Marítimo – Aves 2:1 (kon.) | Boavista – Benfica 2:1 (kon.) | Sporting – Tondela 2:0 (kon.)
konec
CS Marítimo
2:1 (2:0)
CD Aves
Sobota 16.09.2017, 17:00 • Estádio dos Barreiros, Funchal (kapacita: 8.992 diváků) • Portugalská Primeira Liga • 6. kolo
    81. Alexandre GUEDES - 2:1
     
    81
    CD Aves právě vstřelilo branku!
    Cristián Arango u levé postranní čáry vyhrál důležitý vzdušný souboj, a přestože chvíli nevěděl, kde míč je, krásně se s ním otočil a prchal směrem k šestnáctce. Následovala krásná zasekávačka do středu hřiště a ještě lepší centr, po kterém uprostřed šestnáctky hlavičkoval do levého horní rohu brány ALEXANDRE GUEDES!
    39. Rodrigo PINHO - 2:0
     
    39
    Marítimo právě vstřelilo branku!
    Rodrigo Pinho vyhrál v blízkosti vlastní šestnáctky důležitý souboj a po jeho ostrém, ale čistém zákroku hra pokračovala. Místo volného přímého kopu pro hosty ale přišla v podání domácích krásná dlouhá kolmá přihrávka od Jeana Clebera na rozeběhnutého RODRIGA PINHA, který se řítil sám na bránu a nádherným lobem přehodil vybíhajícího brankáře Quima! Brankář hostí si sice na míč sáhl pravou rukou, vyškrábnout ho ale mimo nedokázal, stejně jako ve skluzu na čáře vracející se Nélson Lenho.
    16. Rodrigo PINHO - 1:0
     
    16
    Marítimo právě vstřelilo branku!
    Edgar Costa zvedl u pravé postranní čáry hlavu a do šestnáctky načechral nádherný centr, na který si naběhl nikým nehlídaný RODRIGO PINHO a z hranice malého pokutového území hlavou v předklonu zamířil k pravé tyči! Marítimo vede.

    Tomáš Reiner

    Branky: 16. R. Pinho, 39. R. Pinho – 81. A. Guedes

    Karty:   50. Pacheco (MAO), 70. P. Santos (MAO), 90+1. Lundberg (MAO) – 74. Santana (CDA), 78. Machado (CDA)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 2:5. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 18:12.
    CS Marítimo: Charles – Bebeto, P. Santos, Z. Júnior, China – Gamboa, Pacheco – E. Costa (C), Cleber (88. Bessa), R. Valente (77. Ibson) – R. Pinho (84. Lundberg).
    Náhradníci: Abedzadeh – Bessa, Oliveira, Ibson, Vilanculos, Lundberg, Drausio.

    CD Aves: Quim (C) – M. Baldé, Rodrigo Defendi (65. Falcao), Ponck, Lenho – Amilton, Gauld (8. Machado), V. Gomes (59. A. Guedes) – Agra, Arango, Santana.
    Náhradníci: Facchini – A. Guedes, Fariña, Galo, Falcao, Machado, Rodrigo.

    Rozhodčí: Carlos Xistra. Asistenti: Nelson Moniz, Jorge Cruz. Čtvrtý rozhodčí: Bruno Rebocho
    ocianews.com