Písek – Jirny 1:0 (kon.) | Chrudim – Benešov 2:0 (kon.) | Králův Dvůr – Domažlice 1:0 (kon.)
Litoměřicko – Vyšehrad 3:3 (3:5 po pen.) | Čížová – Brozany 1:3 (kon.) | Ústí n/O – Štěchovice 1:1 (5:4 po pen.)
konec
Sokol Čížová
1:3 (0:1)
SK Sokol Brozany
Sobota 16.09.2017, 13:30Česká fotbalová liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Hostující celek vítězí díky vynikajícím individuálním výkonům Chukwumy a Šollara. Zápas hodně ovlivnila neproměněná penalta Jirouše v prvním poločase, která byla hodně laxně zahraná a Lipš se víceméně ani moc nenadřel na svůj zákrok. Jinak Brozany se zatáhly po druhé brance, Čížová byla hodně pasivní směrem dopředu. Tři body jsou asi zasloužené pro hosty. (15:24:10)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Jeden z hostujících hráčů nahrával po pravé straně, ale Brozany ztratily míč. Čížová ještě útočí po levé straně, ale jeden z domácích fotbalistů zapisuje útočný faul.
     
    90+1
    Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Benda, přichází Vlasák.
     
    90
    Studecký zastavil brejk domácích fotbalistů faulem zezadu a dostává kartu.
     
    89
    Benda nahrál Šollarovi na levé straně, ale poté jeden z domácích beků zablokoval střelu protihráče.
     
    89
    Šollar postrčil míč na pravou stranu, ale střela jednoho z hostujících hráčů ve velké šanci byla sražena na roh z levé strany.
     
    88
    Domácí mužstvo drželo míč na levé straně, ale jeden z hostujících fotbalistů poslal míč pryč z vápna na přední tyči.
    87. KOČÍ - 1:3
     
    87
    Čížová právě vstřelila branku!
    Janoch ukázal dobrou rychlost na pravé straně. Nakonec jeden z domácích hráčů odcentroval z pravé strany, kde MICHAL KOČÍ zakončil k pravé tyči do protipohybu Lipše.
     
    87
    Domácí hráči rychle kombinovali na levé straně, ale aktivní hostující obrana nadále drží čisté konto.
     
    86
    Spirkoski nebyl podražený na levé straně, a tak si domácí celek může pomoci v rozehrávce se Satrapou.
     
    86
    Jiroušův centr z levé strany pravou nohou šel zcela mimo tři tyče. Lipš bude pokračovat výkopem od své branky.
     
    85
    Kočí rozehrál nakrátko. Poté akci domácích fotbalistů po levé straně přerušil faul, takže Čížová nemá k dispozici špatnou pozici pro alespoň jeden gól v tomto zápase.
     
    84
    Lipš zvolil rozehrávku přes pravou stranu, ale sledovali jsme útočný faul jednoho z hostujících hráčů U míče momentálně Janoch na pravé straně.
     
    83
    Jeden z domácích hráčů poslal dlouhý balon na polovinu soupeře. Následně ale domácím fotbalistům vůbec nevyšla akce po levé straně, která byla celkem i zbrklá.
     
    82
    Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Chukwuma, přichází Spirkoski.
    Střídání v týmu Sokol Čížová: ze hřiště odchází Zahrádka, přichází Vávra.
     
    82
    Jeden z domácích hráčů nahrával křížem na pravou stranu, ale balon doputoval do autu za branku hostů.
     
    81
    Jeden z domácích hráčů vhazoval z levé strany na nohu Satrapy. Posléze se hrálo na polovině hrací plochy, tam zřejmě Modr fauloval.
     
    81
    Opět roh Šollara z levé strany levou nohou, ale opět bez střelby na branku Satrapy. Hostujícím fotbalistům to ovšem vůbec nevadí.
     
    80
    Bubeníček dobře zasáhl v obraně, ale poté se k míči nedostal Benda. Nicméně, hostující celek bude kopat roh z levé strany.
     
