Filipeho Luise. Domácí celek poté držel míč na polovině hřiště, ale akce po levé straně měla k přesností hodně daleko, i přes snahu Correy.
     
    15
    Thomas Partey předvedl vynikající poziční obranu. Filipe Luis tak mohl vhazovat z levé strany, ale Antoine Griezmann poznal, že i obrana Málagy je velice dobrá. Francouz měl pramalou šanci na pozitivní rozvoj domácí aktivity na hrotu útoku.
     
    16
    Castro bránil kombinaci domácího celku, která se odehrávala na pravé straně. Nakonec jeden z hráčů Atlética centroval na přední tyč, ale tam byl připravený hráč Málagy.
     
    16
    Trenér Simeone zatím nedává do zápasu své emoce, zatím nestrhuje hráče do hry.
     
    17
    Ale jinak je na stadionu v Madridu v posledních minutách poměrně komorní atmosféra. Hraje se bez střel na branku. Oblak a Roberto jsou víceméně bez práce na svých stanovištích.
     
    17
    Bastón snad ani nemohl pořádně pokračovat v útočné fázi. Poté navíc fauloval zezadu Parteye, takže domácí celek může v poklidu a bez tlaku presujících hráčů rozehrát z vlastní poloviny nakrátko.
     
    18
    Thomas Partey zkusil technický oblouček na levou stranu na nohu Filipe Luise. Ten tršku zpomalil hru. Před Robertem bylo i tak poměrně rušno, ale hostující celek se dokázal osvobodit, aniž by favorit zápasu vystřelil na branku Málagy.
     
    19
    Zatím (asi) vyrovnaná partie z pohledu nezaujatého diváka. Ani jedno z mužstev nemá nějakou výraznou převahu. Málaga zatím neprověřila Jana Oblaka. Jenže ani domácí fotbalisté se nedostali k pořádnému zakončení směrem na Roberta.
     
    19
    Koke nahrál na levou stranu, tam byl připravený Filipe Luis. Následně se zapojil do kombinace Antoine Griezmann, Atlético to trošku přehnalo se svojí trpělivostí na levé straně, takže ve finále hodně jednoduchá a rutinní práce pro Roberta. Ten si zahrál nohama.
     
    20
    Můžeme spekulovat o tom, že hostující brankář je o něco více vytížený. Jan Oblak celkem málo zasahuje do domácí kombinace svýma nohama, což je s podivem.
     
    21
    Correa byl na začátku domácí akce, poté právě on odcentroval z levé strany po obhození protihráče, ale prostor v hostující šestnáctce byl zkrátka ucpaný, navíc přišel faul na Recia.
     
    22
    Atlético Madrid zatím ukazuje v Madridu svojí typickou hru, která je směrem dopředu málo pestrá, nudná, neatraktivní.
     
    23
    Hostující celek má dobře pokrytého Antoina Griezmanna. Hlavní hrozba domácích se zatím nedostala vůbec k ničemu a člověk jako kdyby snad o něm pomalu ani nevěděl.
     
    23
    Hraje se hodně po zemi, málo vzduchem. Oba týmy hodně kombinují, ale v posledních minutách a víceméně v kontextu celého zápasu hodně málo střílí.
     
    24
    Juanfran Torres nahrál z pravé strany pod sebe Gabimu. Domácí kombinace pokračovala Saúlem, a tak se na obrázku zobrazeném ve valné části prvního poločasu nic nemění.
     
    24
    Lucas Hernández nahrál taktéž svému spoluhráči. Je jen otázkou, kdy série krátkých přihrávek přestane domácí fotbalisty bavit a vzpomenou si, že bez střely na branku dnešní zápas nevyhrají.
     
    25
    Domácí akce šla přes pravou stranu, ale tam zřejmě Koke přistižený v ofsajdu, což byl první odmávaný ofsajd tohoto mače.
     
    25
    Celkem hodně dlouho trvalo než Castro vhodil míč do hry z levé strany, domácí beci poté dobře zhustili prostor, takže šance na zakončení jednoho z hostujících hráčů se rovnala zázraku.
     
    26
    Correa faulovaný zezadu na vlastní polovině. Takže domácí celek může natáhnout svojí kombinaci. Tohle není vůbec atraktivní fotbal, co předvádí svěřenci trenéra Simeoneho.
     
