Bayern – Mohuč 4:0 (kon.) | W. Brémy – Schalke 1:2 (kon.) | Frankfurt – Augsburg 1:2 (kon.)
Stuttgart – Wolfsburg 1:0 (kon.) | RB Lipsko – Mönchengladbach 2:2 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
4:0 (2:0)
1. FSV Mohuč 05
Sobota 16.09.2017, 15:30 • Allianz Arena, München • Německá Bundesliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    86
    Obrovskou chybu udělal Mats Hummels, po níž se dostal k míči střídající Muto a měl nabito parádně proti noze, ovšem jeho tvrdá rána nakonec zamířila jenom vedle Neuerovy tyčky!
     
    79
    Po přesném centru Ribéryho se dostal k hlavičce ze záklonu nový muž na hřišti Rudy, jeho skoro přesná rána ale nakonec pouze zaduněla o tyčku Adlerovy brány!
    77. Robert LEWANDOWSKI - 4:0
     
    77
    Bayern právě vstřelil branku!
    Nakonec domácí ještě jednu branku přidávají a vedou už o čtyři! Úžasný centr si připsal Joshua Kimmich, pro kterého je to již třetí asistence v zápase, a do míče se poté opřel hlavou ROBERT LEWANDOWSKI, který nedal tvrdou hlavičkou k tyči Adlerovi nárok.
     
    76
    Je tu poslední střídání i z dílky hostující lavičky, dolů jde Diallo, kterého na poslední čtvrthodinu nahradí Muto.
     
    73
    Se šancemi se roztrhl pytel, kličku do středu udělal Ribéry a následně pálil na zadní tyč, René Adler je dnes ale parádní a tygřím skokem míč vyrazil mimo!
     
    71
    Ancelotti naposledy střídá, ze hřiště stahuje Arturo Vidala, kterého nahrazuje posilou z Hoffenheimu Sebastianem Rudym.
     
    70
    A do vzduchu musel velice rychle René Adler, který akrobaticky vytěsnil mimo Süleho hlavičku, která padala pod břevno!
     
    67
    Po rohovém kopu Mainzu se míč odrazil přesně proti noze Fabianu Freiovi, který napřáhl z pořádně dálky a vyslal parádní pokus k tyči – ale Neuer sebou neskutečně rychle "hodil" na zem a vyrazil míč na roh.
     
    66
    A hned vzápětí se dostal ke střele Müller a volil akrobatické zakončení nůžkami, jeho pokus ale zapadl kousek za zadní tyč!
     
    65
    I hostující kouč využívá své druhé střídání, pro dnešek dohrál Brosinski a nahradí ho Gbamin.
     
    62
    Domácí střídají a to hned dvakrát – na hřišti pro dnešek skončili Jerome Boateng a Arjen Robben, místo nich se nám ukáží Nicklas Süle a Franck Ribéry.
     
    56
    Žlutá karta je tu i pro domácí, Quaison utíkal směrem k Neuerovi a Boateng ho stáhl za dres, logicky je tak také napomínán.
     
    55
    Po straně unikal Robben, kterého musel zastavit nedovoleně Diallo a ten tak vidí za faul na nizozemského rychlíka žlutou kartu.
     
    52
    A Bayern mohl přidat další branku, Müller totiž hledal před prázdnou brankou Lewandowského, ovšem obrana dokázal na poslední chvíli míč ukopnout na roh!
    50. Robert LEWANDOWSKI - 3:0
     
    50
    Bayern právě vstřelil branku!
    Tak toto byla rychlá akce jako z učebnice a domácí jsou do vedení už o tři branky! Po křídle dokázal utéct obráncům Müller, který následně našel milimetrovým centrem nohu ROBERTA LEWANDOWSKÉHO, jenž dokázal uklidit míč do brány!
     
    46
    Hosté dnes poprvé sahají do sestavy, do druhé půle nezasáhne De Blasis a nahradí ho Latza.
     
    42
    U postranní čáry pak musel za záchrannou brzdu zatáhnout Rafinha a skluzem přejel Donatiho, za což vidí první žlutou zápasu pro domácí.
     
    36
    Žlutou kartu za svůj skluz na polovině vidí kapitán FSV Bell.
    23. Arjen ROBBEN - 2:0
     
    23
    Bayern právě vstřelil branku!
    Teď už to tam zcela zaslouženě padlo podruhé a domácí směřují za pohodovou výhrou! Kimmich vyslal parádním pasem na hranici ofsajdu nabíhajícího ARJENA ROBBENA, který tentokrát vzal všechno na sebe a jemným lobem nedal natahujícímu se Adlerovi nárok!
     
    22
    Po Müllerově průniku míč propadl až k Lewandowskému, který měl Adlera na zemi, ale po zemi poslal svou střelu pouze těsně mimo vzdálenější tyč!
     
    21
    Tak toto je neskutečné! Robben táhl protiútok 3 na 2 a udělal to parádně, když předložil míč před prázdnou branku Comanovi, jenže ten z bezprostřední blízkosti nepochopitelně orazítkoval pouze břevno!
     
    18
    Světový zákrok Reného Adlera! Ve vápně se dostal k míči Robben, který střílel doprostřed branky, jeho ránu německý gólman ale vyrazil! Následně dorážel ve výtečné pozici Vidal, jenže Adler sebou mrskl na zem a vytáhl balón na roh!
     
    16
    Tak toto mohl být šok! Po chybě domácí obrany se dostal do velice dobré pozice Quaison, který si navedl míč do vápna a pálil na zadní tyč, Neuer ale vytáhl parádní zákrok a domácí zachránil!
    11. Thomas MÜLLER - 1:0
     
    11
    Bayern právě vstřelil branku!
    A vlastně z první šance duelu domácí hned udeřili! Přetažený centr propadl přes Robbena až na Kimmicha, který dokázal dát pod sebe na THOMASE MÜLLERA, jenž za pomoci drobné Robbenovy teče propálil Adlera! Zatím je gól připsán německému hráči, otázka je, jestli se zpětně ještě autorem branky nestane Robben, který se míče dotkl jako poslední.
     
    7
    Na útočnou polovinu zavítalo i FSV, po křídle se snažil proniknout Ital Donati, ovšem o míč přišel. Následně ale dostal možnost zkusit střelu z dálky Brosinski a jeho skákající pokus těsnil na roh pozorný Neuer!

    Ondřej Hradecký

    Branky: 11. T. Müller (Kimmich), 23. Robben (Kimmich), 50. Lewandowski (T. Müller), 77. Lewandowski (Kimmich)

    Karty:   42. Rafinha (BAY), 56. J. Boateng (BAY) – 36. Bell (MAI), 55. A. Diallo (MAI)


    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 13:4. Střely mimo: 8:5. Rohy: 10:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:5.
    Bayern Mnichov: Neuer (C) – Kimmich, J. Boateng (62. Süle), Hummels, Rafinha – Arturo Vidal (71. Rudy), Th. Alcântara – Robben (62. Ribéry), T. Müller, Coman – Lewandowski.
    Náhradníci: Ulreich – Javi Martínez, Ribéry, James Rodríguez, Rudy, Süle, Tolisso.

    1. FSV Mohuč 05: Adler – Bell (C), A. Diallo (76. Muto), Balogun – Donati, Serdar, Frei, Brosinski (65. Gbamin) – Öztunali, Quaison – De Blasis (46. Latza).
    Náhradníci: Zentner – Fischer, Gbamin, Latza, Maxim, Muto, Jairo.

    Rozhodčí: Stegemann – Fischer, Pickel
    thejrc.org