    80
    Jirouš fauloval po rozehrávce Satrapy na levé straně a domácí celek to už bude mít hodně složité s jakýmkoliv bodovým ziskem ze zápasu.
     
    80
    Ještě jedno zakončení jednoho z hostujících hráčů mimo tři tyče. Satrapa bude vykopávat od vlastní branky.
     
    79
    Chukwuma ukázal vynikající práci s míčem, nakonec si navedl míč na levou nohu a zakončil z dvaceti metrů do břevna domácí branky!
     
    79
    Franc byl držený soupeřem, takže sudí Lafek nařídil volný přímý kop pro hostující celek. Ten má času dost.
     
    78
    Nejprve Šollar centroval z levé strany levou nohou, poté Bubeníček pálil špičkou kopačky nad domácí branku.
     
    77
    Studecký přiblížil hostující celek k výhře dobrým obranným zákrokem. Poté jeden z hostujících hráčů na levé straně šetřil čas, navíc budou Brozany kopat roh.
     
    77
    Jeden z domácích hráčů zkusil kolmici mezi dvěma soupeři na levé straně, ale i po centru na přední tyči drží Lipš čisté konto.
    76. CHUKWUMA - 0:3
     
    76
    Brozany právě vstřelily branku!
    Šollar centroval z levé strany, na zadní tyči si naskočil CHUKWUDI CHUKWUMA a hlavou k pravé tyči dostal míč do sítě.
     
    75
    Satrapa rozehrál nakrátko. Posléze domácí celek postupoval do útoku po levé straně, ale nedostal se ani k centru a ani ke střele na branku Lipše.
     
    74
    Benda si seběhl na přední tyč a jeho zakončení hlavou bylo hodně schované. Satrapa jej moc neviděl, ale i tak na poslední chvíli vyrazil míč a udržel Čížovou ve hře o výhru.
     
    74
    Chukwuma si na pozici hrotového útočníka nejprve zpracoval míč prsama a poté byla jeho střela pravou nohou sražena na roh z levé strany.
     
    74
    Jeden z domácích hráčů centroval křížem z levé strany, ale jeho spoluhráč zakončil hlavou doprostřed branky, kde v pohodě chytil míč Lipš.
     
    73
    První centr z levé strany odvrátil Modr, poté se balon několikrát odrazil až jej jeden z hostujících hráčů dostal mimo šestnáctku Brozan!
     
    72
    Zřejmě Šollar zkusil přihrávku křížem z levé strany, ale hostující celek nemohl pokračovat v útoku. Poté se ale Brozany ubránily centru levého křídla na přední tyč.
     
    71
    Benda se nemohl přes bránícího hráče dostat k zakončení hlavou. Satrapa chytil míč do náruče. Poté se ale jeden z domácích hráčů provinil útočným faulem na polovině soupeře.
     
    71
    Šollar kooperoval na pravé straně, nakonec jeden z domácích hráčů fauloval, a tak se hostující celek nikam nežene.
     
    70
    Jeden z domácích hráčů sice nahrával křížem z levé strany, ale tuhle myšlenku nepochopil nikdo z hráčů Čížové. Lipš může vykopávat od své branky.
     
    69
    Bubeníček se nedostal k balonu, poté přišla rychlá přihrávka zřejmě na Jirouše, ale střela domácího kapitána byla zablokovaná.
     
    69
    Dvořákova pravá noha centrovala na malé vápno, ale ani jeden z domácích hráčů nezakončil, takže snadná práce pro Lipše.
     
    68
    Modr se vysunul z hostující obrany, poté domácí celek vybojoval rohový kop z pravé strany, který rozehraje Dvořák.
     
    67
    Střídání v týmu Sokol Čížová: ze hřiště odchází Janda, přichází Chytrý.
     
    66
    Kočí se dotkl balonu. Posléze si pro balon došel Jirouš. Domácí kapitán ale zkazil přihrávku po své levé ruce. Následně v obraně zasáhl Marič.
     