    27
    Málaga zatím nevyzkoušela kvality Jana Oblaka. Tak uvidíme, co se stane po autovém vhazování z pravé strany, kdy byl k chybě donucen Lucas Hernández.
     
    27
    Mula postrčil míč na pravou stranu, ale jeden z hostujících hráčů neposlal míč do ohně. Domácí celek kontroval Antoinem Griezmannem po pravém křídle, ale hostující mužstvo už je připravené na defenzivu.
     
    28
    Correa centroval z levé strany, Anoine Griezmann zakončoval po zemi do pravé tyče, ale i kdyby Francouz zakončil do branky, tak by gól stejně neplatil, protože Correa byl s míčem v autu.
     
    29
    Domácí celek nabídl kombinaci na polovině hřiště, hostující mužstvo nechalo soupeře zrychlit hru po pravé straně, ale Antoine Griezmann byl při zakončení na bližší tyč v ofsajdu.
     
    30
    Následně Francouz snad ani nemohl dosáhnout na míč na pravé straně. Takže na programu dne je napsané autové vhazování hostujícího celku z levé strany z vlastní poloviny.
     
    30
    Po souboji s Kokem zůstal Ricca (hosté) ležet na hrací ploše, na trávník musí lékařský štáb hostujícího celku a ve hře je také varianta, že outsider zápasu bude muset poprvé střídat.
     
    31
    Na první pohled to nebyl zrovna dvakrát dobrý pohled, ale hostující celek bude po krátké odmlce pokračovat s jedenácti hráči na hrací ploše. Opět hrajeme po diskusi Juanfrana Torrese s jedním z členů Málagy.
     
    32
    Zase několik krátkých přihrávek domácího celku na pravé straně, sice ne tak krátkých jako v barcelonském stylu. Ale nic zásadního se v Madridu neděje.
     
    32
    Navíc hostující obrana je pevná, dobře se pohybuje, včas přistupuje k domácím fotbalistům a ti zatím nevědí, jak vypadá přesná poslední fáze útoku.
     
    33
    Thomas Partey přihrával svému spoluhráči při pokračující kombinaci domácího celku, ale jeden z hráčů Atlética, s velkou pravděpodobnosti Correa, to měl na hrotu útoku hodně těžké, takže pokračujeme rozehrávkou Roberta.
     
    34
    Jeden z hostujících hráčů hodně zbrkle odevzdal míč po levé straně na nohu Juanfrana Torrese. Posléze Thomas Partey nenašel křížem na levém křídle Antoina Griezmanna.
     
    35
    Filipe Luis je tím, kdo má na starosti autové vhazování z levé strany a nejinak tomu bylo i nyní. A sice dvakrát během krátké chvíle. Poté Saúl nahrál pod sebe Gabimu, ale pokus kapitána domácích fotbalistů z velké dálky byl sražený.
     
    35
    První fáze hostujícího útoku po levé straně v podání Castra byla rychlá a slibná, ale tohle nemůžeme říci o finální fázi domácího celku. I po pětatřiceti minutách hry je Jan Oblak bez práce a nezasahoval proti jediné střele Málagy.
     
    36
    Vhazování Luise z levé strany našlo tělo Correy, domácí celek bude kopat roh z levé strany a Roberto má celkem nepříjemnou návštěvu ve svém vápně.
     
    37
    První zákrok Jana Oblaka je tady! A že by byl jednoduchý? Tak to ani náhodou! Castro řešil finální fázi hostujícího útoku po levé straně jednoduše, ale Slovinec si dobře pokryl bližší tyč.
    37.
     
    38
    Thomas Partey a Diego Godín uklidnili kombinaci domácího celku. Ale jinak Atlético bylo pasivní i Saúlem směrem dopředu. Tenhle fotbal nepatří k těm nejpohlednějším v rámci španělské ligy.
     
    39
    Je zřejmě, že Atlético drží více balon na svých kopačkách. Ale jak už bylo řečeno, tak málo využívá Jana Oblaka. A není tam ani pořádná snaha o zrychlení hry.
     
    40
    Zřejmě Filipe Luis zakončil ztrátou domácí útok po levé straně. Hostující celek vhazuje z pravé strany z vlastní poloviny, Atlético poté zaslouží pochvalu za aktivní presink a napadání rozehrávky soupeře.
     
