Ufa – Spartak Moskva 5:4 (kon.) | Jokerit – Riga 3:2 (kon.) | Nižněkamsk – Čerepovec 4:2 (kon.)
Soči – N.Novgorod 1:0 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
5:4 (3:1, 1:1, 1:2)
Spartak Moskva
Sobota 16.09.2017, 13:30 • Ufa-Arena (Ufa) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:57 Anatolij NIKONCEV - 5:4
     
    58:57
    Spartak právě vstřelil branku!

    Hosté snížili na rozdíl jediné branky a zápas ještě určitě bude dramatický. Ve zmatku před brankou Scrivense se nejlépe dokázal zorientovat ANATOLY NIKONTSEV a dokázal vstřelit branku. Hráči hostů se určitě budou snažit o hru bez brankáře minutou před koncem zápasu.
    54:30 Denis KOKAREV - 5:3
     
    54:30
    Ufa právě vstřelila branku!

    Ufa opět zvyšuje na rozdíl dvou branek. ILYA ZUBOV vyslal od modrré čáry neskutečnou dělovku, která propálila všechno, co ji stálo v cestě. Brankář Bespalov se nedokázal zorientoval a jenom se ohlédl za střelou. Asistence: Kokarev, Fjodorov.
    40:50 Arťom VORONIN - 4:3
     
    40:50
    Spartak právě vstřelil branku!

    Tak tohle je opravdu pozoruhodné. Scrivens předvedl neskutečnou chybu a hostující hráči snižují na rozdíl jediné branky. Brankář domácích si zajel pro puk za bránu, ale jeho rozehrávka našla pouze ARTYOMA VORONINA. který už neměl problém trefit puk do absolutně prázdné branky. Bez Asistence.
    35:18 Linus OMARK - 4:2
     
    35:18
    Ufa právě vstřelila branku!

    Domácí hráči se dostali do rychlého protiútoku. Po chybě obránce hostujícího celku se Ufa dostala do přečíslení tři na jednoho. Mayorov našel přesnou nahrávkou LINUSE OMARKA, který neměl problém dorazit puk do prázdné branky. Asistence: Kemppainen, Mayorov
    22:16 Igor MIRNOV - 3:2
     
    22:16
    Spartak právě vstřelil branku!

    Spartak Moskva se dokázala prosadit po přesilovce pět na tři. Rána IGORA MIRNOVA končí přesně v pravé šibenici Scrivensové branky. Hosté snižuji na rozdíl jedné branky. Asistence: Lajunen, Stoa.
    10:54 Anatolij NIKONCEV - 3:1
     
    10:54
    Spartak právě vstřelil branku!

    Hostující tým se právě prosadil v oslabení ! ANATOLY NIKONTSEV zachytil puk po odpálení puku z obranného pásma. Jeho samotný průnik na Scrivense skončil gólově. Bez asistence.
    08:55 Teemu HARTIKAINEN - 3:0
     
    08:55
    Ufa právě vstřelila branku!

    Tak tohle je opravdu neskutečný start pro domácí hokejisty. V přesilové hře přidávají třetí branku utkání. Kemppaines nahodil puk na bránu a skvělou teči se předvedl TEEMU HARTIKAINEN. Asitence: Omark.
    06:09 Denis KULJAŠ - 2:0
     
    06:09
    Ufa právě vstřelila branku!

    Durhý gól v zápase opět vstřelila Ufa. Domácí hráči plní roli favorita opravdu dokonale. Po přesné nahrávce Lisina si našel místo ke střele DENIS KULYASH a trefil se výstavně. Asistence: Makarov, Lisin.
    00:36 Igor MAKAROV - 1:0
     
    00:36
    Ufa právě vstřelila branku!

    Tak tohle je neskutečné! Hned první střela domácích končí v bráně. IGOR MAKAROV si připravil puk ke střele těsně za modrou čáru a prostřelil všechno, co mu stálo v cestě. Ufa se ujímá vedení. Asistence: Lisin, Korotkov.

    Marek Jašek

    Branky a nahrávky: 1. I. Makarov (Lisin, Korotkov), 7. Kuljaš (I. Makarov, Lisin), 9. Hartikainen (Kemppainen), 36. Omark (M. Majorov, Kemppainen), 55. Kokarev (Kokarev, Fjodorov) – 11. Nikoncev, 23. Mirnov (V. Lajunen, Stoa), 41. A. Voronin, 59. Nikoncev (Bondarev, Provolněv)


    Salavat Julajev Ufa: Scrivens (Karejev) – S. Garejev, Kuljaš, Arzamascev, Larsen, Loginov, Panin, Petrišev, Jelizarov – Korotkov, Lisin, Hartikainen – Kemppainen, Omark, I. Makarov – Fjodorov, Zubov, Kokarev – M. Majorov, Busarov, Soloduchin.
    Spartak Moskva: Svensson (7. Bespalov) – V. Lajunen, Kulik, Judin, Kalinin, Bondarev, Provolněv – Truňov, Stoa, Leščenko – Mirnov, Maxwell, V. Komarov – Nikoncev, A. Voronin, Orlov – Tolpeko, A. Kuzněcov, M. Potapov – N. Li, Cyplakov.

    Rozhodčí: Morozov S. (Rus), Sergeyev A. (Rus)
    thejrc.org