    66
    Jeden z domácích hráčů vhazoval z levé strany z vlastní poloviny. Následně domácí celek držel míč na vlastní polovině, ale směrem dopředu byl nadále nulový.
     
    65
    Lipš vykopl míč přes pravou stranu, ale Satrapa dobře komunikoval s obranou a právě on rozehraje domácí akci, která by měla být typická pro postupný útok.
     
    64
    Janoch vhazoval z pravé strany, posléze Kočí nahrál dozadu svému spoluhráči, zatím ovšem ke střele na branku Lipše nedošlo.
     
    64
    Jeden z domácích hráčů nahrál na pravou stranu křížem, ale Jirouš se v útočné fázi ukličkoval.
     
    63
    Zřejmě Benda naskočil bez úspěchu do souboje. Poté Chukwuma nepřihrál přesně z levé strany pod sebe. I tak po zásahu Kočího budou hosté vhazovat.
     
    63
    Střílený centr jednoho z domácích hráčů z pravé strany pouze prolétl hostujícím vápnem, takže Lipš bude vykopávat od vlastní branky.
     
    62
    Satrapa pokračoval rozehrávkou nakrátko. Domácí celek kombinoval, ale byl hodně pasivní směrem dopředu v době, kdy bránil například Bubeníček.
     
    61
    Hostující tým dostal hru na pravou stranu, ale na polovině hřiště došlo ke ztrátě Brozan. Čížová posléze hraje na vlastní polovině i se Satrapou.
     
    61
    Domácí celek neuspěl křižným centrem z pravé strany, hostující mužstvo bude vhazovat.
     
    60
    Chukwuma táhl útok hostujícího celku, ale jeho střela z pozice středního záložníka z dvaadvaceti metrů šla pouze doprostřed branky, takže jednoduchý zákrok pro Satrapu!
     
    60
    Jeden z domácích hráčů nahrál křížem na levou stranu, ale tam skončily šance Čížové na první branku v zápase. Hosté se poté po chybě jednoho z hráčů domácího celku dostali k balonu.
     
    59
    Satrapa rozehrál pravou nohou. Poté domácí celek vhazoval z levé strany. Ale Brozany se bez problémů bránily.
     
    58
    Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Hovorka, přichází Modr.
     
    58
    Hra se dostala na pravou stranu při útoku hostujícího celku, ale nic zajímavého se nestalo. Následně kontrují domácí fotbalisté taktéž přes pravé křídlo.
     
    57
    Chyba v domácí rozehrávce. Chukwuma sebral míč soupeři, poté ale zakončil z levé strany pouze do Satrapy, který dobře zmenšil úhel hráči hostujícího celku.
     
    57
    Hovorka se vracel do obrany a dal na radu svého trenéra, takže nefauloval. Dvořák poté uklidnil hru na polovině hrací plochy.
     
    56
    Levý bek domácích odhlavičkoval míč pouze k Šollarovi. Poté ale jeden z hostujících hráčů fauloval, a tak můžou domácí fotbalisté kombinovat na polovině hřiště.
     
    56
    Před zraky France byl jeden z domácích hráčů na levé straně v ofsajdu, a tak hostující mužstvo nikam nepospíchá s rozehrávkou Lipše.
     
    55
    Bubeníček vypadl z obrany hostů. Poté domácí celek vhazoval z pravé strany, ale celkem dobrá obrana hostujících fotbalistů si vyžádala autové vhazování Bendy z levé strany.
     
    54
    Narážečka dvou domácích hráčů nevypadala vůbec zle, ale jeden z domácích hráčů se neprosadil ani dorážkou z velice dobré pozice!
     
    54
    Satrapa rozehrál nakrátko, následně domácí obrana kombinovala na vlastní polovině. Čížová útočila po levé straně, ale Lipš dobře četl hru a úmysl domácího mužstva.
     
    53
    Domácí celek sice držel míč na polovině hostů, ale nakonec udělal chybu. Chukwuma nahrál na levou stranu, ale tam jeho spoluhráč zakončil mimo tři tyče.
     