    40
    Lucas Hernández dobře zasáhl v obraně. Posléze jeden z hostujících hráčů vhazoval z pravé strany, Griezmann presoval jako jediný z domácích hráčů. Nohama se dotkl míče Roberto.
     
    41
    Filipe Luis daroval míč hostujícím fotbalistům špatnou křižnou přihrávkou z levé strany levou nohou těsně za polovinou hřiště. Hostující mužstvo poté kombinuje na polovině hrací plochy.
     
    41
    Antoine Griezmann ukázal dobrou rychlost na pravé straně, ale poté se hostující celek bránil celkem aktivně a zatím Roberto pouze sleduje hru.
     
    42
    Correa si seběhl na přední tyč, ale pomezní sudí viděl jednoho z domácích hráčů v ofsajdu. Takže hostující kontr začíná po třetím ofsajdu Atlética v zápase u Roberta.
     
    43
    Correa tvořil hru na pravé straně, ale snaha byla k ničemu, protože Godín fauloval protihráče. Je tady útočný faul domácího beka a balon pro hostující celek.
     
    44
    Roberto rozehrál přes levou stranu, ale Juanfran Torres se stal obětí útočného faulu hostujícího hráče. Domácí mužstvo poté rozehrává z vlastní poloviny nakrátko.
     
    44
    Castro bránil při domácím útoku po pravé straně, nakonec předvedl hostující celek aktivní obranu, ale krátce na to ztratil balon.
     
    45
    Domácí celek jednoduše přešel do útočné fáze, ale Correa poslal míč pouze doprostřed branky z dvaadvaceti metrů, takže naprosto snadný zákrok pro Roberta.
     
    45
    Dobrá práce Lucase Hernándeze v obraně. To znamená, že hostující celek vhazuje Luisem z levé strany.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí Sánchez nastavil jednu minutu.
     
    45+1
    Lucas Hernández přihrával z levé strany křížem. Poté ještě zabojoval o poločasovou výhru Atlética Diego Godín.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    První poločas nenabídl větší šanci domácího celku. Snad jediná pořádná střela Correy letěla doprostřed branky. Oblak zasahoval proti Castrovi při zakončení po brejku k levé tyči. Hraje se především na polovině hřiště, ale jinak bezbranková remíza odpovídá dění na hřišti. Ani jedno z mužstev nemá větší převahu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Thomas Partey, přichází Yannick Ferreira-Carrasco.
     
    46
    Juanfran zasáhl na pozici pravého beka. Poté domácí celek rozehrál křížem na levou stranu Oblakem. Nakonec byl jeho přechod do útočné fáze hodně chabý.
     
    47
    Jeden z domácích hráčů, zřejmě Koke, hrál rukou. Veškeré diskuse s rozhodčím Sanchezem jsou zbytečné. Malága kope standardní situaci z levé strany proti dvěma hráčům ve zdi.
     
    47
    Standardní situace Recia zahraná pravou nohou sice měla razanci,ale si pro centr z pravé strany vyskočil na zadní tyči Oblak.
     
    48
    Griezmann presoval, ale balon poté získal jeden z jeho spoluhráčů. Atlético kombinovalo na levé straně až si Carrasco navedl míč na pravou nohu a zakončil po zemi vedle levé tyče.
     
    49
    González nepřihrál vůbec přesně křížem z pozice stopera na levou stranu. Atlético dostalo balon zcela zadarmo.
     
    49
    Dnešní utkání sleduje 63 114 diváků.
     
    49
    Luis napálil centrem z levé strany levou nohou protihráče, zatímco se rozcvičují Torres a Gameiro.
     
    50
    Balon propadl po centru z levé strany na Kokeho, ale ten špičkou koppačky nedopravil míč do sítě za Roberta!
     
    51
    Jeden z domácích hráčů nahrál křížem na pravou stranu Correu. Nakonec Saúl zakončoval razantně, ale pouze do rukavic Roberta, ten vyrazil míč po své levé ruce.
     
    51
    Dva hráči hostujícího celku si narazili míči. Mula vyhrál souboj s Juanfranem a outsider zápasu bude kopat roh z levé strany.
     
    52
    Vůbec první roh hostů v zápase rozehrál Castro nakrátko, poté byl Juanfran faulovaný, takže balon připadá domácím fotbalistům, kteří rozehráli nakrátko z vlastní poloviny.
     
