Olomouc – Liberec 5:6 (kon.) | Jihlava – Slavia 6:4 (kon.) | Mountfield HK – Chomutov 2:1 (po pr.)
Zlín – Mladá Boleslav 3:4 (po pr.) | HC Plzeň – Kladno 4:1 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 3:0 (kon.)
Č. Budějovice – K. Vary 3:2 (kon.) | Pardubice – HC Litvínov 6:2 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
4:1 (2:1, 2:0, 0:0)
Rytíři Kladno
Sobota 16.09.2017, 12:30 • Home Monitoring Aréna • DHL Extraliga juniorů • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    36:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nádherná akce Plzně při přesilové hře! Jan Matiášek nehamounil a přesným pasem oslovil FILIPA KOKOŠKU, který do přihrávky jen nastavil hůl a zamířil přesně mezi betony Stahla. Asistence: Jan Matiášek a Jakub Pour.
     
    31:49
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Už to nějakou dobu bylo na spadnutí, ale indiáni se prosazují až nyní! Vavřička skvěle vypálil přes obránce, Stahl jeho pokus zastavil betonem, ale puk se dostal znovu před brankoviště, kde číhal DAVID KVASNIČKA, jenž se štěstím procpal kotouč do branky! Asistence: Jakub Vavřička.
     
    18:45
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A je sníženo! Hanzlík schytal nepříjemnou ránu a bolestivě kulhal, načež se puk dostal k hostujícímu kapitánovi a PETR PATYK se trefil přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Matyáš Zelingr.
     
    03:34
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je to už o dvě branky! Jan Matiášek vybojoval ve vlastním pásmu kotouč a ihned s ním zamířil kupředu. Indiáni se díky této akci dostali do přečíslení tři na jednoho, které ranou z voleje zužitkoval MAREK RUBNER! Asistence: Jan Matiášek.
     
    01:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nádherná individuální akce v podání PETRA ERETA! Domácí šikula bez větších potíží projel celým kluzištěm, namířil si to až před Stahla a celou akci zakončil pefektní ranou pod víko. Bez aistence.
    Marken.cz

    Jan Picka

    Branky a nahrávky: 2. Eret, 4. Rubner (Matiášek), 32. Kvasnička (Vavřička), 37. Kokoška (Matiášek, Pour) – 19. Patyk (Zelingr)


    HC Plzeň 1929: Beran (Kolář) – Kačena (A), Štěpánek, Staněk, Váchal, Čada, Sysel (A), Kvasnička – Reitspies, Markov, Hanzlík, Matiášek, Vavřička, Pour, J. Roubal, Kovařík, Kokoška, Červenka, Eret, D. Roubal (C), Rubner
    Rytíři Kladno: Stahl (Blažek) – Zelingr, Cibák, Veber, Klusáček, Šíma, J. Kučera, Müller – Husarik, Patyk (C), Š. Bláha, Řepka, Schildhabel (A), M. Bláha. Vildumetz, Gnusin, M. Kučera, Svoboda

    Rozhodčí: Pilný – Malý, Šimán
    thejrc.org