    53
    Chukwuma měl ve finální fázi hostujícího útoku k míči daleko. Poté se Čížová chce prosadit po levé straně, ale zatím pouze vhazuje z poloviny soupeře.
     
    52
    Chukwuma presoval, ale balon nezískal. Domácí mužstvo poté pokazilo křižnou přihrávku na levou stranu, a tam má hostující celek k dispozici aut z pravé strany.
     
    51
    Jirouš byl faulovaný zezadu. Domácí celek poté hrál s míčem u nohou na polovině hrací plochy, ale hostující mužstvo se bránilo aktivně.
     
    51
    Hovorka ovšem prohrál osobní souboj jeden jednoho, navíc poté držel protihráče Nováka.
     
    50
    Chukwuma postrčil míč na levou stranu, ale centr Hovorky měl k ideálu hodně daleko. Hostující celek ale zůstává u balonu.
    49. MARIČ - 0:2
     
    49
    Brozany právě vstřelily branku!
    Hovorka vhodil míč do hry. Centr z levé strany se jevil jako přetažený. Satrapa působil hodně nejistě při centru na zadní tyč, a tak střídající MATĚJ MARIČ dostal snadno balon pod břevno domácí branky!
     
    48
    Chukwuma nebyl faulovaný podle soudu hlavního rozhodčího. Poté se k míči dostal na pár sekund Šollar. Hostující mužstvo by mělo vhazovat z levé strany z domácí poloviny.
     
    48
    Hovorka nahrál dozadu Cibulkovi. Poté hostující celek kontroloval hru. Ale nevyšla mu přechodová fáze.
     
    47
    Domácí celek zapojil do své kombinace na vlastní polovině také Satrapu, Chukwuma celkem dobře presoval a vybojoval autové vhazování z levé strany pro Hovorku.
     
    47
    Jeden z domácích hráčů fauloval při útoku soupeře po pravé straně. Následně hostující fotbalista neodcentroval přesně pravou nohou.
     
    46
    Janoch vhazoval z pravé strany, poté mohl jeden z domácích beků nahrát dozadu na Satrapu, ale situaci se rozhodl řešit fotbalově.
     
    46
    Janoch podržel míč na pravé straně, posléze domácí celek pokračoval v kombinaci až se hra dostala na polovinu hřiště.
     
    46
    Střídání v týmu Sokol Čížová: ze hřiště odchází Nečas, přichází Bálek.
    Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Slanička, přichází Marič.
    Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Tichý, přichází Šollar.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Tak přece jen má hostující celek nakročeno k výhře po poločase. Martin Jirouš totiž v závěru prvního poločasu neproměnil penaltu, když hodně špatně zahrál pokutový kop. Úplně bez razance, bez umístění a touhle chybou daroval míč do náruče Lipše. Zatím se hraje hodně s nábojem, tenhle zápas má drajv. Zejména hosté jsou důrazní a agresivní v osobních soubojích. Otázkou je, jak dlouho to domácí celek vydrží, co se týče nervové soustavy. Jinak – jedinou branku prvního poločasu vstřelil Chukwuma když zakončil útok po pravé straně střelou po zemi do levého dolního rohu branky soupeře.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Tak tohle je velká rána pro domácí celek! Martin Jirouš se snažil z penalty zakončit pravou nohou po zemi k levé tyči, ale Lipš tam byl a podržel hosty!
     
    44
    Žlutou kartu dostává Dunderovič (Sokol Brozany).
     
    44
    Jeden z domácích hráčů byl podražený na pravé straně v šestnáctce soupeře a je z toho penalta pro Sokol Čížová!
     
    43
    Po přerušení hry vidí ještě Novák kartu za faul na polovině hrací plochy.
     
    42
    Domácí celek kombinoval na pravé straně, ale poté velkou chybou daroval míč hostům. Ti mohou kontrovat Bubeníčkem.
     