    53
    Saúl nahrál pod sebe na nohu Godína. Poté Atlético drželo míč na polovině hřiště. Na pravé straně byl připravený Juanfran, ale míč se k němu zatím nedostal.
     
    55
    Juanfran podržel balon na pozici pravého beka. Poté Godín vhazoval z pravé strany, domácí celek pokračoval kombinací na polovině hřiště.
     
    56
    Luis zakončil domácí kombinací centrem z levé strany na přední tyč, kde číhal Griezmann. Poté Atlético zůstalo o balonu autovým vhazováním z pravé strany.
     
    56
    Godín vhazoval z pravé strany pod sebe. Následně se hra dostala na levou stranu. Luis ale opět nenašel Griezmanna na přední tyči. I tak mají domácí hráči roh.
     
    57
    Saúl zakončoval hlavou ze záklonu, poté přišlo zakončení jednoho z domácích hráčů ze vápnem mimo hostující branku.
     
    57
    Jeden z hostujících hráčů prodloužil míč na levé straně hlavou. Málaga poté hrála Gonzálezem, ale Ricca získal pouze aut.
     
    58
    Saúl s Gabim pracovali na začátku krátkého útoku domácích, poté nemohl pokračovat v tvorbě akce na levé straně Griezmann. Málaga bude vhazovat z pravé strany.
     
    59
    Oblak si zahrál nohama. Následně byl domácí celek trpělivý na vlastní polovině a vůbec se nehnal do útočné fáze. Obranu soupeře chtěl překonat trpělivou kombinací.
     
    59
    Luis poslal míč hlavou na Carrasca, ten si obhodil Recia, ale zakončení Belgičana pravou nohou bylo sražené, takže Saúl se musí vrátit do obrany.
     
    60
    Saúl dobře zasáhl nohou na polovině hřiště, hostující celek bude mít k dispozici autové vhazování z pravé strany.
     
    60
    Oblak bez problémů chytil centr z levé strany. Posléze Atlético nemělo špatnou přechodovou fázi po pravém křídle.
     
    61
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Jeden z domácích hráčů přihrál po pravé straně. Correa si udělal dobrý den ze soupeře. Odcentroval na přední tyč. ANTOINE GRIEZMANN si našel balon a zakončil po zemi k pravé tyči do protipohybu Roberta!
    61. Antoine GRIEZMANN - 1:0
     
    62
    Recio možná uspěchal zakončení z pohybu z pravé strany pravou nohou vedle pravé tyče, Oblak pouze kontroval dráhu balonu. Slovinský brankář bude vykopávat od vlastní branky.
     
    63
    Juanfran zklidnil domácí celek nahrávkou dozadu z pozice pravého beka. Následně domácí fotbalisté kontrolovali hru na polovině hrací plochy.
     
    64
    Carrasco držel protihráče a dostává asi po zásluze kartu.
     
    64
    Střídání v týmu Málaga CF: ze hřiště odchází Chory Castro, přichází Juanpi Añor.
     
    65
    Recio centroval z levé strany pravou nohou do náruče Oblaka, který má za sebou jednoduchý zákrok. Následuje rozehrávka domácího brankáře nakrátko.
     
    66
    Posléze je Carrasco faulovaný, takže domácí celek má dost klidu na pokračování své akce.
     
    66
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Ángel Correa, přichází Fernando Torres.
     
    67
    Zápas pokračoval kombinací domácího celku na polovině hřiště. Atlético působí klidným dojmem po brance Griezmanna a v posledních minutách nepouští soupeře prakticky k ničemu.
     
    67
    Od Gonzáleze šel míč na roh z pravé strany. Tohle není špatná příležitost pro Atlético.
     
    68
    Griezmann sbíhal na přední tyč, ale Koke nezakončil do sítě hlavou o zem. Málaga vhazuje z pravé strany z vlastní poloviny.
     
    68
    Koke byl součástí domácí kombinace na levé straně, poté ale poslal Saúl podle sudího Sáncheze míč do autu, takže hostující hráči vhazují opět z pravé strany.
     
    69
    Jeden z hostujících hráčů si na pravé straně zastavil balon a rozehrál nakrátko. Následně nedosáhl na křižnou přihrávku na levém křídle jeho spoluhráč.
     
    69
    Luis přihrál z pozice levého beka pod sebe. Poté hráli domácí fotbalisté po pravé straně, ale zatím bez střely na branku Roberta.
     