    42
    Cibulka vystoupil proti soupeři. Poté viděl sudí Lafek faul jednoho z hostujících hráčů na polovině hřiště.
     
    41
    První fáze útoku hostů po pravé straně nebyla špatně vedená Francem. Nakonec upadl Chukwuma, ale není důvod pískat standardní situaci pro hosty.
     
    40
    Brozany rozehrály nakrátko, na hrotu útoku byl připravený Benda, ten ovšem poslal míč do náruče Satrapy!
     
    40
    Střílený roh jednoho z hostujících hráčů skončil na přední tyč. Poté se proti pravidlům provinil jeden z domácích hráčů na polovině hřiště.
     
    39
    Tichý podržel míč na polovině domácího celku. Poté se k míči dostal na levé straně Bubeníček, Brozany by měly mít k dispozici roh z levé strany.
     
    39
    Franc hodně důrazný na polovině hřiště a faulem zezadu si vykoledoval žlutou kartu.
     
    38
    Jeden z domácích hráčů předvedl důraz v souboji se Slaničkou. Poté se hrálo na polovině hřiště.
     
    37
    Jeden z domácích hráčů dohrál po ztrátě míče Cibulku, sudí Lafek poté domlouvá hráči Čížové, že další takové zákroky budou trestané kartou.
     
    36
    Domácí celek předvedl dobrou obranu proti Slaničkovi. Poté po sérii odrazů nakonec jeden z hostujících hráčů fauloval na polovině Čížové.
     
    36
    Hostující celek presoval Bendou a poté Chukwumou, avšak bez úspěchu v podobě zisku balonu pro Brozany.
     
    35
    Franc vhazoval z pravé strany, poté na hrotu útoku pracoval Chukwuma. Jeden z domácích hráčů ale odkopl míč na polovinu hrací plochy.
     
    34
    Velká chyba domácích hráčů v rozehrávce, Chukwuma byl zcela sám před Satrapou, ale balon v obrovské šanci poslal nad domácí branku svojí pravou nohou.
     
    34
    Levý bek hostujícího celku se chopil rozehrávky přes levou stranu, ale Brozany útočily v nedostatečném množství hráčů.
     
    33
    Jeden z hostujících hráčů přerušil snahu domácích fotbalistů skluzem. Poté Chukwuma fauloval zezadu rozehrávajícího hráče Čížové.
     
    33
    Jeden z domácích hráčů rozehrál nakrátko. Čížová ale nic zatím nevymyslela v útočné fázi, soupeř se bez problémů brání postupnému útoku domácího celku.
     
    32
    Snad posté to hostující hráč přehnal s důrazem. Teď už vidí Cibulka za faul zezadu kartu.
     
    31
    Jeden z domácích hráčů sice našel hlavu spoluhráče centrem z pravé strany, ale na přední tyči přišlo zakončení jednoho z domácích fotbalistů hlavou vedle pravé tyče.
     
    31
    Opět celkem velký důraz jednoho z hostujících hráčů v souboji s Grobárem, ale ani nyní nevytáhl sudí Lafek kartu.
     
    30
    Benda zpomalil hru na polovině hrací plochy. Poté si balon nenašel na pozici hrotového útočníka Chukwuma. Brozany ale nadále drží balon na pravé straně.
     
    30
    Jeden z hostujících hráčů vhazoval z levé strany, ale jeho spoluhráči poté zapsali ztrátu Brozan.
     
    29
    Dvořák kopal standardní situaci z levé strany pravou nohou proti dvoučlenné zdi, ale Lipš v poklidu vyskočil na zadní tyči a chytil míč do náruče.
     
    28
    Opět byl jeden z hostujících hráčů důrazný v osobním souboji na polovině hřiště. Poté se hra přesunula na polovinu domácího celku. Franc ovšem předvedl dobrou defenzivní práci.
     
    27
    Lipš poslal míč na pravou stranu, poté se k míči ve finální fázi útoku nedostal na pozici hrotového útočníka Chukwuma. Satrapa uvede míč do hry výkopem od vlastní branky.
     