    70
    Carrasco se dotkl balonu. Poté se těžiště hry dostalo na levou stranu, kde zřejmě zmiňovaný Belgičan fauloval.
     
    70
    Střídání v týmu Málaga CF: ze hřiště odchází Esteban Rolón, přichází Keko.
     
    71
    Hostující celek využil pro svůj nejprve pravou stranu. Poté si zahrál na levé straně Recio, ale jeden z domácích hráčů snadno odvrátil míč pryč z domácího vápna.
     
    71
    Oblak rozehrál domácí akci svýma nohama. Domácí celek poté útočil po pravé straně, ale na přední tyči nezakončil Griezmann.
     
    71
    Juanfran chtěl zrychlit hru přihrávkou po pravé straně na Kokeho, ale míč utekl Kokemu za brankovou čáru, takže uvidíme odkop od branky Roberta.
     
    72
    První fáze domácího útoku byla vynikající, nakonec Gabi střílel po zemi vedle levé tyče. Ale Atlético by mělo kopat roh z levé strany.
     
    73
    Koke zvolil rozehrávku nakrátko. V útočné fázi byl aktivní Godín, ale jeden z domácích hráčů udělal útočný faul ve vápně soupeře. Byl to právě zmiňovaný bek Atlética.
     
    74
    Hostující hráč zůstal ležet na hrací ploše, poté musel opustit hrací plochu. Luis Hernández bude muset možná i střídat.
     
    75
    Luis byl faulovaný na levé straně, poté se možná trošku zbytečně ohnal po soupeři, ale karta to bývalého hráče Chelsea nebude.
     
    75
    Atlético působí uklidněně po brance Griezmanna, Málaga se nemůže dostat do větší šance před Oblakem.
     
    76
    Griezmann se dostal k míči na pozici falešného záložníka. Poté hrál na levém obránci Luis, ale domácí celek se nikam nežene.
     
    76
    Nakonec se Godín rozhodl pro křižný centr z pravé strany, ale Roberto měl k balonu podstatně blíže než Torres na zadní tyči.
     
    44
    Juanfran to přehnal s důrazem při útoku soupeře po levé straně, a tak si domácí bek prohlédl kartu.
     
    77
    Recio centroval pravou nohou na přední tyč, zatímco na hřišti zůstal ležet Luis. Trenér domácích Simeone vyskočil z lavičky.
     
    78
    Jeden z domácích hráčů rozehrál roh z levé strany, následně protihráč srazil míč na stejnou standardní situaci na přední tyči.
     
    79
    Carrasco byl odstavený od balonu důrazným protihráčem při akci domácích po levé straně. Poté Belgičan rozehrává roh z levé strany, ale Roberto v poklidu chytá míč do náruče.
     
    80
    Jeden z hostujících hráčů nahrával křížem na levou stranu, ale domácí bek byl u míče rychleji než protihráč.
     
    81
    Oblak vykopl míč pravou nohou zhruba na polovinu hrací plochy, balon se poté vrátil k domácímu brankáři jako bumerang. Atlético i díky tomuto faktu přišlo o balon na polovině trávníku.
     
    81
    Gabi postrčil míč spoluhráči ve středu, poté se nemohla Málaga vůbec dostat k míči. Ten v posledních minutách a i v celém zápase běhá více na kopačkách domácích fotbalistů.
     
    82
    Gabi se dostal k míči na pozici středního záložníka. Poté předvedli domácí fotbalisté již několikátou kombinaci na polovině hřiště.
     
    82
    Jeden z domácích hráčů na pravé straně nahrál dozadu na Oblaka. Ten vykopl míč na levou stranu. Luis s Griezmannem si celkem rozuměli při své narážečce.
     
    83
    Griezmann byl dobře pohlídaný při akci domácích po levé straně. Poté Godín chyboval v rozehrávce, ale svojí chybu prakticky ihned napravil.
     
    83
    Griezmann nahrál po své levé ruce na nohu Torrese, ta poslala míč přizemním pokusem vedle levé tyče. Atlético ovšem bude mít alespoň roh z levé strany.
     
    84
    Koke centroval pravou nohou na přední tyč, ale tam čekal jeden z hostujících hráčů. Poté se do obrany zapojil dokonce i Griezmann.
     
    85
    Střídání v týmu Málaga CF: ze hřiště odchází Álex Mula, přichází Diego Rolán.
     
    85
    Anor držel protihráče na polovině domácích. Ale Atlético neexistovalo v útočné fázi.
     
    85
    Torres nabral dobrou rychlost. Poté mu pomohl Carrasco, jeden z hostujících hráčů ovšem srazil centr Belgičana z pravé strany.
     
    86
    Nakonec Saúl zakončoval mimo tři tyče z velké dálky, takže tím pádem se hosté pokusí o srovnání rozehrávkou Roberta.
     
    86
    Rolán sice nepokazil křižnou přihrávku na pravou stranu, ale jinak nikdo z hostujících hráčů nezakončil směrem na Oblaka. Poté navíc sudí Sánchez viděl faul na Torrese na polovině domácího celku.
     
    87
    Jeden z domácích hráčů nahrával po pravé straně. Poté Atlético ztratilo balon a bude se muset bránit autovému vhazování hostů.
     
    88
    Anor roztáhl hru na pravou stranu, ale dobrá poziční obrana domácích fotbalistů nakonec vedla k útočnému faulu Luise. Keko navíc za dohrání soupeře vidí kartu.
     
    89
    Torres byl faulovaný zezadu na levé straně, domácí celek poté zvolil rozehrávku nakrátko. Ale centr a balon do ohně zatím nepřišel.
     
    89
    Kekova křižná přihrávka z pravé strany nebyla špatná, ale ani nijak zásadně nerozvinula tento zápas.
     
    90
    Rolán se krásně zbavil domácí obrany, ale jeho zakončení pravou nohou z domácího vápna vyboxoval Oblak nejdůležitějším zákrokem zápasu na roh z pravé strany.
     
    90
    Po rohu z pravé strany zakončoval Borja nad branku Oblaka, který samozřejmě nikam nepospíchá s rozehrávkou od vlastní branky.
     
    90+1
    Sudí Sánchez nastavuje tři minuty.
     
    90+1
    Atlético se zatáhlo proti kombinaci Málagy. Ale Ricco neuspěl zakončením hlavou ze záklonu při křižném centru z pravé strany. Snadná práce pro Oblaka.
     
    90+2
    Griezmann byl možná až příliš aktivní při presinku, ale jeho snaha nevedla k ničemu. Nicméně, poté byl Godín faulovaný na polovině hřiště.
     
    90+3
    Carrasco si pokryl míč na pravé straně, pošetřil sekundy. Navíc domácí celek bude vhazovat.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Recio (Málaga CF).
     
    90+3
    Juanfran se dobře vysunul z pozice pravého beka a odehrál míč ve skluzu do autu. Poté jeden z domácích hráčů dobře pracoval tělem v defenzivě.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Atlético vítězí 1:0 v zápase, který měl být jednoznačnou záležitostí madridského celku. Ale ono to zas až tak jednoduché nebylo. Nakonec rozhodl Antoine Griezmann zakončením k pravé tyči do protipohybu Roberta po centru Correy z pravé strany. Favorit utkání se poté hodně uklidnil, měl závěr zápasu víceméně pod kontrolou. Vyjímkou se stalo zakončení Rolána, které v největší šanci outsidera mače vyboxoval Oblak na roh z pravé strany. (22:41:40)

    Vít Muzikář

    Branky: 61. Griezmann (Á. Correa)

    Karty:   64. Ferreira-Carrasco (ATM), 44. Torres Juanfran (ATM) – 88. Keko (MLG), 90+3. Recio (MLG)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 9:2. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 9:15.
    Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, Godín, Lucas Hernández, Luís – Koke, Partey (46. Ferreira-Carrasco), Gabi (C), Saúl Ñíguez – Griezmann, Á. Correa (66. F. Torres).
    Náhradníci: Moyà – F. Torres, Ferreira-Carrasco, Savić, Vietto, Gameiro, Gaitán.

    Malaga CF: Roberto – Rosales, L. Hernández, González, Ricca – Recio (C), Rolón (70. Keko) – Castro (64. Añor), Adrián González, Mula (85. Rolán) – Bastón.
    Náhradníci: Prieto – Kuzmanović, Añor, Cifuentes, Keko, Baysse, Rolán.

    Rozhodčí: Sánchez – Aguilar, Gallego García

    Diváci: 63 114
    thejrc.org