    27
    Domácí celek rozehrál nakrátko. Ale centr jednoho z domácích hráčů z levé strany byl přetažený, Lipš bude vykopávat od vlastní branky.
     
    26
    Hostující akce po levé straně trvala pouze pár sekund a nikam nevedla. Následně šel do osobního souboje na pozici levého beka Bubeníček.
     
    26
    Jeden z domácích hráčů zůstal ležet v hostujícím vápně, ale zápas pokračuje rozehrávkou nohy Lipše.
     
    26
    Jeden z hostujících hráčů zcela nesmyslně zkosil soupeře na polovině hřiště, ale karta z toho překvapivě nebude.
     
    26
    Slanička kontroloval hru na pravé straně, poté si míč zpracoval zřejmě Franc.
     
    25
    Hovorka byl čistý v osobním souboji na pravé straně, poté si vyměnil balon se spoluhráčem, ale jeho zakončení přes bránícím protihráčem měl špatnou rychlost a šlo snadno do náruče Satrapy.
     
    25
    Tichý centroval pravou nohou na přední tyč, poté jsme sledovali ještě jeden centr hostujícího hráče, ale Satrapa nezasahoval.
     
    24
    Slanička dal své střele pravou nohou razanci, ale jeden z domácích hráčů jí zablokoval. Poté neuspěly Brozany po levé straně, ale hostující celek bude kopat alespoň roh.
     
    23
    Studecký nahrál spoluhráči na domácí polovině, po nákopu na polovinu Čížové jeden z domácích fotbalistů fauloval v osobním souboji.
     
    22
    Pravý bek domácích nahrál dozadu na Satrapu, ale domácí celek poté špatnou rozehrávkou daroval hostům autové vhazování z levé strany.
     
    21
    Jeden z domácích hráčů rozehrál z poloviny hrací plochy. Hostující celek na tom nebyl špatně, co se týče pohybu. Ale obrana Brozan se ubránila centru Grobára z pozice levého beka.
    21. CHUKWUMA - 0:1
     
    21
    Brozany právě vstřelily branku!
    CHUKWUDI CHUKWUMA se dostal k míči na pravé straně, krásně pracoval tělem, udělal si prostor a křižnou přizemní střelou do levého dolního rohu domácí branky poslal Brozany do vedení!
     
    20
    Satrapa dostal míč na levou stranu, poté hostující celek presoval Bendou a domácí hráč byl víceméně donucen k chybě.
     
    19
    Opět centr na přední tyč a opět bez zakončení. Satrapa poté pouze sledoval míč směřující do autu. Čížová by měla vykopávat vlastním brankářem od své branky...
     
    19
    Jeden z hostujících hráčů rozehrál standardní situaci levou nohou na přední tyč, ale standardka neměla délku. Nicméně, i tak hosté vybojovali další roh.
     
    18
    Jeden z hostujících hráčů zkusil křižný centr z pravé strany, Brozany budou následně kopat roh z levé strany.
     
    18
    Hovorka si kryl míč tělem na levé straně. Hostující celek poté přenesl hru na pravou stranu na Chukwumau. Nakonec jsme sledovali ztrátu Brozan na hranici vápna.
     
    17
    Satrapa chytil bez větších problémů centr z levé strany. Domácí brankář poté poslal míč na polovinu soupeře, ale tam dobře pracoval v osobním souboji Studecký.
     
    16
    Lipš si dal na čas s rozehrávkou po pravé, Slanička posunul míč špičkou kopačky. Poté jsou na balonu hosté Tichým.
     
    15
    Jeden z domácích hráčů rozehrál rohový kop z pravé strany pravou nohou, na přední tyči došlo k zajímavému zakončení hlavou, ale Lipš podržel svůj celek.
     
    15
    Jeden z domácích hráčů centroval z pravé strany, snaha domácího celku o překonání Lipše bude pokračovat rohem.
     
    14
    Satrapa měl klid na rozehrávku a nakonec zvolil pravou stranu, tam si ovšem soupeře dobře pokryl Bubeníček, který bude vhazovat z levé strany.
     
    13
    Satrapa vyhodil míč na pravou stranu, ale tam domácí celek nezvládl přechod do útoku. Dunderovič totiž odehrál míč z pozice levého beka na autové vhazování pro Čížovou.
     
    13
    Janda pomohl domácím s rozehrávkou, posléze přišel ale nepřesný nákop přes pravou stranu, takže hostující celek drží v klidu míč na vlastní polovině.
     
    12
    Hostující celek vhazoval Francem z pravé strany, poté ale levý bek domácích zasáhl v obraně. Následně došlo k několika soubojům na polovině Čížové až Slanička fauloval.
     
    11
    Výkop Satrapy nebyl ideální, Franc byl poté důrazný na vlastní polovině, nakonec Cibulka nahrál z pravé strany pod sebe na brankáře Lipše.
     
    11
    Domácí celek měl dobrý přechod do útočné fáze, Franc netrefil balon čistě. Při následném kontru hostů po levém křídle přišel centr jednoho z hráčů Brozan na přední tyč, kde čekal Satrapa.
     
    10
    Franc měl celkem problémy s rozehrávkou z pravé strany, nakonec sudí Lafek viděl faul jednoho z domácích hráčů. Lipš rozehrává nakrátko.
     
    9
    Domácí obrana byla aktivní, ale nakonec jsme viděli opět autové vhazování France z pravé strany. Po několika odrazech ale bude Čížová vhazovat z levé strany zřejmě Grobárem.
     
    9
    Satrapa rozehrál pravou nohou přes levou stranu, ale pokračovat budeme autovým vhazováním France z pravé strany.
     
    8
    Hostující trenér nabádal Chukwuma k presinku. Satrapa byl pod tlakem, ale právě zmiňovaný hráč Brozan jej nakonec fauloval zezadu.
     
    8
    Domácí celek snadno získal míč, snahu Čížové o první branku zápasu po pravé straně zakončil faul jednoho z hostujících hráčů na polovině hrací plochy.
     
    7
    Benda dobře zasáhl z pozice beka. Hostující celek bude následně vhazovat z levé strany ještě stále z vlastní poloviny.
     
    7
    Jeden z domácích hráčů zbrkle odevzdal míč do náruče Lipše. Hostující mužstvo se poté uklidnilo kombinací vlastní obranou, ale nákop jednoho z hráčů Brozan nic nepřinesl.
     
    6
    Domácí celek podržel míč na polovině hřiště, hosté presovali jedním hráčem, ale balon se jim zatím nepodařilo získat do vlastní moci.
     
    6
    Následně jeden z domácích hráčů fauloval. Satrapa si ovšem došel pro křižný centr France z pravé strany.
     
    5
    Domácí celek předvedl trpělivou kombinaci na vlastní polovině, ale poté na pravé straně ztratil balon. Hostující mužstvo by mělo vhazovat z levé strany Bubeníčkem.
     
    5
    Benda si seběhl pro míč na levou stranu, následně jeden z hostujících hráčů fauloval na polovině soupeře, a tak budou tvořit hru hráči Čížové.
     
    4
    Po sérii soubojů se míče dotkl Tichý. Hostující celek poté využil ke svému útoku levou stranu, ale zatím Brozany pouze vhazují.
     
    3
    Jeden z domácích hráčů rozehrál nakrátko, poté jeho spoluhráč zakončoval razantně pravou nohou nad hostující branku. Lipš bude vykopávat.
     
    3
    Domácí akce po pravé straně byla přerušena faulem, a tak mají hráči Čížové k dispozici standardní situaci zhruba z dvaadvaceti metrů.
     
    2
    Hostující celek vhazoval z levé strany z vlastní poloviny. Následně Chukwuma vrátil míč domácím fotbalistům, akce Čížové začala od Satrapy.
     
    1
    Jeden z hostujících hráčů poslal míč z pravé strany na přední tyč, posléze na zadní tyči zakončil jeho spoluhráč k levé tyči. Satrapa si poprvé sáhl na balon.
     
    1
    Rozehrávkou Chukwumy začal zápas, hostující celek útočí po pravé straně.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Sokol Čížová: Satrapa – Janoch, Novák, Rozhoň, Grobár – Zahrádka, Dvořák, Kočí, Nečas, Janda – Jirouš (C)
    Náhradníci: Kratochvíl – Chytrý, Polodna, Stojka, Vávra, Bálek, Michal Held

    Sokol Brozany: Lipš – Franc, Hovorka, Benda, Cibulka (C), Studecký, Marič, Slanička, Šollar, Bubeníček, Chukwuma
    Náhradníci: Danko – Dunderovič, Barnat, Vlasák, Spirkoski, Modr

    Rozhodčí: Lafek – Leška, Krejsa.
     
    Hostující celek v tomto ročníku ČFL porazil pouze Dobrovice 2:0 v domácím prostředí, když soupeř hrál více než polovinu utkání o desíti po vyloučení v závěru úvodního dějství. Zápas to byl velice zajímavý, na hřišti se hodně jiskřilo a zhruba v 80. minutě došlo k jakési zajímavé potyčce na hrací ploše. Zápas se i tak v pohodě dohrál.

    Jinak ale hosté táhnou sérii čtyř proher Nezmohl na tom nic ani nejlepší střelec hostujícího mužstva Slanička s dvěma přesnými zásahy na svém kontě. V posledním zápase se v utkání Brozan urodila zajímavá přestřelka 4:5 z pohledu nováčka České fotbalové ligy v domácím prostředí se Štěchovicemi. Za protivníka se prosadil například exligista Volešák, v domácím dresu poté čtveřice Franc, Studecký, Bubeníček a Benda. Brozanům nebylo nic platné, že v zápase vedly poměrem 3:1, 4:3.
     
    Domácí celek se v tomto ročníku České fotbalové ligy zatím hodně trápí. Sokol se dostal do třetí nejvyšší české fotbalové soutěže z divize. Ale v ČFL zatím získal v pěti odehraných zápasech jediný bod za prohru na pokutové kopy se Slavojem Vyšehrad, když desítky rozhodl svým přesným zásahem Filip Drobílek.Jinak domácí schytali debakl 1:4 v Domažlicích, naposledy nestačili na mužstvo Jiren na půdě soupeře prohrou vypsanou poměrem 0:3. I tak ovšem sázkové kanceláře před tímto mačem šestého kola ČFL lehce favorizují právě Čížovou, kterou by měl v brance vést Jan Satrapa a jakožto kapitán Michal Held.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.

    Vít Muzikář

    Branky: 87. Kočí – 21. Chukwuma, 49. Marič, 76. Chukwuma

    Karty:   43. Novák (CIZ) – 32. Cibulka (BRO), 39. Franc (BRO), 44. Dunderovič (BRO), 90. Studecký (BRO)

    Neproměněná penalta: 45. Jirouš (CIZ), brankář Lipš zneškodnil


    Sokol Čížová: Satrapa – Janoch, Novák, Rozhoň, Grobár – Zahrádka (82. Vávra), Dvořák, Kočí, Nečas (46. Bálek), Janda (67. Chytrý) – Jirouš (C)
    Náhradníci: Kratochvíl – Chytrý, Polodna, Stojka, Vávra, Bálek, Michal Held

    SK Sokol Brozany: Lipš – Franc, Hovorka (58. Modr), Benda (90+1. Vlasák), Cibulka (C), Studecký, Dunderovič, Slanička (46. Marič), Tichý (46. Šollar), Bubeníček, Chukwuma (82. Spirkoski)
    Náhradníci: Danko – Marič, Barnat, Vlasák, Spirkoski, Modr, Šollar

    Rozhodčí: Lafek – Leška, Krejsa
    ocianews.com